Btw.finalni 2.3 ce radit stabilno na 900 mhz?
to sam i ja nes procitao na xda, ali kako ' novi kernel?
jedva cekam 2.3 :D nadam se da bu za 2 tj gotov :D kada vec ovak radi a decki se trude zakaj ne :D
jedva cekam 2.3 :D nadam se da bu za 2 tj gotov :D kada vec ovak radi a decki se trude zakaj ne :D
samo pitanje:Ako updatujem telefon preko LG stranice i nestani mi interneta ili struje jel moguc kvar telefona
mogu je naravno :D moguc je i bez ak nekaj zeznes :D , ali ak ti krepa pokusaj ponovo flashat, al nece
Samo malo momci. Jel se vi to salite i sta? 2.3 za GT540 je skoro funkcionalan kao 2.2 cyanogen?!?!?!
Pa odkada, ono su sve bili skinovi 2.2.
Ajde netko neka baci link da mi koji neznamo da pratimo.
Jel to znači da radi sve kao na originalu i da se već može postavit? Samo daj reci kak se on postavlja i od kuda ga skinut. Izvinjavam se ak mi je nekaj promaklo.
Ja koristim ADW EX (unaprijeđeni closed source ADW). Sjajan launcher, MNOGO brži od "običnog" ADW-a, IMHO bolji
od ProLaunchera. I Zeam je sjajan launcher.
Sve kao na 2.2 osim 3D-a u određenim aplikacijama.
Senzor je sređen u 1.2 verziji.
ljudi trebao bi pomoc...danas tj nedavno mi iznenada nestala ikona za poruke , nema je uopce...sad me zanima dal ju je kak moguce vratiti ?? i kako na cyanogen-u napravit hard reset??? nepomaze mi ona kombinacija volume up + home + search
hvala :) neg jel jos koristis 2.3??? da mi das malo dojmove o njemu , kako radi i kakva je tipkovnica i slicno??? jer ak ovo nebude radilo htio bi si stavit 2.3 da vidim kak radi :)
eto ikone od poruke nema nigdje ni nakon hard reset-a -.-
eto ikone od poruke nema nigdje ni nakon hard reset-a -.-
skini go sms i imati ćeš je
2.3 se stavlja preko recovery-a ili preko fastboota.
malo je glupo kaj ovaj rom zovemo 2.3, jer je on zapravo cyanogen mod temeljen na 2.3, tj ima dosta funkcija koje nativni 2.3 nema.
rom je dobar, ima malih problema sa nekim zahtjevnim 3d igrama koje ne rade, ali zato večina drugih stvari radi, još ne preporučam prelazak, ali kada se sredi još par stvari, svakako će se isplatiti prijeći.
cyanogen 7 ima ugrađen sustav overclockanje tako da setcpu nije potreban.
Inace rom je stabilan, nema rušenje, ja sam maknuo dosta app i dodao par svojih i sada radi super, možda čak i brže od 2.2 (cyanogen mod 6.1)...
EDIT: eh da tipkovnica, ona je orginalna sa 2.3 i ok je, ali nekako mi je više pasala ona sa 2.2. inače ja nisam mjerilo za funkcionalnost tipkovnice, jer obično imam suprotno mišljenje od večine :P
2.3 se stavlja preko recovery-a ili preko fastboota.
malo je glupo kaj ovaj rom zovemo 2.3, jer je on zapravo cyanogen mod temeljen na 2.3, tj ima dosta funkcija koje nativni 2.3 nema.
rom je dobar, ima malih problema sa nekim zahtjevnim 3d igrama koje ne rade, ali zato večina drugih stvari radi, još ne preporučam prelazak, ali kada se sredi još par stvari, svakako će se isplatiti prijeći.
cyanogen 7 ima ugrađen sustav overclockanje tako da setcpu nije potreban.
Inace rom je stabilan, nema rušenje, ja sam maknuo dosta app i dodao par svojih i sada radi super, možda čak i brže od 2.2 (cyanogen mod 6.1)...
ja sam se taman bacio na stavljanje 2.3 jer me zivcira sta mi nema poruka , a onaj gosms je ok... kak si maknuo neke aplikacije?? preko uredaja il si rom uredivo?? i jel se moguce vratit na 2.2??
ja sam se taman bacio na stavljanje 2.3 jer me zivcira sta mi nema poruka , a onaj gosms je ok... kak si maknuo neke aplikacije?? preko uredaja il si rom uredivo?? i jel se moguce vratit na 2.2??
na 1. stranici sam stavio tutorial ;)
moguce se je vratiti na 2.1 i 2.2, rom sam malo uređivao, ali nezz jel mi se to isplati uploadati...
moguce se je vratiti na 2.1 i 2.2, rom sam malo uređivao, ali nezz jel mi se to isplati uploadati...
ajde molim te ako ti se da , uploadaj , da si ja stavim taj tvoj bez tih nekih aplikacija koje si izbacio
ajde molim te ako ti se da , uploadaj , da si ja stavim taj tvoj bez tih nekih aplikacija koje si izbacio
onda pricekaj do 2h :P
ali na mojem će se naći par mojih app (nista veliko, po par kb)
onda pricekaj do 2h :P
ali na mojem će se naći par mojih app (nista veliko, po par kb)
ma sve 5 :D samo da si maknuo taj visak aplikacija :D
pa s fastbootom sam upoznat pa valda to :D
mislim koa je razlika?
e max , trazilo me da formatiram karticu , a prije tog sam sve prebacio na komp...dal i tu treba bit onih 100-200mb za aplikacije ili??
znaci nemoram oboje imat , svejedno je s cim radim jelte?
jos jedno glupo pitanjw, tamo pod tools mi je od 2.2 to pobrisem pa ovo snimim jelda?
i ja nikada ne napravim bekap :(
ovo pod tutom je i ono s patchom da rsi rotacija ili ne?
znaci nemoram oboje imat , svejedno je s cim radim jelte?
jos jedno glupo pitanjw, tamo pod tools mi je od 2.2 to pobrisem pa ovo snimim jelda?
i ja nikada ne napravim bekap :(
ovo pod tutom je i ono s patchom da rsi rotacija ili ne?
tamo u mapi tools fileove system i boot kopiraj negdje il preimenuj da nemoras ponovo skidat ak se pozelis vratit ma 2.2...ja sam prek fastboot-a flesao
ma niej mi bad skinut 100 i nes mb :D
znaci ovo radi kao i 2.2 to je ziher? ak da stavit cu ga sutra , tj danas :D
al evo kopirao sam :D
pa iskreno , ja za sad nemam apsolutno nijednu primjedbu dok sam na 2.2 imo vec par njih u pocetku :D dojmio me se 2.3