Projekt 'Cosmos S FTW''

poruka: 186
|
čitano: 40.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

Koliko vidim timmy je prodao GRAFIČKU.
Tako da očekujem nastavak moda i nabavku nove :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

Pozdrav, prvo da se ispričam što je tema dugo bila mrtva, ali to je zato što sam dosta putovao u zadnjih mjesec i pol pa nisam stigao ništa previše raditi oko kompjutera. {#}

Prije par dana sam otišao u posjetu gospodinu Gregoru iz ek waterblocksa. Malo se prošetao po firmi, on mi pokazao malo što sve rade itd.

Najvjerovatnije dobivam još blok za grafičku, ali za koju još neznam pošto za moju sadašnju ne postoji vodeni blok, a pošto mislim uzet grafičku novu onda bi uzeo od najnovije serije amd/nvidia jednu ili gtx5xx, hd6xxx dvije.

Uglavnom čovjek mi je rekao ako ikad budem šta zatrebao da mu se javim u vezi popusta i sponzoriranja {#}!

Tamo sam dobio top za spajanje dvije pumpe i 2l tekučine (blood red).

Evo slika svega na okupu (fali još samo rezervoar ali idem sutra ili prekosutra ga dat izraditi u novoj formi ili u aka.hr.

Tako da ubrzo počinjem sve slagati u komp, pa očekujte slike ali nemam baš previše vremena zbog škole (sada moram sve ispravljati) ali ću si napraviti neki raspored da stignem i za komp neš raditi.

Živjeli! {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
16 0 hvala 7
14 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

Moćna oprema{#}, i naravno , cekamo slike !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: Projekt 'Cosmos S FTW''

Zvuči i izgleda obećavajuće {#}

Jedva čekam slike kad se počneš sklapati zvijer

14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Moćna oprema{#}, i naravno , cekamo slike !

hvala {#}

bradonja_85 kaže...

Zvuči i izgleda obećavajuće {#}

Jedva čekam slike kad se počneš sklapati zvijer

a nadam se da tako izgleda :)

vidi se da sam na radijatoru već pošpricao natpis For The Win, i sutra i prekosutra špricam ostatak :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
14 godina
protjeran

Dobar si block odabrao za CPU. Samo mi se dva na svetu svidjaju Koolance i taj Supreme taj model. 

Kazu da je jako dobar. 

Update: Zanima me po cemu se biraju siroki i tanki radiator.

Jel to zavisi od necega ili...???

Posto sma ja cuo da recimo 2x120 ne moze da ohladi i graficku i procesor.

Da za to treba 3x120 ili odvojen jedan za ghraficku.

Hocemo EVGA GK110 STO PRE
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 17:50 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Dobar si block odabrao za CPU. Samo mi se dva na svetu svidjaju Koolance i taj Supreme taj model. 

Kazu da je jako dobar. 

Update: Zanima me po cemu se biraju siroki i tanki radiator.

Jel to zavisi od necega ili...???

Posto sma ja cuo da recimo 2x120 ne moze da ohladi i graficku i procesor.

Da za to treba 3x120 ili odvojen jedan za ghraficku.

hvala vlada :)

što je širi radijator to će trebat bolji ventilator tj. onaj s većim protokom zraka

evo pošto mi je došao ddc top v2 za spajanje dvije laing ddc 1t pumpe ili dvije swiftech mcp350, odlučio sam ih spojiti

u ovom slučaju ja sam spojio jednu swiftech mcp350 i laind ddc1t (to su identične pumpe tako da neće biti problema)

i na zadnje dvije slike se vidi kako sam izrezao pokrov za napajanje, samo još moram pošmirglati

odlučio sam da stranica za napajanje bude ovako izrezana i onda ću iza toga staviti neku mrežicu i iza toga će svijetliti crvena lampica :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 18:39 (timmyzg).
14 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

danas sam se malo bacio na posao i napravio sam gornji dio za napajanje, još moram otići kupiti sprej za plexiglass da ga mogu ofarbati u crno, ali još razmišljam dal da naljepim karbonsku foliju na to :/

na 5. slici se vidi da sam ostavio još malo plexiglasa, taj višak idem sutra maknut i sve ljepo pošmirglat :)

Moj PC  
13 0 hvala 4
14 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

Vidim , bit ce tu dosta posla !Zasad vrlodobro izgleda ,  samo polako i strpljivo {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Vidim , bit ce tu dosta posla !Zasad vrlodobro izgleda ,  samo polako i strpljivo {#}

hvala, mislio sam ovaj vikend malo više toga napraviti ali sam zaboravio kupiti primer za plastiku {#}

i trebao sam otići u novu formu dat izradit rezervoar ali sam vidio da je jefitnije u aka.hr pa ću tamo otići sutra ili prekosutra 

13 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

hvala, mislio sam ovaj vikend malo više toga napraviti ali sam zaboravio kupiti primer za plastiku {#}

i trebao sam otići u novu formu dat izradit rezervoar ali sam vidio da je jefitnije u aka.hr pa ću tamo otići sutra ili prekosutra 

Stakleni ili plexy rezervoar?

14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
timmyzg kaže...

Stakleni ili plexy rezervoar?

plexi, jer moram još u njemu tri rupe izbušiti i fitinge stavljat a i bit će debeo rezervoar 1.8cm, a staklo bi lako moglo puknut a unutra je ipak tekućina

16 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

Definitivno stavi foliju, sa bojanjem plexya može doći da ga farba "izjede", vidio sam to svojim očima {#}

A carbon folija i ljepše izgleda {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Definitivno stavi foliju, sa bojanjem plexya može doći da ga farba "izjede", vidio sam to svojim očima {#}

ma da al sam mislio koristiti farbu za plexi, to je i pranja koristio :)

a znam da bolje izgleda folija, ali ju svi koriste pa mi baš nije privlačna xD

16 godina
timmyzg kaže...
rooswelt1991 kaže...

ma da al sam mislio koristiti farbu za plexi, to je i pranja koristio :)

a znam da bolje izgleda folija, ali ju svi koriste pa mi baš nije privlačna xD

Svejedno, ja bi je koristio {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

E da, zaš ne otvoriš worklog na bit-techu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

jesam :) LINK

16 godina
timmyzg kaže...
rooswelt1991 kaže...

jesam :) LINK

Kak ga nisam vidio {#}

16 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

Jesi montirao one Xilence?Jesi zadovoljan sanjima,s obzirom da su samo dvadesetak kuna {#}?

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

Kako ćeš obradit ove rupe što si buža za cable managment? Možda si već negdje napisao to al ja nisam našao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Jesi montirao one Xilence?Jesi zadovoljan sanjima,s obzirom da su samo dvadesetak kuna {#}?

a ono, nisu neki jaki služe mi tek toliko za ispuh zraka van {#} (al bar su tihi)

bradonja_85 kaže...

Kako ćeš obradit ove rupe što si buža za cable managment? Možda si već negdje napisao to al ja nisam našao

nisam nigdje napisao, a prvo ću ošmirglat, pa ću onda staviti gumu okolo, i onda dolazi preko toga nešta kao tepih, tako oko cijelematične i onda tamo di su rupe samo napravim malu rupu u tom ''tepihu'' d abolje izgleda :)

14 godina
protjeran

Pratim, pratim. 

Ali poslusaj me sto se tice bilo kakvih natpisa.

To mora da bude uradjene 100% ravno sve a najbolje da se komp uradi i neka samolepljiva folija isece.

- CORSAIR -Obsidian-DominatorGT-AirFlowPro-HydroSeries-AXSeries-ForceGT-Survivor - EVGA -Classified-FTW
13 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

{#}
Update čekamo! :D

Koliko VIDIM prodao si grafu, sad imaš para za nastavak. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

{#}
Update čekamo! :D

Koliko VIDIM prodao si grafu, sad imaš para za nastavak. {#}

brzo dolazi update :D

naručio sam crnu i crvenu karbonsku foliju pa čekam da dođe

onaj plexi sam izravnao i sutra idem po primer za plastiku i aluminij tako da ga mogu sutra ofarbat :)

ma prodao sam ju nekom liku i pitam ga jel oće doć do mene da vidi da radi i rekao je da neće, i jučer mu prodao i reko ok radi ali kada uđe u igru mu dođu artefakti i izgasi mu se komp wtf?! a meni je radila odlično (a ima tagan 850w napajanje), u svakom slučaju sutra bi trebao otići po 7950 i onda moram kontaktirati ekwb da mi pošalju vodeni blok {#}

LP :D

14 godina
neaktivan
Projekt 'Cosmos S FTW''

UPDATE:

sam sam sprejao jer ipak nije pravi mod ako to neko učini za mene, treb znat sve sam napraviti ;)

danas sam se bacio na posao pošto sam ujutro kupio primer za plastiku :)

ofarbao bi i ostalo ali nije bilo primera za aluminij :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 13:42 (timmyzg).
Moj PC  
11 0 hvala 3
14 godina
Projekt 'Cosmos S FTW''

Za sada odlicno izgleda , samo tak nastavi !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

UPDATE:

FTW mi se ne uklapa nikako gore. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Za sada odlicno izgleda , samo tak nastavi !{#}

hvala haf na podrsci! :D

Mitsuoka kaže...
timmyzg kaže...

UPDATE:

jbg, uvijek ce se nac neko kome nesta ne pase, meni je super

14 godina
protjeran

To je klasika, svako ima neko svoje vidjenje PC-a.

Kada bi nama ugadjao mozda bi gledao sto se tebi ne svidja svaki dan.

CORSAIR/www.corsair.com/ EVGA/http://www.evga.com/
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
timmyzg kaže...

UPDATE:

Bolje? :)

Opet imam pitanje za vas :)

Izrezati ove ''rešetke'' na 3. slici ili ne?

17 Da
19 Ne
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice