Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.271.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
MilkMan kaže...

trenutno stanje....i jel zna tko kako se zove ovaj kabel mali i di ima za kupiti {#} to je inace za ps3 ribbon cabel..http://store.richspsxparts.com/pl3ps3poejri.html

Dva PS3-a {#}, obadva igraš ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 21:35 (Tinča14).
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
MilkMan kaže...

trenutno stanje....i jel zna tko kako se zove ovaj kabel mali i di ima za kupiti {#} to je inace za ps3 ribbon cabel..http://store.richspsxparts.com/pl3ps3poejri.html

radi jednoga od dijelova koji valjaju

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Tinča14 kaže...
MilkMan kaže...

jedan je ok , samo sto se pregrijava i nemogu popravit 40gb vise me nista ne zanima za njega, drugi je 60gb danas mi dosao moram sredit blu ray i hladnjak i njega cu igrat

Mitsuoka kaže...
Tinča14 kaže...
MilkMan kaže...

radi jednoga od dijelova koji valjaju

nope :D pogledaj gore, spojit cu na lap top koji je izmedju njih :D

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 21:45 (MilkMan).
14 godina
Vaš Desk

Evo i moj doprinos ovoj temi :)

nisu slike bas nesto, nije sve ni stalo na slike al svakodnevno provodim vrijeme sa ovim pa nema veze :)

http://imageshack.us/photo/my-images/828/dsc0002pgk.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/718/dsc0001mc.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 12:09 (Gotoo86).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

My happy corner :D

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 19:49 (chutac).
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Evo nešto i od mene:

Sad je još malo drukčije.

Kaos Kaos
Starije Starije
Novije Novije
★★★★★
Moj PC  
27 0 hvala 0
17 godina
DiRT kaže...

Evo nešto i od mene:

Što si sub ne našarafiš na stolicu da ti masira leđa...? :)))

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
Father_Dougal kaže...
DiRT kaže...

Evo nešto i od mene:

Što si sub ne našarafiš na stolicu da ti masira leđa...? :)))

hhahaa nije ti loša ta xd,  al stvarno sub bi trebao bit na podu , zbog akustike , niskotonci idu dole

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Vaš Desk

Je, znam da ide, al stani na suprotan kraj sobe il neki kut il drugu sobu, pitam se kakav pod? I ovako trese da mi 30 cm debeli zidovi vibriraju. A na podu nije zbog prašine. Nedam da mi se bebica spraši. :D

EDIT: Susjeda (baba) se žalila 2 kata iznad mene i još živi sa strane: Trese mi se luster, zvat ću ti policiju! Ja reko: Dobro, može, da da da, doviđenja i zatvorim joj vrata. :D Nebu mene niko *ebal. Ako meni to nije jako onda njoj sigurno nije, a ni ne čuje kroz 4 zida...

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 22:26 (DiRT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
DiRT kaže...

Je, znam da ide, al stani na suprotan kraj sobe il neki kut il drugu sobu, pitam se kakav pod? I ovako trese da mi 30 cm debeli zidovi vibriraju. A na podu nije zbog prašine. Nedam da mi se bebica spraši. :D

EDIT: Susjeda (baba) se žalila 2 kata iznad mene i još živi sa strane: Trese mi se luster, zvat ću ti policiju! Ja reko: Dobro, može, da da da, doviđenja i zatvorim joj vrata. :D Nebu mene niko *ebal. Ako meni to nije jako onda njoj sigurno nije, a ni ne čuje kroz 4 zida...

a koliko snage bebica ima :D , i ćiji je to sub , koliko kosta , jeli aktivan ili ide na pojacalo*

17 godina
Vaš Desk

kolko ja vidim, to je logitech z-5500

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Pa da, tak i ja tiho slušam navečer tek tolko da bude opuštena atmosfera. :) 1/4 volume na Logiju, i još 15-25% volume u winsima. Po danu me ne zanima jer poštujem kućni red koji stoji u stubištu. Ako Bog da para, odselit ću se u velku kućerinu i složit si tako *eben Hi-Fi i komp i sve, pa ću tu postat da vidite moj desk. :D

Evo mi od Šogija. :)

Dali Concept, sad još ima i subwoofer Dali Concept, sad još ima i subwoofer
★★★★★
Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vaš Desk

jednostavno i uredno;)

12 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

btw. ISPRICAVAM se na svim mojim off topic postovima u ovoj temi, ali ne podnosim kad netko blati mene bez da zna istinu, tj kad prica napamet...

nadam se da je ovo zauvijek rijeseno mojim postom iznad, i da nece biti pametnjakovica koji ce i dalje tupiti po svojem...

i cisto da se vratim on topic i usput da pokazem te slusalice (najudobnije i najbolje koje sam imao ikada, a cijena je smjesna):

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

btw. ISPRICAVAM se na svim mojim off topic postovima u ovoj temi, ali ne podnosim kad netko blati mene bez da zna istinu, tj kad prica napamet...

nadam se da je ovo zauvijek rijeseno mojim postom iznad, i da nece biti pametnjakovica koji ce i dalje tupiti po svojem...

i cisto da se vratim on topic i usput da pokazem te slusalice (najudobnije i najbolje koje sam imao ikada, a cijena je smjesna):

Je**š sluške, MEXICORN {#}

Win Osama in hide and seek
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

:{#}

:)

5 39 hvala 0
16 godina
alexspalato kaže...

To nije tvoje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
mind_challenge kaže...
alexspalato kaže...

To nije tvoje.

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
alexspalato kaže...

rofl,koga ti zayebavas.

15 godina
neaktivan
mate213 kaže...

Evo i moj kutić..:)

meni definitivno najbolja do sad  (:

Vrbaa'''
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Tipično hrvatsko mišljenje,kad netko ima super desk,morate ga pos rati.To je moj desk i gotova priča

:)

0 19 hvala 0
16 godina
alexspalato kaže...

Tipično hrvatsko mišljenje,kad netko ima super desk,morate ga pos rati.To je moj desk i gotova priča

daj mi reci koji su ti ovo monitori?

14 godina
odjavljen
alexspalato kaže...

odlično izgleda, nevjerujem baš da je tvoje, ali OK!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 18:24 (MARKOZD15).
16 godina
alexspalato kaže...

Ajde uslikaj sa stampom.

Na papir napisi nesto tipa "za forumase" i datum stavi.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
alexspalato kaže...

I naravno postao si ga na sve ove stranice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

ako je tvoj, onda na ekranu otvori bug forum i ovu temu pa slikaj... :)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
alexspalato kaže...

varaš se , ako je tvoj , desk je super i svaka ti cast , ljubomoran sam i moga bi izdrkat na sliku , ajde sad napisi na papir alexpalato za bug.hr pa to slikaj na stolu ??

16 godina
athlon64 kaže...

varaš se , ako je tvoj , desk je super i svaka ti cast , ljubomoran sam i moga bi izdrkat na sliku , ajde sad napisi na papir alexpalato za bug.hr pa to slikaj na stolu ??

Dao je kolega mind link koji dokazuje da je uzeo slike s neta.

Ja stvarno ne shvacam takve ljude...

Zar vam je tako vazno da imate veliki epe*is?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
moderator
Vaš Desk

Vidite da ima crveni,pa ga onda nema smisla tražit neki dokaz(da je to njegovo kučište).

Kako stvari stoje neće se ni vraćat,tako da nastavite sa slikama.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 2
15 godina
J3ckYYY kaže...
RuskeGTT kaže...

Je**š sluške, MEXICORN {#}

chilli - najbolji{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice