iPhone Jailbreak
- poruka: 3.121
- |
- čitano: 953.235
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je sigurno ako upgradeam na 6.15 baseband da ce sve radit? mislim da ce se otkljucati? jel ima kakve veze sto je iz njemacke? Da ne bi bilo da upgradeam pa ne prima nikakve kartice, jer mi se to frendu desilo. Hvala!
Koliko je sigurno ako upgradeam na 6.15 baseband da ce sve radit? mislim da ce se otkljucati? jel ima kakve veze sto je iz njemacke? Da ne bi bilo da upgradeam pa ne prima nikakve kartice, jer mi se to frendu desilo. Hvala!
Na 6.15 nece radit gps. To je ipad-ov baseband. Bolje ništa ne radit na takvim mobitelima dok radi :)
ništa nije sigurno...al opet, ko ne riskira, ne profitira...
Iskreno, nista ne vidim sto bi me zanimalo i zbog cega bi radio jailbreak...
Onda po što si došao ovdje? Soliti pamet da nam to ne treba?
Hoces platit navigaciju koja košta 120$? Možeš stavljat teme, mijenjat font, stavljat stvari koje ne postoje na app store-u(sbsettings, ifile, perpage, winterboard, dreamboard) i još puno korisnih stvari :)
Nisam došao soliti pamet, samo pitam jer ne znam!
Hoces platit navigaciju koja košta 120$? Možeš stavljat teme, mijenjat font, stavljat stvari koje ne postoje na app store-u(sbsettings, ifile, perpage, winterboard, dreamboard) i još puno korisnih stvari :)
Imaš pravo u vezi navigacije. Na to nisam mislio... Hvala! Znas mozda koja je najbolja? Ala Hrvatska i okolna brda i zemlje...
Imaš pravo u vezi navigacije. Na to nisam mislio... Hvala! Znas mozda koja je najbolja? Ala Hrvatska i okolna brda i zemlje...
Navigon :)
Hvala! Vidim da on na appstoreu kosta 70 dolara. Ali znaci mogu ga besplatno sa Cydie skinuti?
Hvala! Vidim da on na appstoreu kosta 70 dolara. Ali znaci mogu ga besplatno sa Cydie skinuti?
ne sa cydie, ali sa cydie-nih programa da. :)
Jel tko otkljucao iphone pomocu ipadovog basebanda 6.15?
Ja sam otključao 3G i da, morao sam mu staviti 06.15.00 bb. Prethodno je imao ako se ne varam 05.14 .
bas sam gledao po internetu o tom jailbreak-u i mislio sam si to stavit po onim uputstvima na prvoj stranici ali ti linkovi ne rade mozte mi netko dati neke druge linkove?
Kakva je to glupost? Postavio si već 10ak poruka o iPhone jailbreaku. Što hoćeš od nas? Da te tapšemo po ramenu dok to radiš? Šta si se stiso? Sigurno nisi prvi koji to radi, a ni zadnji zato skupi ta muda ako ih imaš i napravi nešto ili ako stvarno neznaš i antitalent si jednostavno pusti...
Samo da se javim i velim da sam uspjesno rjesio jailbreak. Hvala na pomoći!
jel ima kakvih novosti za jb za 4s?
jel ima kakvih novosti za jb za 4s?
Mene također zanima
Za sljedeci tjedan je najavljen JB, nadogradite svoje sustave na 5.0.1 da Apple nebi u medjuvremenu izbacio novi softwer.
Kakva je to glupost? Postavio si već 10ak poruka o iPhone jailbreaku. Što hoćeš od nas? Da te tapšemo po ramenu dok to radiš? Šta si se stiso? Sigurno nisi prvi koji to radi, a ni zadnji zato skupi ta muda ako ih imaš i napravi nešto ili ako stvarno neznaš i antitalent si jednostavno pusti...
Ne moras odmah sr** po nekom ako trazi pomoc. To mi je mobitel od frenda i ne bih da nesto zeznem pa covjeku pokvarim mob. Hvala ostalima na trudu
Za sljedeci tjedan je najavljen JB, nadogradite svoje sustave na 5.0.1 da Apple nebi u medjuvremenu izbacio novi softwer.
da al kad dođe jb trebalo bi malo pricekat da se to istestira, nezelim dam i mob pregori ili krepa jer su shebali nesto.
moze meni netko odgovorit?
Koji iphone imas i koji softwer na njemu?
Nisam došao soliti pamet, samo pitam jer ne znam!
Dakle, imas SBSettings, brzinska kontrola sistemski bitnih stvari, jednom kad probas neces moc bez toga.
http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2038%2000.png
Imas folder enhancer koji ti em donosi brze foldere em mice limit sa broja appova u folderu i slicno
http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%205.1.2012.%2020%2032%2010.png
Imas zephyr koji je jedan od najboljih tweakova i jako ce ti postedit home button jel umjesto duplog klika na home mozes jednostavno prstom slide od dolje prema gore da otvoris multitasking te mozes izmedju appova scrollat sa horizontalnim pomakom prsta.
Imas ifile, koji je integriran sa dropboxom, te mozes manje vise svu komunikaciju pc-iphone odradit preko njega bez itunesa.
Imas 3g unrestrictor koji ti omogucava facetime i slicne programe da ti rade preko 3g-a.
Imas XMBC te VLC player.
Mozes maknut/disableat spotlight/newstand icon/app badges
Imas unilmtones koji je mozda najbolji program za download/izradu ringtonova.
Imas f.lux koji ti automatski podesava boje na ekranu ovisno o dobu dana, tocnije navecer ce bit toplije te ugodnije oku
Imas fullscreen za safari tweak koji mice nepotrebne elemente sucelja.
http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2049%2011.png
imas grid tab za safari koji ti olaksava rad sa tabovima
http://dl.dropbox.com/u/20491014/Photo%206.1.2012.%2013%2048%2044.png
da ne pricam da imas pristup svim mogucim crackanim appovima koje mozes instalirat for science.
Evo korisnih izvora na kojem možete naći čak i aplikacije koje sama cydia naplaćuje:
ihacksrepo.com
repo.insanelyi.com
apt.modmyi.com
cydia.xsellize.com
Nek neko stavi izvore za cydia crackane aplikacije...
Ja znam samo na www.sinfuliphonerepo.com..
stavim u roku pola sata, radim nesto sad...
imama iPhone 4 najnoviji softwer
mozete mi sada dati uputstva kako da napravim to?
imama iPhone 4 najnoviji saoftwear
Bilo sila na WC, a?