iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 954.505
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak

Nisi ga pokvaria, JB-aš ga pomoću ovog programa , samo šta unlock trenutačno nije moguć ali biće ubrzo !

16 godina
protjeran
Groza kaže...

Nisi ga pokvaria, JB-aš ga pomoću ovog programa , samo šta unlock trenutačno nije moguć ali biće ubrzo !

Znam da te zlostavljam, ali koliko dugo je ubrzo u tom svijetu?

15 godina

Može bit da dođe i sutra, a može bit i da dođe za 3 mjeseca...

17 godina
neaktivan

Iskreno, do večeras neće, ali neće se baš ni 3 miseca čekat !

16 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Covjece jesam glup, donese mi iPhone da mu stavim muzike ja mu ga pokvarim. 

Ubio bih se.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Nisi ga pokvario a mozda se moze vratiti! koji je model i koji je soft bio ranije?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Nisi ga pokvario a mozda se moze vratiti! koji je model i koji je soft bio ranije?

3GS je model, samo znam da nije bio 4.x nego 3.x

Ja mislim da ce me vlasnik tog moba jako udariti.

15 godina

Ako je bio 4.0,4.0.1 prilikom jailbraka se sam spremio shsh! stoga moze se vratiti! jel imao multitasking kad si probavo znaci home tipka dvaputa dal je radilo! pitaj vlasnika!

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ako je bio 4.0,4.0.1 prilikom jailbraka se sam spremio shsh! stoga moze se vratiti! jel imao multitasking kad si probavo znaci home tipka dvaputa dal je radilo! pitaj vlasnika!

Uzeo sam mu mobitel, a on nije u kuci.... 

(Izjedam se i strahujem).

Koliko je sigurno da ga je iTunes nadogradio na neku od 4.x?

16 godina
Iphone Jailbreak

sve sto trebas je limera1n

i sredis 3gs

neki dan sam necakinji uz pomoc tog programa jailbreako

vrjedi i za iphone 4

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 16:50 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

100% on sam stavlja najnoviji update ako pristanes!

Njemu treba i unlock a ne samo jailbrake te dvije stvari nisu iste! On zeli da mu mob radi na sve mreze sto se veze za baseband a ne samo firmware!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 17:11 (CroVandal).
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Baseband downgrade nije moguć, samo je moguće spriječiti update basebanda, što ti nisi učinio. Drugim riječima, nema nazad.

I još je netko rekao da je downgrade (iOSa) moguć na 3G bez SHSH blobova - netočno, od iOS 4 i 3G prolazi verifikaciju.

Uz to, iTunes te nikada ne tjera da updateaš iPhone, dapače, pita te, moraš pristati, čekati dok se 500njak MB skine s Interneta i onda još proces od još kojih 10ak minuta dok se sve sredi. Tak da si ti pristao, sad što nisi čitao je druga priča. Uz to, "nekome stavit malo muzike" na iPhoneu je funkcionira. Svaki iPhone je vezan za svoj iTunes library, tak da kad si mu stavljao, svejedno si mu obrisao sve s iPhonea (sync s novom bazom, jel) i onemogućio syncanje sa svojim kompom (tj. spojio bi na svoj i opet bi sve morao obrisati).

Sve u svemu, ne diraj što nije tvoje, ne pristaj bez da pročitaš, informiraj se o onome što želiš raditi.

1 0 hvala 0
15 godina
DragonSoul kaže...

Baseband downgrade nije moguć, samo je moguće spriječiti update basebanda, što ti nisi učinio. Drugim riječima, nema nazad.

I još je netko rekao da je downgrade (iOSa) moguć na 3G bez SHSH blobova - netočno, od iOS 4 i 3G prolazi verifikaciju.

Uz to, iTunes te nikada ne tjera da updateaš iPhone, dapače, pita te, moraš pristati, čekati dok se 500njak MB skine s Interneta i onda još proces od još kojih 10ak minuta dok se sve sredi. Tak da si ti pristao, sad što nisi čitao je druga priča. Uz to, "nekome stavit malo muzike" na iPhoneu je funkcionira. Svaki iPhone je vezan za svoj iTunes library, tak da kad si mu stavljao, svejedno si mu obrisao sve s iPhonea (sync s novom bazom, jel) i onemogućio syncanje sa svojim kompom (tj. spojio bi na svoj i opet bi sve morao obrisati).

Sve u svemu, ne diraj što nije tvoje, ne pristaj bez da pročitaš, informiraj se o onome što želiš raditi.

Kako se nemoze ja sam sa 4.0.1 sputstio na 3.1.3 bez shsh blobova! Inace ostalo sto si napisao sve pet!

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Verifikacija je uvedena od 4.0 nadalje. Znači, 4 -> 3 moguće, 4.X -> 4.Y (X > Y) nije bez SHSH blobova..

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
DragonSoul kaže...

My life, over.

15 godina
DragonSoul kaže...

Verifikacija je uvedena od 4.0 nadalje. Znači, 4 -> 3 moguće, 4.X -> 4.Y (X > Y) nije bez SHSH blobova..

aha hvala na info! :-)

15 godina
Mentalist kaže...
DragonSoul kaže...

My life, over.

Znam kako ti je, meni frend posudio laptop, neki Toshiba Satelite, 3470 i Turion X2, koliko me sjećanje služi. Iz Windows Task Managera je izbrisao neki proces, a ja nisam znao, i tak tijekom bootanja Winsa, BSOD. Već sam mislio da sam ga s*ebo nekak ali sam napravio System Restore i sad je sve ok. :D

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

MOlim vas za pomoć:

1. Recite mi na koju verziju ja sad mogu otići imam 3GS 3.1.3  baseband 5.12 i s kojim da ga jaibr... i unlock ?!

2. Čime da spremim sve zapise na mobu tipa poruka -događaja i slično ?

Hvala Puno

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Comfort kaže...

MOlim vas za pomoć:

1. Recite mi na koju verziju ja sad mogu otići imam 3GS 3.1.3  baseband 5.12 i s kojim da ga jaibr... i unlock ?!

Hvala Puno

Mozes napraviti costum firmware update na 4.1 ili bolje sacekaj dok izade unlock za tu verziju! ostalo se backupa sa itunsom!

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Comfort kaže...

MOlim vas za pomoć:

Hvala Puno

Mozes napraviti costum firmware update na 4.1 ili bolje sacekaj dok izade unlock za tu verziju! ostalo se backupa sa itunsom!

Šta nemogu niti na jednu prije,  jer me ne pere sad da moram imati najnoviju verziju a treba mi da ga update-am i unlock !

Hvala

nema gaaa...
15 godina

Mislim da mozes staviti 4.0.1 probaj editirat host kao tu http://iclarified.com/entry/index.php?enid=7557

onda skini odavde za 3gs 4.0.1 http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

U Itunsima drzis shift i kliknes restore i odaberes firmware koji si skinuo i to je to ako na kraju zapne u recovery modu ozivi ga sa RECBOTOM

I spremi SHSH prije da mozes se uvjek vratiti na 3.1.3 ako nesto pode lose! sa 4.0.1 mozes otici na jailbrakeme i slide to jailbrake! kasnije skines ultrasnow i unlockas!

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Mislim da mozes staviti 4.0.1 probaj editirat host kao tu http://iclarified.com/entry/index.php?enid=7557

U Itunsima drzis shift i kliknes restore i odaberes firmware koji si skinuo i to je to ako na kraju zapne u recovery modu ozivi ga sa RECBOTOM

I spremi SHSH prije da mozes se uvjek vratiti na 3.1.3 ako nesto pode lose! sa 4.0.1 mozes otici na jailbrakeme i slide to jailbrake! kasnije skines ultrasnow i unlockas!

A neće probleme raditi ako uplodam na tu verziju jer sam negdje pročitao da itunes ne podržava pa ...Hvala

Molim te samo mi reci kako napravim ovaj postupak RECBOTOM ...

Spremio sam SHSH ali molim te podsjeti me kako se to radi da to provjerim i ponovim postupak ..

S cime da ga verziu 4.01 Jailbr... jer sam probao s redsnow 0.9.5b5 i kaže da nije mogao učitati a i sa snowbreezom 1.7 mi javlja grešku ... hvala

Probam kad stignem doma !

nema gaaa...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 11:16 (Comfort).
15 godina
Comfort kaže...
CroVandal kaže...

A neće probleme raditi ako uplodam na tu verziju jer sam negdje pročitao da itunes ne podržava pa ...Hvala

Molim te samo mi reci kako napravim ovaj postupak RECBOTOM ...

Spremio sam SHSH ali molim te podsjeti me kako se to radi da to provjerim i ponovim postupak ..

S cime da ga verziu 4.01 Jailbr... jer sam probao s redsnow 0.9.5b5 i kaže da nije mogao učitati a i sa snowbreezom 1.7 mi javlja grešku ... hvala

Probam kad stignem doma !

odes na http://www.jailbreakme.com sa iphonom i slide to jailbrake! ako nece sa itunsom 10 probaj sa nekim starijim ali na 4.0.1 bi trebalo ici! a rec boot koristis ako ti mob zaglavi u recovery modu znaci dode do kraja update i onda izbaci gresku 1015 ili tako nesto onda otvoris recboot i exit recovery mode i da prije restora mob ti mora biti u DFU modu imas na iclarifield tutoriale!

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Molim te pomogni nemogu nikako skinuti SHSH .. preko ćega da ga skinem mislim da ono sto sam ja mislio da imam da to nisam spremio a možda i jesam ali sad neznam kako pristupiti k njemu ..

Jucer sam probao sa SHSH graberom skinuti Sh.. ali nemogu ga nikako natjerati u recovery mod... prije sam to uspio ali sada nikako ...

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

TinyUmbrella za SHSH, i recBoot za recovery

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nemožeš ga downgrejdat...

Jedino ti preostaje ljudski dogovor sa likom...

Ili ponesi palicu jer ako je lik iskeširao za iphone 4-5k kn budeš pobrao šljivu   {#}

Udri brigu na veselje...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 21:02 (Daniman123).
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo uspio sam upgr... na 4.01 i prije toga s nekim prog neznam kako se zove "Grab SHSH" skinuo Shsh na desktop i spremio na cyn.. kako je on rekao i base band mi se povećao na 5.13.04 a bio je 5.12 vjerovatno zato što je to 4.01 verzija ali uspio sam unlock i sve  5 radi ...

Osim jedne loše stvari što nisam mogao nikako spremiti  bilješke i aplikacije koje su na mobu to je banana ali nije toliko za aplikacije koliko za bilješke ...

Hvala svimaa posebno CroVandal-u .....

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

Nemožeš ga downgrejdat...

Jedino ti preostaje ljudski dogovor sa likom...

Ili ponesi palicu jer ako je lik iskeširao za iphone 4-5k kn budeš pobrao šljivu  {#}

Izderao sam se na njega, mladji je od mene (i 35cm manji).

Iphone je dobio djaba, ja ne placam nista.

15 godina
Comfort kaže...

Evo uspio sam upgr... na 4.01 i prije toga s nekim prog neznam kako se zove "Grab SHSH" skinuo Shsh na desktop i spremio na cyn.. kako je on rekao i base band mi se povećao na 5.13.04 a bio je 5.12 vjerovatno zato što je to 4.01 verzija ali uspio sam unlock i sve  5 radi ...

Osim jedne loše stvari što nisam mogao nikako spremiti  bilješke i aplikacije koje su na mobu to je banana ali nije toliko za aplikacije koliko za bilješke ...

Hvala svimaa posebno CroVandal-u .....

Nema problema ako jos nesto trebas oko iphona javi! {#}

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Zelim napraviti jailbreak za iphone 3gs verzija 4.1. Pronasao sam na siteovima da ako zelim JB iphone 3gs mobitel mora biti jb na verziji prije 3.1.2 da bi radilo. A sta ako ja nisam jb na verziji 3.1.2? sta onda ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice