Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.264.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nov monitor Philips 40" 4k 60Hz Dp 1.2 

Moj PC  
28 2 hvala 4
11 godina
odjavljen
Re: Vaš Desk
stype7 kaže...

Nece ti oci ispast od tolikog monitora? lol

14 godina
IvanDado kaže...
stype7 kaže...

Nece ti oci ispast od tolikog monitora? lol

Ak meni nisu od 42 neće ni njemu od 40 :D

Kad sjednem za PC od frenda koji ima 20-22-27" monitor ja gledam i uvijek pitam kakva je to igračka ja tu niš ne vidim! 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
15 godina
Vaš Desk

to se zove razmazenost i bacanje para ;) ili lako kad starci kupuju

ja imam 19" zadnjih 5-6g i taman mi je, nije ni full hd, totalno nepotrebno...

Moj PC  
0 42 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

Pa nije bacanje para kad u sobi imaš samo taj jedan TV od 42 i koristiš ga kao tv i monitor(manje mjesta ode na pc).

Od 2010te koristim tv kao monitor.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
14 godina
neaktivan

nisan tia ultrawide(21:9) monitor nego 16:9 ... i ovi se moye koristiti kao 21:9

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 14:43 (stype7).
14 godina
kruskar kaže...
RuskeGTT kaže...

Pa nije bacanje para kad u sobi imaš samo taj jedan TV od 42 i koristiš ga kao tv i monitor(manje mjesta ode na pc).

Od 2010te koristim tv kao monitor.

Mislim da je ovo baš monitor 40''. nema tv prijemnik u sebi

11 godina
odjavljen
Vaš Desk

Ne znam, meni je to preveliko za monitor. 32 inch max, ali ono max meni. 

1 0 hvala 0
16 godina
Vaš Desk

kad ce ljudi vise prestat s tim "bacanje para" glupostima, tebi je mozda bacanje para, nekom je to mozda jedina stvar na koju daje pare. neko daje za auto sve pare, neko daje za komp, neko za neki sport, neki odu u kladu pa sve potrose, zasto bi nekog trebalo bit briga za to? covjek je kupio lijepu stvar, mozemo mu komentirat kako je ta stvar super il kako nije, al rec da je bacanje para je glupost. 

a to sto ti imas 19" monitor koji nije ni full hd to je tvoj problem al rec da je sve vise nepotrebno je zesca glupost. kako full hd moze bit nepotreban u 2016. godini? 

Moj PC  
18 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Vaš Desk

Slazem se. Kupuj ono sto volis (ne moj drogu doduse :D) 

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Slazem se. Kupuj ono sto volis (ne moj drogu doduse :D

Ali netko i to voli.

11 godina
odjavljen
Vaš Desk

Zato i kazem xD

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Malo promjena

Setup
Moj PC  
38 0 hvala 2
17 godina
I like.
Jedino ovaj podlozak za mis sa zutom bojom malo odskace.
Koja tipkovnica? Ima svijetlo?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Znam, podlugu cu prodat i uzet neku da mi se uklapa sa setupom.

Ovo je tipkovnica : 

Setup
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Lijep setup Stipe, very nice ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
kruskar kaže...

Kad sjednem za PC od frenda koji ima 20-22-27" monitor ja gledam i uvijek pitam kakva je to igračka ja tu niš ne vidim! 

A na kolikoj udaljenosti od 42'' sjediš? 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
eywa33 kaže...
kruskar kaže...

A na kolikoj udaljenosti od 42'' sjediš? 

Cca 90-100cm

11 godina

Ako taj televizor/monitor nema flicker-free garantiram da ces si sjebat vid u roku godinu dana, ako vec imas dioptriju da ce ti se pogorsat. Sve da i je flicker-free mislim da ti nije zdravo. Ogroman ekran, a tako blizu sijedit, kaj su tako sitne ikone ili?

14 godina
The_Fichek kaže...

Ako taj televizor/monitor nema flicker-free garantiram da ces si sjebat vid u roku godinu dana, ako vec imas dioptriju da ce ti se pogorsat. Sve da i je flicker-free mislim da ti nije zdravo. Ogroman ekran, a tako blizu sijedit, kaj su tako sitne ikone ili?

TV Je 42LG5000,na svu sreću nemam dioptriju a taj tv imam cca 9-10mj već,ne neg sam navikao tak sjedit.Za sada nikakvih problema s vidom.

11 godina

Sacekaj jos 2-3mj 

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

ni zurenje u sunce ne oštećuje oči tako neće ni tv, monitor ni išta drugo. Drugi problem je sposobnost oći te zdravlje. Najveći problem kod takvih većih televizora je umor i potrebno je uzimati stanke te kapi za podmazivanje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...
I like.
Jedino ovaj podlozak za mis sa zutom bojom malo odskace.
Koja tipkovnica? Ima svijetlo?

Nisam siguran tko koga kopira ali neki dan sam u Linksu kupio umal' identičnu tastaturu, zapravo radi se o istom dizajnu sa sitnim razlikama  - Genius Scorpio K5

Ima osvjetljenje, sa lijeva na desno - plavo creveno, žuto i zeleno, tri snage osvjeljenja, slabo, jače i slabo pulsirajuće, te se može potpuno ugasiti itd.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/81F18npcXoL._SL1500_.jpg

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
odjavljen
Haf932 kaže...

Evo i mojeg.

Imam istu takvu stolicu, kao i ti, samo se naslon za ruke i lakat dosta ogreblo :D

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
14 godina
Manje ručnog rada
13 godina
Vaš Desk

Ništa high-end, ali veseli čovjeka.
U planu mi je uzeti bežičan miš i tipkovnicu.

Moj PC  
49 0 hvala 8
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Mislim vau, ovo se nevida cesto pogotovo ne na domacim setupima takav sklad boja, pod koji se slaze sa povrsinom ljevog stola, bijelo crna kombinacija ostaloga stolica i lampa, bijeli zidovi bijeli stol, savrseno. Jos neka crna podloga za mis npr :)

Jako lijepo za vidit toliko paznje oko detalja, sve pohvale

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 23:27 (Haremzg).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Haremzg kaže...

Mislim vau, ovo se nevida cesto pogotovo ne na domacim setupima takav sklad boja, pod koji se slaze sa povrsinom ljevog stola, bijelo crna kombinacija ostaloga stolica i lampa, bijeli zidovi bijeli stol, savrseno. Jos neka crna podloga za mis npr :)

Jako lijepo za vidit toliko paznje oko detalja, sve pohvale

Hvala puno na ovako pozitivnom komentaru 
Planiram još par sitnica ubaciti, kao što je podloga za miš i slično. Možda nekakvu sliku na zid, dok dobro promotrim što bi se uklopilo. 

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

gdje si kupio stol i jesi zadovoljan s istim? pitam zato sto bi mi trebao neki kutni stol jer cesto radim s arduinom pa mi fali mjesta, a ne vidim smisao sirenja povrsine stola lijevo- desno 

0 0 hvala 0
14 godina
keyofdestiny13 kaže...
Haf932 kaže...

Evo i mojeg.

Imam istu takvu stolicu, kao i ti, samo se naslon za ruke i lakat dosta ogreblo :D

Jel moguće da si citirao post s 22. stranice ove teme? 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice