Gasenje monitora

poruka: 8
|
čitano: 5.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gasenje monitora

Zanima me kako bih mogo iskljuciti monitor na neki precac. Kao sto mi se gasi kod screensavera.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gasenje monitora
B_O_J_A kaže...

Zanima me kako bih mogo iskljuciti monitor na neki precac. Kao sto mi se gasi kod screensavera.... 

Pogledaj u Menu opcijama monitora. Tamo bi trebao pronaci postavke automackog gasenja kod idlanja :D

Human Shields
16 godina
neaktivan
Gasenje monitora

Namjestio sam ja automacko nakon 30min. Ali meni da je kada hocu da ugasim monitor stisnem precac na ekranu i monitor se ugasi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gasenje monitora
What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Gasenje monitora

Skini ovaj program. Spremi ga u neki folder i napravi shortcut na sljedeći način:

Desni klik (npr. na desktop) i New -> Shortcut.

Zatim odrediš putanju do tog filea ovako: “C:\Program files\nircmd.exe”(u ovom slučaju taj file nalazi se u Program files, ti ga možeš spremiti i drugdje. Obavezno staviti navodnike)

i dodaj naredbu cmdwait 1000 monitor off

To konkretno izgleda ovako: “C:\Program files\nircmd.exe” cmdwait 1000 monitor off

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Gasenje monitora

Puno vam Hvala momci spasili ste me muka, da ne trazim po opcijama kad hocu da gledam film na tv-u Gasim monitor da mi ne smeta ovako sam sebi stavio na G tipku precac i sad pa sada je monitor off

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Gasenje monitora
B_O_J_A kaže...

Puno vam Hvala momci spasili ste me muka, da ne trazim po opcijama kad hocu da gledam film na tv-u Gasim monitor da mi ne smeta ovako sam sebi stavio na G tipku precac i sad pa sada je monitor off

a imas i "on/off" tipku na monitoru. Cemu kompjuter krcat nepotrebnim programcicima?

16 godina
neaktivan
Gasenje monitora

Pa zato sto monitor stalno gasiti i gasiti i jos dugo traje paljenje monitora.... A ovako ostane na standby-u a svakako imma 64-bitni sustav pa mi svijedno za broj aplikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice