19'' ili 22'' monitor za igranje

poruka: 17
|
čitano: 3.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav...slazem si sad novi komp za igranje, dosao do monitora...nisam siguran uzeti 19'' ili 22'', taj od 22 mi ovako na prvu djeluje ogromni. cifra za monitor ce biti cca 1000kn, a komp ce imati graficku (koju doduse jos nisam odabrao) od cca 1200,1300 kn.

ako ce sto znaciti, maticna je Asrock 890FX DELUXE3, a procesor Phenom II X4 955. prijedlozi?

i da, jel bitno prije kupnje odluciti hoce li svjetlot tuci sastrane u monitor, ili ce tuci iza, tj uopce nece tuci u monitor?

0 0 hvala 0
15 godina

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=8642

zaboravio sam reći, ovaj monitor ne dolazi sa DVI kabelom pa bi i njega trebao kupiti(košta oko 30kn)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 18:29 (dv14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: 19'' ili 22'' monitor za igranje

mislim da ce cijena tih ekrana pasti do onda kad cu ja kupit..sljedece ljeto...i sad su jeftini...ja bi neki full hd...po mogucnosti sta veci za sta bolju cjenu

Erik
15 godina
Drift_king92 kaže...

mislim da ce cijena tih ekrana pasti do onda kad cu ja kupit..sljedece ljeto...i sad su jeftini...ja bi neki full hd...po mogucnosti sta veci za sta bolju cjenu

ti hočeš prijedlog za monitor kojeg ćeš kupiti sljedeće ljeto??

15 godina
protjeran

ma ne samo kazem...do sljedeceg ljeta pitaj boga kako ce cijene past ili narast..i kakvi ce lcd-i biti u ponudi

Erik
16 godina
behemont kaže...

pozdrav...slazem si sad novi komp za igranje, dosao do monitora...nisam siguran uzeti 19'' ili 22'', taj od 22 mi ovako na prvu djeluje ogromni.

Ne boj se 22"1680x1050 ti je idealan i to ovaj AOC uzmi.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
14 godina
neaktivan

oke, onda ce biti taj, hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim kupiti philips 225P1ES. http://protis.hr/products/details/monitor-lcd-22-philips-225p1es-widescreen-16801050-pivot-tft-5ms-10001-250cdm2-speakers-d/35699

Služit će mi za igre, gledanje filmova, surfanje i za rad u ProE, CATIA, AutoCAD. Čitao sam malo po netu, nema puno review-a, al na nekim njemačkim stranicama i jednoj engleskoj piše da ima veliku kvalitetu slike,  kut gledanja i nije baš nešto ali to je problem sa svim TN-cima...Grafička koju bi kupio za komp uz taj monitor je gigabyte gtx460 OC 1Gb.

Što vi mislite, preporučate nešto drugo?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti je sasvim OK monitor za tvoju grafu. Pogledaj malo LG modele 21,5" nazivno 22". Možda bi dobio jednako kvakitetan LCD za manje para? Meni je nekako LG sasvim dobar i više best by, ali ukusi su različiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ne bih kupovao manje od 23", 16:9 full hd jer mi 22" 16:9 ima malo visine. A čitam po forumu da se s velikim (23", 24") full HD monitorima puno gubi na preformansama.

16 godina
neaktivan

Prvo i osnovno ako zelite  monitor za igre , ciljajte na sto manju dijagonalu odnosno rezoluciju . Sto veca rezolucija - veca zahtijevnost za graficku . 19incha , ili 18.5 kako ih sada prave  je sasma dovoljna velicina ekrana za racunalo i bilo kakav rad na njemu (za 95% ljudi) .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam mogao naći onaj AOC od 22" sa punim HD!

Evo moj Flatron W2250T je 1150 kn ali se isplati odličan jeCool

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vombat kaže...

Prvo i osnovno ako zelite  monitor za igre , ciljajte na sto manju dijagonalu odnosno rezoluciju . Sto veca rezolucija - veca zahtijevnost za graficku . 19incha , ili 18.5 kako ih sada prave  je sasma dovoljna velicina ekrana za racunalo i bilo kakav rad na njemu (za 95% ljudi) .

Gledam nekoliko puta datum na ovoj temi i ne vjerujem...

Kakav 19" monitor, pa sta je vama? Pa nije vise 1998...

Uzmi sto veci, tj. koliko ti novci dozvole. Nikad nije preveliko... zapravo.. uvijek je premalo, i htjet ces jos veci monitor... Nevinašce

Think locally, act globally...
16 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
vombat kaže...

Gledam nekoliko puta datum na ovoj temi i ne vjerujem...

Kakav 19" monitor, pa sta je vama? Pa nije vise 1998...

Uzmi sto veci, tj. koliko ti novci dozvole. Nikad nije preveliko... zapravo.. uvijek je premalo, i htjet ces jos veci monitor... Nevinašce

Živa istina. Ja kada sam kupovao konfu pred godinu dana, uzeo sam 22" i sad mi je žao što nisam veći. Naravno, onda su mi prioritet bile igre, no sada mi je baš žao jer mi treba veći :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan
22" je minimum. Danas se ispod toga ne ide.
17 godina
neaktivan

Preporucam nekakav fullHD monitor. Ja imam Acer P225Hq 21.5'', prezadovoljan. Odlican za gledanje filmova(nema crnih rubova za 720p i 1080p rezolucije) te naravno za igranje.

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 20:16 (Deadwalker).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidi ovaj LG 22'', nije preskup a meni je dovoljan za igranje ISS-a s ekipom. al pazi nakon par piva se malo zamuti slika :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice