Zanima me kako bih mogo iskljuciti monitor na neki precac. Kao sto mi se gasi kod screensavera....
Gasenje monitora
- poruka: 8
- |
- čitano: 5.328
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako bih mogo iskljuciti monitor na neki precac. Kao sto mi se gasi kod screensavera....
Pogledaj u Menu opcijama monitora. Tamo bi trebao pronaci postavke automackog gasenja kod idlanja :D
Namjestio sam ja automacko nakon 30min. Ali meni da je kada hocu da ugasim monitor stisnem precac na ekranu i monitor se ugasi.
evo pogledaj ovo:
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/create-a-shortcut-or-hotkey-to-turn-off-the-monitor/
Skini ovaj program. Spremi ga u neki folder i napravi shortcut na sljedeći način:
Desni klik (npr. na desktop) i New -> Shortcut.
Zatim odrediš putanju do tog filea ovako: “C:\Program files\nircmd.exe”(u ovom slučaju taj file nalazi se u Program files, ti ga možeš spremiti i drugdje. Obavezno staviti navodnike)
i dodaj naredbu cmdwait 1000 monitor off
To konkretno izgleda ovako: “C:\Program files\nircmd.exe” cmdwait 1000 monitor off
Puno vam Hvala momci spasili ste me muka, da ne trazim po opcijama kad hocu da gledam film na tv-u Gasim monitor da mi ne smeta ovako sam sebi stavio na G tipku precac i sad pa sada je monitor off
Puno vam Hvala momci spasili ste me muka, da ne trazim po opcijama kad hocu da gledam film na tv-u Gasim monitor da mi ne smeta ovako sam sebi stavio na G tipku precac i sad pa sada je monitor off
a imas i "on/off" tipku na monitoru. Cemu kompjuter krcat nepotrebnim programcicima?
Pa zato sto monitor stalno gasiti i gasiti i jos dugo traje paljenje monitora.... A ovako ostane na standby-u a svakako imma 64-bitni sustav pa mi svijedno za broj aplikacija