LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 862.798
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan
Tobje i mene zanimalo, evo naso i stavio na 787 ili tak nes, do kolko ide? Ce ic do 900?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

max jel na novijoj 1.3 verziji imaš onaj slajd za odgovoriti kad te netko zove? ja ga nemam, za otključavanje i zvuk ima ali kad netko zove moram se tipkom javiti

0 0 hvala 0
16 godina

nego, ako itko ima 1.3, može li widgete staviti? ja mogu samo stock, youtube i fancy widget, ostalo ništa

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje
mind_challenge kaže...

nego, ako itko ima 1.3, može li widgete staviti? ja mogu samo stock, youtube i fancy widget, ostalo ništa

ja mogu sve. 

16 godina
Gigimon kaže...
mind_challenge kaže...

ja mogu sve. 

eto ja nemogu, neznam zašto

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Gigimon kaže...
mind_challenge kaže...

ja mogu sve. 

ja imam v1.2 i mogu sve

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...
Gigimon kaže...
mind_challenge kaže...

ja mogu sve. 

ja imam v1.2 i mogu sve

mur4ik nije u noviji 1.3 stavio slider pa zato ga nema.mislim neko ga ima neko ne.čini se da će uskoro nova verzija izači. probaj staviti go launcher pa ti bude možda radilo 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:37 (Gigimon).
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Sestra mi je kupila nedavno LG optimus 540 i poslje Cookie-a ovo je otkrovljenje. Eh sad imam par pocetnickih pitanja u vezi Optimusa i androida :

1.Kako postaviti wallpaper na pozadinu u njegovoj izvornoj velicini jer mi izbacuje kvadratic kojim treba da oznacim dio slike ali taj kvadratic jednostavno ne mogu da razvucem preko cijelog ekrana i tako na pozadinu ne mogu postaviti sliku u cjelosti?

2.Kako brisati poruke pojedinacno jer kada krenem na brisanje, odmah mi izbacuje da brise sve poruke?

3.Zasto mi nece da otvara poruke sa sim kartice (ocita ih, stoje skracenice ali kada kliknem na skracenice on nece da otvori poruke)?

Hvala svima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Max, pitanje. Sad se uđe u Fastboot i on je krasno vidljiv na plavoj pozadini i vidi se kaj dela. Ali, meni izbacuje da ima Bad blokova i njih preskače kod brisanja i kod flashanja. Dali je to i kod tebe, ili ja stvarno imam bad blokove u memoriji? Inače, metnul sam prvo 1.2, pa 1.3, pa 1.3 noviji i sad se opet vratil na 1.2. U 1.3 nema puno stvari, pa čak ni Market. Sad čekam malo bolju i sređeniju verziju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DARK ANGELS kaže...

Pozdrav svima,

Sestra mi je kupila nedavno LG optimus 540 i poslje Cookie-a ovo je otkrovljenje. Eh sad imam par pocetnickih pitanja u vezi Optimusa i androida :

1.Kako postaviti wallpaper na pozadinu u njegovoj izvornoj velicini jer mi izbacuje kvadratic kojim treba da oznacim dio slike ali taj kvadratic jednostavno ne mogu da razvucem preko cijelog ekrana i tako na pozadinu ne mogu postaviti sliku u cjelosti?

2.Kako brisati poruke pojedinacno jer kada krenem na brisanje, odmah mi izbacuje da brise sve poruke?

3.Zasto mi nece da otvara poruke sa sim kartice (ocita ih, stoje skracenice ali kada kliknem na skracenice on nece da otvori poruke)?

Hvala svima

Koju verziju androida imas? 1.6 ili 2.1? Ako imas 1.6, to je jako staro i razmisli da sto prije odes na 2.1 verziju. Ili cak 2.2.

1. Mora se moci, samo pritisni na jedan od kuteva i vuci, mora moci.

2. Poruke se uredno brisu na 2.1. Stisnes i drzis prst na poruci, iskoci jedn meni gdje pise obrisi...

3. Prvi puta cujem za ovaj problem.

16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Crazy_dog kaže...

Pitanje za sve koji su stavili 2,3 verziju, sto Vam pise koju MOD VERSION imate instaliranu i ANDROID VERSION, meni pise MOD VERSION Open swift-4,4 ,a ANDROID 2,2,1 pa sad neznam dali je to 2,3.

android version

2.3.2

kernel version

2.6.2.9

mod version

CyanogenMod-7.0.0-rc0-gt540-MUR4IK

biuld number

grh78c

Max gdje je onda nastao problem, skinuo sam onaj file za 2,3 koji si uploadao i meni pise ono , a koliko vidim kod tebe nesto drugo, znaci ja sam i dalje na 2,2 , a ne na 2,3. Daj mi uploadaj onda taj 2,3 koji ti imas. Naravno ako nije problem.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

Max gdje je onda nastao problem, skinuo sam onaj file za 2,3 koji si uploadao i meni pise ono , a koliko vidim kod tebe nesto drugo, znaci ja sam i dalje na 2,2 , a ne na 2,3. Daj mi uploadaj onda taj 2,3 koji ti imas. Naravno ako nije problem.

evo ti ovaj novi 1.3 (ali ide preko recovery-a):

http://narod.yandex.ru/disk/5500210001/SwiftDroid%20v1.3.zip

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 15:12 (max1919).
16 godina

Kada rebotam mob, na sense widgetu mi piše error, i ne mogu ga ponovo pronaći u widgetima? (na 2.2 verziji)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 14:56 (Diablo86).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Pa zar taj 1,3 nije u banani ili je to prepravljeni.

16 godina
Crazy_dog kaže...
max1919 kaže...

mislim da je to prepravljeni, skidam pa ću vidjeti

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Crazy_dog kaže...
max1919 kaže...

mislim da je to prepravljeni, skidam pa ću vidjeti

taj bi trebao biti ok...

mind, dobar avatar ;)

16 godina
neaktivan

Jedino nikad nisam stavljao nista preko recovery-a.

15 godina
neaktivan

Stavio zadnji 2.3.Jako je brz,idem dalje čačkat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Diablo86 kaže...

Kada rebotam mob, na sense widgetu mi piše error, i ne mogu ga ponovo pronaći u widgetima? (na 2.2 verziji)

Idi u popis aplikacija, tamo gdje ides da kao deinstaliras taj sense widget. Klikni na force stop i clear cach. Onda restartaj mob pa onda ga ponovo dodaj kao widget, mislim da ce biti u redu. Meni je pomoglo isto sam imao problema... Ne smiju se neke opcije dirati, mislim da je ono da pokazuje sistemske informacije..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 16:25 (bnaci).
16 godina
neaktivan

mene je onaj prošli link gnjavio, pa evo novi:

http://www.mediafire.com/?qrfp5eh72scnv8v

ako imate problema sa kamerom (bijeli ekran), kopirajte ovo:

http://www.mediafire.com/?cii7mhmax5m9t8g u

system/ lib / hw / copybit.swift.so

i stavite permitions:

x x 0
x 0 0
x 0 0

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 17:03 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakva je situacija sa onim multitouch-om na optimusu,što se pričalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kaj max stavio stavio si 1.3?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zele87 kaže...

Kakva je situacija sa onim multitouch-om na optimusu,što se pričalo...

nije bilo volje da to netko zgotovi, a i postoje ograničenja....

Pri3s7 kaže...
Kaj max stavio stavio si 1.3?

da... nije bog-zna-kaj, ali ostajem na njemu. gnjavi kamera, koja umjesto slike prikazuje bijeli ekran, to se može srediti onako kako sam već objasnio, ali npr gumb kamere super radi

16 godina

evo ja sam reflashao i sada rade widgeti

edit:Max, izašlo je novo izdanje sa popravljenom kamerom

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 17:59 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Daj link da ga možemo skinut {#}. Meni ni na jednom nije radil gumb za kameru.

16 godina
Vac kaže...
mind_challenge kaže...

Daj link da ga možemo skinut  {#}. Meni ni na jednom nije radil gumb za kameru.

pa stavio je max link tu negdje

17 godina
neaktivan
bnaci kaže...
DARK ANGELS kaže...

Pozdrav svima,

Hvala svima

Koju verziju androida imas? 1.6 ili 2.1? Ako imas 1.6, to je jako staro i razmisli da sto prije odes na 2.1 verziju. Ili cak 2.2.

1. Mora se moci, samo pritisni na jedan od kuteva i vuci, mora moci.

2. Poruke se uredno brisu na 2.1. Stisnes i drzis prst na poruci, iskoci jedn meni gdje pise obrisi...

3. Prvi puta cujem za ovaj problem.

1.Nema sanse druze, kada za ivicu vucem, najdalje mogu pola displaya oznaciti.

2.A hvala ti za poruke, jbg nisam znao da se treba drzati duze.

Sve u svemu hvala ti na odgovoru.

Sve najbolje...

14 godina
neaktivan

Mind, toga sam metnul, ali gumb kamere samo pali kameru i ništa više, pa sam mislil da si ti naišel na noviju verziju. Pošto su izlazile svakih par sati, nebi bilo čudno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 18:56 (Vac).

0 0 hvala 0
16 godina
Vac kaže...

Ma toga sam metnul, ali gumb kamere samo pali kameru i ništa više, pa sam mislil da si ti naišel na noviju verziju. Pošto su izlazile svakih par sati, nebi bilo čudno.

a eto ja imam onu prije tog update-a, gdje je kamera bila bijela, samo sam stavio taj fix

meni gumb radi kako treba, dakle i za fokusiranje, i slikanje, i play-pause glazbe

meni i dalje nerade svi widgeti, nadam se da će nastaviti razvoj

16 godina
neaktivan

Zdravo momci,mozeli neko potvrditi da li ovaj telefon ima bolji zvucnik od cookia i da li je puno bolji ili ne?hvala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice