Kako smanjiti motion blur?

poruka: 6
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana sam kupio HDTV monitor na koji sam spojio PC i PS3, kada gledam filmove ili surfam slika je super, mogu reći izvrsna, no kada igram PS3 pri pokretima se svi detalji zamute. Primjetio sam da nije isto kod svake igre, kada igram Wipeout HD sve je savršeno, a kod PES 2011 je to nekako najizraženije (a njega najviše igram). Pa do čega to ovisi, odzaiv monitora, krivo namještene postavke, kvaliteta igre, kvaliteta monitora... Ako je do postavka kako trebam namjestiti da bih dobio optimanu sliku?

Unaprijed hvala! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možda se može postavit nekak da bude bolje, al inače ak je manje od 100 Hz taj HDTV monitor onda se to događa. Inače čak i na 100 Hz televizorima se vidi taj blur, dok npr na mom 600 Hz ili je jako slabo izražen il ga uopće nema.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako smanjiti motion blur?

Kad igram PS automatski mi je na 60Hz, a ne vidim nigdje u meniju za povećati...

15 godina
neaktivan

Ma to je jednostavno do igre, bar je moje mišljenje takvo, nema tu pomoći!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ak je 60 Hz nemre se povećat, to je tak kak je. Možda neke igre imaju u postavkama taj blur da se pri brzim pokretima malo zamuti slika, no ne bi rekao. Ili je do nekih igara problem, kad kažeš da jedna igra radi savršeno, a druge ne. Ak imaš priliku probat na nekom drugom HDTV-u ili televizoru sa HD ili Full HD rezolucijom, pa ak je tamo blur onda neznam, nešto je zeznuto, il je igra il PS3.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako smanjiti motion blur?

Pa gledao sam neke videe na youtubeu, snimke PES-a i meni to izgleda odlično, puno bolje nego kod mene. A vjerojatno je malo do monitora, a i malo do same igre jer kao što sam rekao Wipeout izgleda savršeno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice