LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 863.563
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nocio kaže...
Pri3s7 kaže...
ma niej mi bad skinut 100 i nes mb :D

znaci ovo radi kao i 2.2 to je ziher? ak da stavit cu ga sutra , tj danas :D

pa iskreno , ja za sad nemam apsolutno nijednu primjedbu dok sam na 2.2 imo vec par njih u pocetku :D dojmio me se 2.3

onda ga stavljam sutra :D, bekap napravim tak da sve s sd card snimim na komp pa vratim na karticu kada stavim 2.3? 

evo zbriso iz tulsa sve i stavio za sutra 2.3 tamo boot i system :D

aj laku noc

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 1:09 (Pri3s7).
16 godina
neaktivan

joj meni se sda bome ne da čekati da se ovo upoada... staviti ću rom sutra...

laku noć

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
Pri3s7 kaže...

onda ga stavljam sutra :D, bekap napravim tak da sve s sd card snimim na komp pa vratim na karticu kada stavim 2.3? 

evo zbriso iz tulsa sve i stavio za sutra 2.3 tamo boot i system :D

aj laku noc

max1919 kaže...

joj meni se sda bome ne da čekati da se ovo upoada... staviti ću rom sutra...

laku noć

aj laku noc obojici , odo i ja onda

14 godina
neaktivan

Znaci radi sve osim nekih jacih 3d igrica i fm-a ! Znaci sljedeci release je finalni vjerovatno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 7:22 (chris2212).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da,neke igre. slijedeci tjedan ako ne i prije biti ce bugovi ispravljeni. isplati se preci na rom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje
onda cemo pricakat da se sve popravi, ili da predem igru do kraja :D
14 godina
neaktivan

1. skini : cyanogen mod, kopiraj folder tools (iz android sdk), na c disk (c:\tools) i raspakiraj zip file u tools folder-----malo sam se zbunio , od onog 2.2 di sma tools nimio na c, sve sam obrisao i sada sam skinuo ovo i otpakirao i samo ima system i boot, jer to jedino mora biti u folderu ili jos nekaj?

ili mora biti ono sve kaj je bilo i za 2.2 u tools folderu samo maknem od 2.2 i stavim od 2.3 system i but?

sada sam ostvaio od 2.3 u tool but i system i kopirao onno ostalo iz tools zipa , valda tako treba bit, samo pitam za svaki slucaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:09 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

1. skini : cyanogen mod, kopiraj folder tools (iz android sdk), na c disk (c:\tools) i raspakiraj zip file u tools folder-----malo sam se zbunio , od onog 2.2 di sma tools nimio na c, sve sam obrisao i sada sam skinuo ovo i otpakirao i samo ima system i boot, jer to jedino mora biti u folderu ili jos nekaj?

ili mora biti ono sve kaj je bilo i za 2.2 u tools folderu samo maknem od 2.2 i stavim od 2.3 system i but?

sada sam ostvaio od 2.3 u tool but i system i kopirao onno ostalo iz tools zipa , valda tako treba bit, samo pitam za svaki slucaj

treba ti folder tools (onaj isti koji ti je trebao i za 2.2), onda u njega stavi system i boot i onda možeš tipkati u cmd...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Ja sam ga skinuo, nadogradio, ali kaže da je kartica prazna ili nepodržani fajl sistem. Sad me zanima dali je to greška u romu ili nešto drugo. Radio ima, ali ne radi. Sad idem istraživat dalje, postavit Igo navigaciju pa da vidim dali radi brže nego na 2.2, na kojem je radilo očajno sporo. Ima za odabrati hrvatski jezik, ali su prevedene samo dvije - tri stvari.

Dodatak - karticu prepoznaje u fat32 formatu, dakle ne smije se dijeliti. Programe uredno prebacuje na karticu u fat32. Još samo da se dobije hrvatski jezik i da proradi radio pa će biti kako treba.

Izgleda da ima još jednu grešku - network operators - kada mu se zada da traži, ne nađe nego javlja grešku, a trebao bi naći sve u okolici. Neznam koliko je to važno u samom radu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 15:53 (Vac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vac kaže...

Ja sam ga skinuo, nadogradio, ali kaže da je kartica prazna ili nepodržani fajl sistem. Sad me zanima dali je to greška u romu ili nešto drugo. Radio ima, ali ne radi. Sad idem istraživat dalje, postavit Igo navigaciju pa da vidim dali radi brže nego na 2.2, na kojem je radilo očajno sporo. Ima za odabrati hrvatski jezik, ali su prevedene samo dvije - tri stvari.

mislim da na kartici ne smiješ imati onu ext2 particiju (ona koju smo stavljali za app2sd na 2.1)

14 godina
neaktivan

evo fleso sam sve mi sporo radi, i stisnuo sam hard reset i uslo mi dok se ributo u fastboot ?? wtf

edit : izvadio bateriju i sad uslo normalno, samo nekakmi sporo radi 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 14:18 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

evo fleso sam sve mi sporo radi, i stisnuo sam hard reset i uslo mi dok se ributo u fastboot ?? wtf

edit : izvadio bateriju i sad uslo normalno, samo nekakmi sporo radi 

pa stavi drugi home screen možeš launcher pro

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 14:53 (max1919).
16 godina

evo ja sam uspio staviti 2.2, napokon

2.3 ću tek kada ga zgotove

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aj ok radi

0 0 hvala 0
15 godina

max jesi upload-ao svoj preuredeni 2.3??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

max jesi upload-ao svoj preuredeni 2.3??

ne jer kada sam ga pokušao staviti na moj onda je gnjavio da nemože nešto izvršiti :/ ma stavi ovaj orginalni i onda pobriši programe i dodaj staru tipkovnicu ak treba i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 15:54 (max1919).
15 godina
max1919 kaže...

ne jer kada sam ga pokušao staviti na moj onda je gnjavio da nemože nešto izvršiti :/ ma stavi ovaj orginalni i onda pobriši programe i dodaj staru tipkovnicu ak treba i to je to...

kak brisem s orginal rom-a??? preko settings-a pa pod applications il mi treba neki program??

EDIT: koje si ti aplikacije pobriso??

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 15:57 (Nocio).
17 godina
neaktivan

Možeš ih brisati preko Titaniuma.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašla opet nova nadogradnja.

h**p://narod.ru/disk/5507708001/SwiftDroid_v1.3_public.7z.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 21:10 (Vac).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Vac kaže...

Dodatak - karticu prepoznaje u fat32 formatu, dakle ne smije se dijeliti. Programe uredno prebacuje na karticu u fat32. Još samo da se dobije hrvatski jezik i da proradi radio pa će biti kako treba.

Izgleda da ima još jednu grešku - network operators - kada mu se zada da traži, ne nađe nego javlja grešku, a trebao bi naći sve u okolici. Neznam koliko je to važno u samom radu.

Oni su modificirali 2.2 na 2.3 tako da su stari bugovi ostali. Ovo sto spominjes mi je poznato iz 2.2.

16 godina
protjeran

Poznato mi je da je u 2.3 integrirano internet telefoniranje tj da je SIP integriran u sam sustav. Vi, sto imate 2.3 jel mozete potvrditi da kad se odabere kontakt jel se dobije izbor poziv, poruka, internet poziv?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bnaci kaže...

Poznato mi je da je u 2.3 integrirano internet telefoniranje tj da je SIP integriran u sam sustav. Vi, sto imate 2.3 jel mozete potvrditi da kad se odabere kontakt jel se dobije izbor poziv, poruka, internet poziv?

ma neš je integrirano, ali nije baš upotrebljivo, ja se držim skypa...

što se tiče bugova nisam našao neke... a na 1.3 ne idem jer kažu da ima nekih problema.

15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
bnaci kaže...

što se tiče bugova nisam našao neke... a na 1.3 ne idem jer kažu da ima nekih problema.

ima teških problema, nema googl app-ov, kamera šteka, ispravljeno sa nekim naredbama. izašla je noviji 1.3 pa ću ga staviti jer mi ovako fon nije upotrebljiv

16 godina
Gigimon kaže...
max1919 kaže...
bnaci kaže...

ima teških problema, nema googl app-ov, kamera šteka, ispravljeno sa nekim naredbama. izašla je noviji 1.3 pa ću ga staviti jer mi ovako fon nije upotrebljiv

da, s tim novim je rješeno sve osim widgeta, i navodno poziv preko bluetooth headseta nije jasan, tj. zvuk šumi

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan

Ovo je zivo dubre od mobitela, imam rom s fastbootom, ali nece uci u njega, vec se j.... sat vremena s tim ali nikako nece uci. Jos malo fali pa ce ici za dijelove, jer ga budem bacio u zid.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crazy_dog kaže...

Ovo je zivo dubre od mobitela, imam rom s fastbootom, ali nece uci u njega, vec se j.... sat vremena s tim ali nikako nece uci. Jos malo fali pa ce ici za dijelove, jer ga budem bacio u zid.

Nisam ni ja mogao, dok nisam probao ovo.

Ugasi ga. Drzi sve istovremeno tipke. Volume up + search tipka i onda ga prikopcaj na USB u komp. Drzi tako dugo dok ne pokaze "fast boot". To je otprilike 15 sekundi.

Malo je problematicno to drzati i ukupcavati usb u isto vrijeme ali cim ustekas usb mob ce se upaliti i nako par sec ce pisati fastboot.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 11:51 (bnaci).
16 godina
neaktivan

Pitanje za sve koji su stavili 2,3 verziju, sto Vam pise koju MOD VERSION imate instaliranu i ANDROID VERSION, meni pise MOD VERSION Open swift-4,4 ,a ANDROID 2,2,1 pa sad neznam dali je to 2,3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

Pitanje za sve koji su stavili 2,3 verziju, sto Vam pise koju MOD VERSION imate instaliranu i ANDROID VERSION, meni pise MOD VERSION Open swift-4,4 ,a ANDROID 2,2,1 pa sad neznam dali je to 2,3.

android version

2.3.2

kernel version

2.6.2.9

mod version

CyanogenMod-7.0.0-rc0-gt540-MUR4IK

biuld number

grh78c

14 godina
neaktivan

hm..znaci ovaj 2.3 je vec clockan na 900mhz cim ga stavimo ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

hm..znaci ovaj 2.3 je vec clockan na 900mhz cim ga stavimo ?

ne, nije ništa overclockano, samo je OMOGOĆENO da se naknadno overclocka (direktno iz settings tako da setcpu nije potreban)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice