iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.258
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ugl pokusao sam uc u taj dfu mode ali nejde mi udem u recovery, i sada mi je crn ekran ali dok spojim prepozna mob i kaze da treba restre iphone...ali par puta sam ga samo iskopcao pa se upalio , sada nakon treceg puta nece ...kaj da radim?

neda mi se gledat koi ima kada sje sve....daj mi samo reci kako da napravi JB

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:48 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone Jailbreak
Pri3s7 kaže...

ugl pokusao sam uc u taj dfu mode ali nejde mi udem u recovery, i sada mi je crn ekran ali dok spojim prepozna mob i kaze da treba restre iphone...ali par puta sam ga samo iskopcao pa se upalio , sada nakon treceg puta nece ...kaj da radim?

neda mi se gledat koi ima kada sje sve....daj mi samo reci kako da napravi JB

skini iReb i pokreni program. Pa odi na YouTube i upisi iPhone 3Gs old il new bootrom ( ovisi koji imas ) iOS 5.1 jailbreak i toeto pozz
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

uso sam pomocu ovoga ali u devicemanageru mi ne pose tamo boot i onaj broj nego nekaj deseto?

0 0 hvala 0
14 godina
Pri3s7 kaže...

uso sam pomocu ovoga ali u devicemanageru mi ne pose tamo boot i onaj broj nego nekaj deseto?

kai tocno pise?
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

tj nema uopce device instance path 0_o

ima device instance id a pise : USB\\VID_05AC&PID_1227\5&1148DB6&0&4

a kaj se moze desit ako slucajno jb po starom a imam novi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 23:48 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Ma prejednostavno ti ga je sredit, najlakše skineš redsn0w i preko njega :) Držiš prvo 3 sec tipku pali pa držiš to i home 10 sec ili koliko već pa samo home i onda ti on to sve sam sredi

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja sam prije neznom kolko jb ipod touch 4, samo se sada ne sjecam niceg, imas neki tut da vidim kak to tocno ide, n00b sam kaj se ovog tice a spreman naucit :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Slash 666 kaže...
...

Aha da slusas glazbu, apsolutno nikako, jednostavno nemoguce je, btw kai je tak tesko instalirat iTunes?

Jer mu se sprdnulo i odlučio je da mi trenutni library nije sincan s kompom, i da se 15 giga muzike mora pobrisat. 
Ko je to smislio stvarno treba medalju dobiti. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
Slash 666 kaže...

Zna netko način da prebacujem glazbu na iPhone 4 bez iTunesa.
Jailbreakan je na 5.0.1 ako išta znači. 

PwnTunes iz cydie. Košta $12 ja mislim, crackanog nema(nisam tražio, ali traži vezu sa serverom pri instalaciji)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 1:14 (power_user).
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

kak onda da jb mob?

ugl sskino sma redsn0w ali bojim se ikaj radit kada pise da mora biti old a ne new boot

edit: ne kuzim udem u ireb i sada mi kaze da sam u modu i crn mi ekran na iphoneu , onda pokrenem iDetector i kaze da mi nije nasao uredaj...??? mozda moram skinut neke drivere za usb?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 15:29 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze li mi netko reci kako sada jailbreakati iphone 3g , gledao sam blackra1n i puppyra1n i kada kliknem na download prebaci me na paypal ( 20 dolara kosta taj softwer) , dali mi netko moze pomoci i dati mi informaciju kako ga jailbreakati , gledao sam jos videa na youtubeu ali je to sve staro godinu dana i vise i neki linkovi uopce ne rade

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 15:04 (HP4520s).
16 godina
HP4520s kaže...

Moze li mi netko reci kako sada jailbreakati iphone 3g , gledao sam blackra1n i puppyra1n i kada kliknem na download prebaci me na paypal ( 20 dolara kosta taj softwer) , dali mi netko moze pomoci i dati mi informaciju kako ga jailbreakati , gledao sam jos videa na youtubeu ali je to sve staro godinu dana i vise i neki linkovi uopce ne rade

Koji iOS?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
HP4520s kaže...

Koji iOS?

nisam gledao ove prosle replyeve jel sam pre lijen , jel mi mozes objasniti gdje to da vidim...ako se treba jos nesto pogledati osim toga iOSa odmah mi napisi da ti znam to sve reci

14 godina
HP4520s kaže...
power_user kaže...
HP4520s kaže...

Koji iOS?

nisam gledao ove prosle replyeve jel sam pre lijen , jel mi mozes objasniti gdje to da vidim...ako se treba jos nesto pogledati osim toga iOSa odmah mi napisi da ti znam to sve reci

Settings-General-About-Version
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
HP4520s kaže...
power_user kaže...
HP4520s kaže...

Koji iOS?

4.0.2 (8A400)

EDIT:jel mogu dobiti sada informacije kako jailbreakati? zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 15:43 (HP4520s).
14 godina
HP4520s kaže...
Stolnik kaže...
HP4520s kaže...
power_user kaže...
HP4520s kaže...

Koji iOS?

4.0.2 (8A400)

To je 3Gs ako se ne varam?
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
HP4520s kaže...
Stolnik kaže...
HP4520s kaže...
power_user kaže...
HP4520s kaže...

Koji iOS?

4.0.2 (8A400)

To je 3Gs ako se ne varam?

3g

14 godina
Iphone Jailbreak
http://www.idownloadblog.com/2010/08/11/jailbreak-unlock-ios-4-0-2-on-iphone-3g/ ili odi na YouTube pa utipkaj iPhone 3G iOS 4.0.2 Jailbreak pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
http://www.idownloadblog.com/2010/08/11/jailbreak-unlock-ios-4-0-2-on-iphone-3g/ ili odi na YouTube pa utipkaj iPhone 3G iOS 4.0.2 Jailbreak pozz

hvala , al sam ga vec jailbreako dok si ti ovo poslao , inace jako dobro , samo ima 1 problem , sada mi ne radi wi fi , samo kao trazi i nista , pogledao sam u router postavke sve je u redu .... any clue someone? :D

17 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
Stolnik kaže...

hvala , al sam ga vec jailbreako dok si ti ovo poslao , inace jako dobro , samo ima 1 problem , sada mi ne radi wi fi , samo kao trazi i nista , pogledao sam u router postavke sve je u redu .... any clue someone? :D

Settings-general-reset-reset network settings, mozda pomogne

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Ljudi opet  ja :) Stavio sam Whited00r i radi mob brže i to, ali uvijek ima taj šugavi ALI :) Baterija pre pre brzo se prazni, nisam igrao ni 20min malo prosurfao 10-20min i cijeli dan bio upaljen i par poziva ono ništa se strašno nije koristio i on je na 40% 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Ljudi opet   ja :) Stavio sam Whited00r i radi mob brže i to, ali uvijek ima taj šugavi ALI :) Baterija pre pre brzo se prazni, nisam igrao ni 20min malo prosurfao 10-20min i cijeli dan bio upaljen i par poziva ono ništa se strašno nije koristio i on je na 40% 

Nazalost, to bi neki nazvali i uspjehom, pogotovo kaj je mob star (3G iole jest, da bi baterija puno duze trajala)...Ugasi si spotlight search funkcije, smanji brightness, ukljucuj data (pogotovo 3G) samo kad ga trebas...A doci ce i updatei za Whited00r bez brige :)
14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Se može kupit baterija ali da stvarno traje bar 2 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

kako onda mogu vratit na ios 5.0.1 sa 5.1? iphone 3gs...gledam malo ali ne kuzim kaj sam morao spremit s 5.0.1 da ogu napravit, jer sam mobitel kupio s 5.1 jucer pa neznam nista :(

0 0 hvala 0
14 godina
Zanima me postoji li unthetered jailbreak za 3gs za ios 5.1.Trenutno je na 5.0.1 a ne želim ga dići na 5.1 i tako izgubiti jailbreak
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

evo ja sam uspio napravit JB na 5.1 i ispalo je da imam old, jer nisam morao dva puta butat da mi cydia bude normalna, i ugasio sam mob i upalio i radi mi normalno tako da je sada sve 5 :D hvala svima i Sretan Uskrs ( onima koji slave )  :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Zanima me postoji li unthetered jailbreak za 3gs za ios 5.1.Trenutno je na 5.0.1 a ne želim ga dići na 5.1 i tako izgubiti jailbreak

Trebaš vidit jel imaš old bootrom, ako si ga kupio u zadnjih godinu i pol do dvije 99% da je new bootrom. Ali nemaš potrebe da stavljaš 5.1 sve je isto osim što imaš prečicu do kamere sa unlock screena, a to riješiš tako da instaliraš Camera Grabber {#}

13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Slash 666 kaže...

Zna netko način da prebacujem glazbu na iPhone 4 bez iTunesa.
Jailbreakan je na 5.0.1 ako išta znači. 

PwnTunes iz cydie. Košta $12 ja mislim, crackanog nema(nisam tražio, ali traži vezu sa serverom pri instalaciji)

6$ košta, 50% je na popustu. Smiješna cijena za tak dobar tweak, koji je nekad malo bugovit, ali vrijedi svake lipe!

17 godina
odjavljen
Iphone Jailbreak
Jel ima nekih novosti u vezi Iphone 4S jailbreaka za 5.1 verziju?
D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Imam jailbrejkan iphone 3GS već duže vrijeme i mislim da je to nepotrebna opcija mrdanja po telefonu

Što god mi je zanimljivo na Cydiji, obično ne podržava iOS5, a na installousu krekirane aplikacije malo koju

(dobru) možeš skinuti, ili je preopterećenje ili jednostavno neda (probaj drugi put). U app storeu ionako ima brdo besplatnih aplikacija što je sasvim dovoljno, a one koje nisu besplatne bit će uskoro. Navigacija se može skinuti s torrenta i već modificiranu iTunesom, a skinuta preko installuosa zna štekat.

Jailbreak je bespotrebna glupost.

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice