Paljenje android mobitela samo preko ODIN-a

poruka: 3
|
čitano: 1.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam Galaxy S sa custom ROM-om (neki ICS). Već pola godine je na njemu.

Prije par dana mi se ispraznila baterija i nakon toga se ne može upaliti. Nakon "power on" upali veliku baterija ikonu kao da se puni iako nije spojen na punjač niti na računalo.
Stavio sam mu zadnji stock ROM (2.3.6 - I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA) i upalio, odradio i root (sve je nekad prije korišteno - CF-Root-XX_OXA_JVU_2.3.6-v4.3-CWM3RFS). Nakon pražnjenja baterije (često mi se dogodi wifi/3G - exchange i skype stalno aktivni) opet ga nisam mogao upaliti. Isti simptomi.

Međutim uredno ga upalim tako što svaki put iznova s ODIN-om prebacim rootani kernel i to je jedini način na koji mogu upaliti mobitel.

Je li netko imao sličnih problema?

(Imam tri baterije, pa sam eliminirao problem s njom, ali s druge strane imam i externi punjač baterija (ebay - kina) pa je moguće da je on zeznuo. Jedino što sam dosad dosta puta punio baterije i sve je bilo u redu. I sad baterija radi normalno, čak i par dana jer sam na stock ROM-u i nisam podešavao nikakve stalne servise koje troše bateriju)

Tražio sam kroz  google ali je malo nezgodno zbog riječe - izbacuje mi aplikacije od battery widgeta ili upute za rootanje. Pretraživao i xda (i ovaj forum), ali nisam uspio naći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ti malo trollaš po forumu. Ajde nađi teme za svoje mobitele i tamo postavi pitanje.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Paljenje android mobitela samo preko ODIN-a

Nije mi bila namjera. Ovakve stvari ne moraju biti vezane uz određeni mobitel nego uz android platformu, zato ih nisam stavio pod određeni mobitel.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice