iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.235
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Iphone Jailbreak
Leryan kaže...

Mozda je malo glupo pitanje, ali... Cemu jailbreak? Meni je totalno nepotreban. Za 50 kuna sam si nakupovao aplikacija koje rade savrseno. Da li ima neki drugi razlog za jailbreak koji ja ne vidim?

Customizacija svega...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Koliko je sigurno ako upgradeam na 6.15 baseband da ce sve radit? mislim da ce se otkljucati? jel ima kakve veze sto je iz njemacke? Da ne bi bilo da upgradeam pa ne prima nikakve kartice, jer mi se to frendu desilo. Hvala!

13 godina
neaktivan
mladen_87 kaže...

Koliko je sigurno ako upgradeam na 6.15 baseband da ce sve radit? mislim da ce se otkljucati? jel ima kakve veze sto je iz njemacke? Da ne bi bilo da upgradeam pa ne prima nikakve kartice, jer mi se to frendu desilo. Hvala!

Na 6.15 nece radit gps. To je ipad-ov baseband. Bolje ništa ne radit na takvim mobitelima dok radi :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
15 godina
neaktivan
mladen_87 kaže...

ništa nije sigurno...al opet, ko ne riskira, ne profitira...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
15 godina
mtopol kaže...
Leryan kaže...

Mozda je malo glupo pitanje, ali... Cemu jailbreak? Meni je totalno nepotreban. Za 50 kuna sam si nakupovao aplikacija koje rade savrseno. Da li ima neki drugi razlog za jailbreak koji ja ne vidim?

Customizacija svega...

Iskreno, nista ne vidim sto bi me zanimalo i zbog cega bi radio jailbreak...

15 godina
neaktivan
Leryan kaže...
mtopol kaže...
Leryan kaže...

Customizacija svega...

Onda po što si došao ovdje? Soliti pamet da nam to ne treba?

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
13 godina
neaktivan
Leryan kaže...
mtopol kaže...
Leryan kaže...

Customizacija svega...

Hoces platit navigaciju koja košta 120$? Možeš stavljat teme, mijenjat font, stavljat stvari koje ne postoje na app store-u(sbsettings, ifile, perpage, winterboard, dreamboard) i još puno korisnih stvari :)

15 godina
Plahi kaže...

Nisam došao soliti pamet, samo pitam jer ne znam!

dombak1608 kaže...

Hoces platit navigaciju koja košta 120$? Možeš stavljat teme, mijenjat font, stavljat stvari koje ne postoje na app store-u(sbsettings, ifile, perpage, winterboard, dreamboard) i još puno korisnih stvari :)

Imaš pravo u vezi navigacije. Na to nisam mislio... Hvala! Znas mozda koja je najbolja? Ala Hrvatska i okolna brda i zemlje...

13 godina
neaktivan
Leryan kaže...
dombak1608 kaže...

Imaš pravo u vezi navigacije. Na to nisam mislio... Hvala! Znas mozda koja je najbolja? Ala Hrvatska i okolna brda i zemlje...

Navigon :)

15 godina
dombak1608 kaže...
Leryan kaže...
dombak1608 kaže...

Hvala! Vidim da on na appstoreu kosta 70 dolara. Ali znaci mogu ga besplatno sa Cydie skinuti?

13 godina
neaktivan
Leryan kaže...
dombak1608 kaže...
Leryan kaže...
dombak1608 kaže...

Hvala! Vidim da on na appstoreu kosta 70 dolara. Ali znaci mogu ga besplatno sa Cydie skinuti?

ne sa cydie, ali sa cydie-nih programa da. :)

17 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jel tko otkljucao iphone pomocu ipadovog basebanda 6.15?

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam otključao 3G i da, morao sam mu staviti 06.15.00 bb. Prethodno je imao ako se ne varam 05.14 .

16 godina
Iphone Jailbreak

bas sam gledao po internetu  o tom jailbreak-u i mislio sam si to stavit po onim uputstvima na prvoj stranici ali ti linkovi ne rade mozte mi netko dati neke druge linkove?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mladen_87 kaže...

Kakva je to glupost? Postavio si već 10ak poruka o iPhone jailbreaku. Što hoćeš od nas? Da te tapšemo po ramenu dok to radiš? Šta si se stiso? Sigurno nisi prvi koji to radi, a ni zadnji zato skupi ta muda ako ih imaš i napravi nešto ili ako stvarno neznaš i antitalent si jednostavno pusti...

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Samo da se javim i velim da sam uspjesno rjesio jailbreak. Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

jel ima kakvih novosti za jb za 4s?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel ima kakvih novosti za jb za 4s?

Mene također zanima

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
odjavljen
Iphone Jailbreak

Za sljedeci tjedan je najavljen JB, nadogradite svoje sustave na 5.0.1 da Apple nebi u medjuvremenu izbacio novi softwer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
mladen_87 kaže...

Kakva je to glupost? Postavio si već 10ak poruka o iPhone jailbreaku. Što hoćeš od nas? Da te tapšemo po ramenu dok to radiš? Šta si se stiso? Sigurno nisi prvi koji to radi, a ni zadnji zato skupi ta muda ako ih imaš i napravi nešto ili ako stvarno neznaš i antitalent si jednostavno pusti...

Ne moras odmah sr** po nekom ako trazi pomoc. To mi je mobitel od frenda i ne bih da nesto zeznem pa covjeku pokvarim mob. Hvala ostalima na trudu

16 godina
Edge kaže...

Za sljedeci tjedan je najavljen JB, nadogradite svoje sustave na 5.0.1 da Apple nebi u medjuvremenu izbacio novi softwer.

da al kad dođe jb trebalo bi malo pricekat da se to istestira, nezelim dam i mob pregori ili krepa jer su shebali nesto.

16 godina
Iphone Jailbreak

moze meni netko odgovorit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Iphone Jailbreak

Koji iphone imas i koji softwer na njemu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Leryan kaže...
Plahi kaže...

Nisam došao soliti pamet, samo pitam jer ne znam!

dombak1608 kaže...

Dakle, imas SBSettings, brzinska kontrola sistemski bitnih stvari, jednom kad probas neces moc bez toga.

http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2038%2000.png

Imas folder enhancer koji ti em donosi brze foldere em mice limit sa broja appova u folderu i slicno

http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%205.1.2012.%2020%2032%2010.png

Imas zephyr koji je jedan od najboljih tweakova i jako ce ti postedit home button jel umjesto duplog klika na home mozes jednostavno prstom slide od dolje prema gore da otvoris multitasking te mozes izmedju appova scrollat sa horizontalnim pomakom prsta.

Imas ifile, koji je integriran sa dropboxom, te mozes manje vise svu komunikaciju pc-iphone odradit preko njega bez itunesa.

Imas 3g unrestrictor koji ti omogucava facetime i slicne programe da ti rade preko 3g-a.

Imas XMBC te VLC player.

Mozes maknut/disableat spotlight/newstand icon/app badges

Imas unilmtones koji je mozda najbolji program za download/izradu ringtonova.

Imas f.lux koji ti automatski podesava boje na ekranu ovisno o dobu dana, tocnije navecer ce bit toplije te ugodnije oku

Imas fullscreen za safari tweak koji mice nepotrebne elemente sucelja.

http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2049%2011.png

imas grid tab za safari koji ti olaksava rad sa tabovima

http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2048%2044.png

da ne pricam da imas pristup svim mogucim crackanim appovima koje mozes instalirat for science.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:53 (bistri).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo korisnih izvora na kojem možete naći čak i aplikacije koje sama cydia naplaćuje:

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:00 (Plahi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ihacksrepo.com

repo.insanelyi.com

apt.modmyi.com

cydia.xsellize.com

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Nek neko stavi izvore za cydia crackane aplikacije...

Ja znam samo na www.sinfuliphonerepo.com..

stavim u roku pola sata, radim nesto sad...

16 godina
Iphone Jailbreak

imama iPhone 4 najnoviji softwer

mozete mi sada dati uputstva kako da napravim to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:54 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oo7 kaže...

imama iPhone 4 najnoviji saoftwear

Bilo sila na WC, a? {#}

14 godina
Iphone Jailbreak
vijesti za 4s, hakeri su najavili jailbreak sljedeci tjedan, bez ikakvih zakasnjenja i odgadanja. sad smo konacno sigurni da nam dode jailbreak sljedeci tjedan :D
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice