FULL HD monitor za igre

poruka: 16
|
čitano: 3.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FULL HD monitor za igre

možda je glupo pitanje ali pitati ću svejedno, koliko pad performansi bi osjetio u igrama kada bi sa 1680/1050 rezolucije na 20" monitoru se prebacio na full hd monitor od 22"? fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: FULL HD monitor za igre
the economist kaže...

možda je glupo pitanje ali pitati ću svejedno, koliko pad performansi bi osjetio u igrama kada bi sa 1680/1050 rezolucije na 20" monitoru se prebacio na full hd monitor od 22"? fala

Potraži recenzije svoje grafičke pa pogledaj rezultate na različitim rezolucijama

17 godina
neaktivan

Premalo podataka za bilo kakav smislen odgovor osim da bi se smanjile performanse.

15 godina
FULL HD monitor za igre

Bitno je za 22 monitor da ti grafička ima 1 Gb, a tvoja ima-  za ostalo recenzije.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto je to bitno? Zbog velikih textura? Kakva mu korist od toga ako GPU ne moze dovoljno brzo obradjivati te texture i filovati memoriju sa njima. Zujace prazna. Marketinske fore. Bolje brzi GPU i sira memorijska sabirnica i brza memam nego vise memorije. Tim redoslijedom je to i bitno.

17 godina
FULL HD monitor za igre

Koliko sam ja gledal recenzije HD 5770 se baš ne snalazi na full HD zbog male širine sabirnice i malog memorijskog bandwitha.

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FULL HD monitor za igre

prosurfao sam malo, u prosjeku se gubi između 10-15 fps-a kod prelaska sa 1680*1050 na 1920*1200 rezoluciju sa HD 5770...

čini mi se dosta, možda ipak ostati na 1680*1050 dok se neki crossfire ne složi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja nebi prelazio na full HD sa tom karticom, 1680*1050 je skroz ok. 10-15 FPS ti moze biti taman razlika da šteka ili ne, mislim da se ne isplati.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

ja nebi prelazio na full HD sa tom karticom, 1680*1050 je skroz ok. 10-15 FPS ti moze biti taman razlika da šteka ili ne, mislim da se ne isplati.

upravo to, tak si i sam mislim....

17 godina
neaktivan

JBG ja imam 4770 sa 512 MG GDR5 memorije i to sasvim pristojno gura full HD.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

JBG ja imam 4770 sa 512 MG GDR5 memorije i to sasvim pristojno gura full HD.

Možda surfanje internetom,igranje igara iz 2004 al ove nove neces moc nikako.

17 godina
neaktivan

Hmmmmmmmmmm

Moram ovo reci svom kompu jer upravo gura bad company 2 na full HD rezoluciji ;)

Jbg kucni komp mi ne prati forume pa ne zna ;)

15 godina

Ja imam HD5770 i igram BFBC2 na 1024*768 sa sve na high sa 4*AF i 8*AA i  imam oko 65 FPS-a s padovima na 30-35. Iskreno nebi isao na full HD jer volim da mi bude na visokim postavkama, ugodnije mi je igrati tako kad je dobra grafika. Tako da ovisi i o tome tko sta i kako voli...

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 14:21 (agent_00klc).
17 godina
neaktivan

Ma ja nisam gamer ma sta to znacilo i potpuno mi je nebitno jel ivica zida zagladjena ili ne ;)

A u FPS-ovima ionako nemas vremena gledati to. Uglavnom pokrenuo sam BC2 i samo promijenio rezoluciju i igra svejedno odlicno izgleda i nigdje ne trza. Meni dovoljno.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Hmmmmmmmmmm

Moram ovo reci svom kompu jer upravo gura bad company 2 na full HD rezoluciji ;)

Jbg kucni komp mi ne prati forume pa ne zna ;)

Nek proba gta 4,aliens vs predator,assasin creed ovaj novi sto ce sad doc mislim da je 2 dio mozda je vec i izaso,novi crysis sad kad dodje to su pravi hitovi ;).

17 godina
neaktivan

MA necu. Ja ti odigram jednu igru godisnje. Sledeca ce vjerovatno biti mafia 2 ;)

javio sam se samo da kazem da ti za full HD igru ne treba najjaca kartica na trzistu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice