- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
max jel na novijoj 1.3 verziji imaš onaj slajd za odgovoriti kad te netko zove? ja ga nemam, za otključavanje i zvuk ima ali kad netko zove moram se tipkom javiti
nego, ako itko ima 1.3, može li widgete staviti? ja mogu samo stock, youtube i fancy widget, ostalo ništa
nego, ako itko ima 1.3, može li widgete staviti? ja mogu samo stock, youtube i fancy widget, ostalo ništa
ja mogu sve.
ja mogu sve.
eto ja nemogu, neznam zašto
ja mogu sve.
ja imam v1.2 i mogu sve
ja mogu sve.
ja imam v1.2 i mogu sve
mur4ik nije u noviji 1.3 stavio slider pa zato ga nema.mislim neko ga ima neko ne.čini se da će uskoro nova verzija izači. probaj staviti go launcher pa ti bude možda radilo
Pozdrav svima,
Sestra mi je kupila nedavno LG optimus 540 i poslje Cookie-a ovo je otkrovljenje. Eh sad imam par pocetnickih pitanja u vezi Optimusa i androida :
1.Kako postaviti wallpaper na pozadinu u njegovoj izvornoj velicini jer mi izbacuje kvadratic kojim treba da oznacim dio slike ali taj kvadratic jednostavno ne mogu da razvucem preko cijelog ekrana i tako na pozadinu ne mogu postaviti sliku u cjelosti?
2.Kako brisati poruke pojedinacno jer kada krenem na brisanje, odmah mi izbacuje da brise sve poruke?
3.Zasto mi nece da otvara poruke sa sim kartice (ocita ih, stoje skracenice ali kada kliknem na skracenice on nece da otvori poruke)?
Hvala svima
Max, pitanje. Sad se uđe u Fastboot i on je krasno vidljiv na plavoj pozadini i vidi se kaj dela. Ali, meni izbacuje da ima Bad blokova i njih preskače kod brisanja i kod flashanja. Dali je to i kod tebe, ili ja stvarno imam bad blokove u memoriji? Inače, metnul sam prvo 1.2, pa 1.3, pa 1.3 noviji i sad se opet vratil na 1.2. U 1.3 nema puno stvari, pa čak ni Market. Sad čekam malo bolju i sređeniju verziju.
Pozdrav svima,
Sestra mi je kupila nedavno LG optimus 540 i poslje Cookie-a ovo je otkrovljenje. Eh sad imam par pocetnickih pitanja u vezi Optimusa i androida :
1.Kako postaviti wallpaper na pozadinu u njegovoj izvornoj velicini jer mi izbacuje kvadratic kojim treba da oznacim dio slike ali taj kvadratic jednostavno ne mogu da razvucem preko cijelog ekrana i tako na pozadinu ne mogu postaviti sliku u cjelosti?
2.Kako brisati poruke pojedinacno jer kada krenem na brisanje, odmah mi izbacuje da brise sve poruke?
3.Zasto mi nece da otvara poruke sa sim kartice (ocita ih, stoje skracenice ali kada kliknem na skracenice on nece da otvori poruke)?
Hvala svima
Koju verziju androida imas? 1.6 ili 2.1? Ako imas 1.6, to je jako staro i razmisli da sto prije odes na 2.1 verziju. Ili cak 2.2.
1. Mora se moci, samo pritisni na jedan od kuteva i vuci, mora moci.
2. Poruke se uredno brisu na 2.1. Stisnes i drzis prst na poruci, iskoci jedn meni gdje pise obrisi...
3. Prvi puta cujem za ovaj problem.
Pitanje za sve koji su stavili 2,3 verziju, sto Vam pise koju MOD VERSION imate instaliranu i ANDROID VERSION, meni pise MOD VERSION Open swift-4,4 ,a ANDROID 2,2,1 pa sad neznam dali je to 2,3.
android version
2.3.2
kernel version
2.6.2.9
mod version
CyanogenMod-7.0.0-rc0-gt540-MUR4IK
biuld number
grh78c
Max gdje je onda nastao problem, skinuo sam onaj file za 2,3 koji si uploadao i meni pise ono , a koliko vidim kod tebe nesto drugo, znaci ja sam i dalje na 2,2 , a ne na 2,3. Daj mi uploadaj onda taj 2,3 koji ti imas. Naravno ako nije problem.
Max gdje je onda nastao problem, skinuo sam onaj file za 2,3 koji si uploadao i meni pise ono , a koliko vidim kod tebe nesto drugo, znaci ja sam i dalje na 2,2 , a ne na 2,3. Daj mi uploadaj onda taj 2,3 koji ti imas. Naravno ako nije problem.
evo ti ovaj novi 1.3 (ali ide preko recovery-a):
http://narod.yandex.ru/disk/5500210001/SwiftDroid%20v1.3.zip
Kada rebotam mob, na sense widgetu mi piše error, i ne mogu ga ponovo pronaći u widgetima? (na 2.2 verziji)
Pa zar taj 1,3 nije u banani ili je to prepravljeni.
mislim da je to prepravljeni, skidam pa ću vidjeti
mislim da je to prepravljeni, skidam pa ću vidjeti
taj bi trebao biti ok...
mind, dobar avatar ;)
Jedino nikad nisam stavljao nista preko recovery-a.
Stavio zadnji 2.3.Jako je brz,idem dalje čačkat...
Kada rebotam mob, na sense widgetu mi piše error, i ne mogu ga ponovo pronaći u widgetima? (na 2.2 verziji)
Idi u popis aplikacija, tamo gdje ides da kao deinstaliras taj sense widget. Klikni na force stop i clear cach. Onda restartaj mob pa onda ga ponovo dodaj kao widget, mislim da ce biti u redu. Meni je pomoglo isto sam imao problema... Ne smiju se neke opcije dirati, mislim da je ono da pokazuje sistemske informacije..
mene je onaj prošli link gnjavio, pa evo novi:
http://www.mediafire.com/?qrfp5eh72scnv8v
ako imate problema sa kamerom (bijeli ekran), kopirajte ovo:
http://www.mediafire.com/?cii7mhmax5m9t8g u
system/ lib / hw / copybit.swift.so
i stavite permitions:
x x 0
x 0 0
x 0 0
Kakva je situacija sa onim multitouch-om na optimusu,što se pričalo...
Kakva je situacija sa onim multitouch-om na optimusu,što se pričalo...
nije bilo volje da to netko zgotovi, a i postoje ograničenja....
da... nije bog-zna-kaj, ali ostajem na njemu. gnjavi kamera, koja umjesto slike prikazuje bijeli ekran, to se može srediti onako kako sam već objasnio, ali npr gumb kamere super radi
evo ja sam reflashao i sada rade widgeti
edit:Max, izašlo je novo izdanje sa popravljenom kamerom
Daj link da ga možemo skinut . Meni ni na jednom nije radil gumb za kameru.
Daj link da ga možemo skinut . Meni ni na jednom nije radil gumb za kameru.
pa stavio je max link tu negdje
Pozdrav svima,
Hvala svima
Koju verziju androida imas? 1.6 ili 2.1? Ako imas 1.6, to je jako staro i razmisli da sto prije odes na 2.1 verziju. Ili cak 2.2.
1. Mora se moci, samo pritisni na jedan od kuteva i vuci, mora moci.
2. Poruke se uredno brisu na 2.1. Stisnes i drzis prst na poruci, iskoci jedn meni gdje pise obrisi...
3. Prvi puta cujem za ovaj problem.
1.Nema sanse druze, kada za ivicu vucem, najdalje mogu pola displaya oznaciti.
2.A hvala ti za poruke, jbg nisam znao da se treba drzati duze.
Sve u svemu hvala ti na odgovoru.
Sve najbolje...
Mind, toga sam metnul, ali gumb kamere samo pali kameru i ništa više, pa sam mislil da si ti naišel na noviju verziju. Pošto su izlazile svakih par sati, nebi bilo čudno.
Ma toga sam metnul, ali gumb kamere samo pali kameru i ništa više, pa sam mislil da si ti naišel na noviju verziju. Pošto su izlazile svakih par sati, nebi bilo čudno.
a eto ja imam onu prije tog update-a, gdje je kamera bila bijela, samo sam stavio taj fix
meni gumb radi kako treba, dakle i za fokusiranje, i slikanje, i play-pause glazbe
meni i dalje nerade svi widgeti, nadam se da će nastaviti razvoj
Zdravo momci,mozeli neko potvrditi da li ovaj telefon ima bolji zvucnik od cookia i da li je puno bolji ili ne?hvala