IPhone 3GS - Problem s mrežom i signalom

poruka: 10
|
čitano: 4.707
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ovako imam problem s IPhone 3GS star tri godine. Naime, radi se o tome da je do prije dva mjeseca radio odlično sve dok ga nisam updejtao na ovi iOS 6.0. Nakon updejtanja sve je prvih tjedan-dva išlo dobro, dok mi jednog dana nije počeo nestajati signal i mobitel mi je ostajao bez mreže pa se onda to vrati pa opet nestane i tako u nedogled, uglavnom signal je u banani. E sad što bih ja tu mogao napraviti. {#}

P.S.
Imam osjećaj da nam Apple s novim iOS-om namjerno uništava ove starije IPhone modele samo da bi kupovali nove. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taj 6.0 ti je imao nekih problema s performansama i slicno. Probaj updejtat na 6.1.2. A mozda bi bilo dobro sve poznate wifi mreze izbrisat i ponovno dodat (buduci da ga vuces od davnih vremena). Ja imam iPhone 4, i nemam nikakvih problema.

Sabotaza mi se ne cini bas realna prica. Ako bas ne vjerujes onda napravi restore na staru verziju i dokazi da je tako. Mos odmah i tuzit apple :)

1 0 hvala 0
12 godina
Re: IPhone 3GS - Problem s mrežom i signalom
JohnnyPistolero kaže...

Taj 6.0 ti je imao nekih problema s performansama i slicno. Probaj updejtat na 6.1.2. A mozda bi bilo dobro sve poznate wifi mreze izbrisat i ponovno dodat (buduci da ga vuces od davnih vremena). Ja imam iPhone 4, i nemam nikakvih problema.

Sabotaza mi se ne cini bas realna prica. Ako bas ne vjerujes onda napravi restore na staru verziju i dokazi da je tako. Mos odmah i tuzit apple :)

Ok, probati ću to, možda pomogne. Hvala na pomoći. {#}

15 godina
neaktivan

Ukoliko si zabrinut za bateriju svakako bi bilo mudro prekontrolirat slijedece (link na bug forumu).

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/proizvodnja-iphonea-5s-pocela/182116.aspx?page=0&jumpto=3526500&sort=asc&view=flat

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Napravi update na iOS 6.1.2....
Jel ti iPhone bio JB?.... Ako nije nemozes ga spustiti na stariju verziju...
12 godina

Nije mi bio IPhone JB, ma probati ću ga večeras kad dođem kući na 6.1.2 pa ćemo vidjeti što će biti onda. {#}

12 godina
neaktivan
Onda nemožes spustiti iphone na nizu verziju
12 godina
tCloud kaže...
Onda nemožes spustiti iphone na nizu verziju

A znam to, a vidjeti ćemo što će biti kad bude na 6.1.2 {#}

12 godina

O kvragu, taman krenuo isprobati ovo, kad ne mogu nigdje pronaći onaj držač za SIM karticu, ima li tko orginalni za prodati? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

O kvragu, taman krenuo isprobati ovo, kad ne mogu nigdje pronaći onaj držač za SIM karticu, ima li tko orginalni za prodati? :)

Kupi si zamjenski za pola dolara na ebayu, sto ti je bitno da on bude original pa to je komad plastike, ne radi se ni o kakvom vidljivom dijelu, niti kucistu (vidi se pri vrhu, ali i original je plastican), i da, na originalima pise IMEI mobitela s kojim je isporucen, pa sumnjam da ce ga bas tko prodavat (a da ne prodaje i mob)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice