WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Zašto na Lumiu 550 stavljat ikakove fast slow i ostale buildove kad aparat ima nativni win10 koji radi besprijekorno. I apdejta se sa službenim buildovima. Misli da to insidersko igranje ima smisla samo sa starijim lumiama. 550, 650 i 950 svima koji su na oficijelnim buildovima rade super. To ti vjerojatno od androida ostao tik da stalno nešto pokušavaš popravit a mobitel ti samo sporiji i sporiji 😁 .
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sljedeće sedmice počinjem službeno s radom u Visual Studio 2015. XAML i C++ će biti primarno, C++ sam izabrao jer znam ga dobro a i lakši mi je nego C#. 

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

struja1911 da,  imas i ti takvu grešku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 14:57 (neno20st).
13 godina
neno20st kaže...

struja1911 da,  imas i ti takvu grešku?

Srećom (još) ne, al to je poznata boljka Lumie 640 XL, neki dio se pregrije i pojavi se žuta pjega na ekranu, jedini "lijek" je zamjena ekrana. E sad, dobro je dok je pod garancijom pa ti promjene ekran mukte, al ako se pojavi kasnije ajme nama... 

18 godina
zaposleni_server kaže...
Zašto na Lumiu 550 stavljat ikakove fast slow i ostale buildove kad aparat ima nativni win10 koji radi besprijekorno. I apdejta se sa službenim buildovima. Misli da to insidersko igranje ima smisla samo sa starijim lumiama. 550, 650 i 950 svima koji su na oficijelnim buildovima rade super. To ti vjerojatno od androida ostao tik da stalno nešto pokušavaš popravit a mobitel ti samo sporiji i sporiji 😁 .

U pravu si 100%, uopće ne znam zakaj sam gubil vrijeme na insideru, kad mob ionako besprijekorno radi, ah kako sam samo u zabludi bio

Čak štoviše, insider treba ukinut, za besprijekornost OSa, insider je suvišan.

11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
zaposleni_server kaže...

U pravu si 100%, uopće ne znam zakaj sam gubil vrijeme na insideru, kad mob ionako besprijekorno radi, ah kako sam samo u zabludi bio

Čak štoviše, insider treba ukinut, za besprijekornost OSa, insider je suvišan.

nije suvišan jer ima masa ljudi koji testiraju razne stvari i sve "dobre" stvari koje dobijete su većinom rezultat toga ali ljudi su problem i misle da sa insiderom će dobiti zadnju verziju koja će radi super fenomenalno a kad ono bugovi i ponda kreću "volit majku" Microsoftu i kako ništa ne valja i slično... 

18 godina
dadn kaže...

nije suvišan jer ima masa ljudi koji testiraju razne stvari i sve "dobre" stvari koje dobijete su većinom rezultat toga ali ljudi su problem i misle da sa insiderom će dobiti zadnju verziju koja će radi super fenomenalno a kad ono bugovi i ponda kreću "volit majku" Microsoftu i kako ništa ne valja i slično... 

Mislim da nisi shvatio napisan tekst, tj napisano..

Al ajd, otkrit ću ti tajnu, ono je bio sarkazam..

16 godina
WindowsPhone - Općenito

jetno pitanjce dali se isplati sa lumia 630 prelaziti na lumiu 550 ? videl sam akciju neku u hrvatskoj posti za 898 kn pa reko ono ...

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 18:46 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
geek_boy kaže...

jetno pitanjce dali se isplati sa lumia 630 prelaziti na lumiu 550 ? videl sam akciju neku u hrvatskoj posti za 898 kn pa reko ono ...

Sa zadnjim firmverom i updateovima nije loš telefon.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
16 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li negdje jeftinije ili je to ta cijena ?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

ima li negdje jeftinije ili je to ta cijena ?

http://www.nabava.net/mobiteli__100/microsoft-mobitel-lumia-550-47-16gb-8gb__18441151

14 godina
Zasto i kako u Groove music mi se pojavila cijela kolekcija glazbe koju imam samo lokalno na PC-u??
Naravno nista od toga mi nece pokrenuti na mobitelu jer nije na onedriveu ili nekud od kud bi to moglo povuci.
Na koji nacin to maknuti jer se radi o tisucama pjesama?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Naučio pola stvari oko C++, baš super 😁 . Sljedeće sedmice počinje praksa a sredinom maja development.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

neodlucan sam dal uzmem od hrvatske poste mobitel tj ne znam da li ga oni prodaju kao otkljucanog na sve mreze ili ne ako ne mislil sam preko ovog extreme digitala uzet cijena im je dobra al negativne kritike prste nasve strane za ove druge shopove nisam nikad cuo pa sam u nedoumici vjerojatno ovo prelazi u offtopic ali sta je tu je...

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
geek_boy kaže...

neodlucan sam dal uzmem od hrvatske poste mobitel tj ne znam da li ga oni prodaju kao otkljucanog na sve mreze ili ne ako ne mislil sam preko ovog extreme digitala uzet cijena im je dobra al negativne kritike prste nasve strane za ove druge shopove nisam nikad cuo pa sam u nedoumici vjerojatno ovo prelazi u offtopic ali sta je tu je...

Nije off, jer je Windows telefon. Pitaj ih za to, ne košta te 😀

12 godina
protjeran
Pa uzmi kod operatera cije usluge koristis .... Prati i akcije na fejsu u stilu supertjedna... Lumija 550 je bila 550 kn, a ja kupio kcerki tjedan prije akcije i platio 849 kn....

0 0 hvala 0
16 godina
U tele 2 je 999kn way to much naso sad u playcom.hr za 789kn ak ne racunamo postarinu tj dostavu
Samobor je lepa varoš
12 godina
protjeran
898 kn u ht na bonove

0 0 hvala 0
16 godina
Imam pretplatnicki broj pa me zanimaju samo otkljucani mobiteli
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Radiš upgrade ili si nov u Windows svijetu ?

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

To je bilo za geek boya. Otkljucana 640, da ne mora vise trazit 550 po istim cijenama. Osobno sam vlasnik 640DS oko godinu i pol i jako sam zadovoljan mobitelom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
Imam pretplatnicki broj pa me zanimaju samo otkljucani mobiteli

kod svih mobitela na pretplatu možeš odmah zatražiti otključavanje ako su zaključani (VIP ih npr ni ne zaključava). podsjeti prodavača na pravilnik Hakoma ako se prave blesavi

Od 1. svibnja 2015. HAKOM propisuje da će svaki korisnik koji je pretplatnik nekog operatera moći zatražiti otključavanje svog mobitela iz mreže, dok će oni koji su kupili mobitel u “bonaškom” paketu to isto dekodiranje moći zatražiti nakon godine dana uz predočenje računa za kupljeni mobitel. Operateri će na zahtjev korisnika morati iz svoje mreže otključavati i USB stikove za internetske veze.

Korisnik koji je u pretplatničkom odnosu s operatorom bez obzira na vrijeme trajanja ugovorne obveze može zatražiti otključavanje uređaja, što mu je operator obvezan učiniti u roku od 15 dana od podnošenja zahtjeva. Navedeno može zatražiti neovisno o tome prelazi li drugom operatoru ili ne. Krajnji korisnik može zatražiti otključavanje i starijih uređaja te je operator obvezan iste otključati. Napominjemo da postoje i stariji uređaji koje nije moguće otključati - kažu nam u HAKOM-u.

To konkretno znači da dugogodišnji pretplatnik nekog operatera s više mobitela koje je nakupio u nekoliko godina, može zatražiti besplatno otključavanja kod operatera, a ne mora kod ovlaštenih servisera plaćati dekodiranje od 80 do 100 kuna. I do sada su operateri otključavali uređaje na zahtjev korisnika nakon isteka ugovornog odnosa ili prelaska u drugog operatera, a sada su to obvezni učiniti na zahtjev korisnika u roku od 15 dana, mijenjao on mrežu ili ne.

16 godina
Upgrade radim
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
geek_boy kaže...
Upgrade radim

To sam mislio na herrklischa ;) Nego opet Bug piše gluposti o Windowsu 😂

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako tko koristi ili mu fali Hangout, ovaj app je free dva dana.  

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
torrente kaže...

Ako tko koristi ili mu fali Hangout, ovaj app je free dva dana.  

badava ide i Client for Google Photos ali samo za W10 PC

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/client-for-google-photos/9nblggh5p5zp

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 20:59 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Blueflap je novi web browser za Windows 10 Mobile i univerzalna je aplikacija . Jako dobro radi s obzirom da je beta i ok je. Imate na slici ispod kako izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice