Ovako imam problem s IPhone 3GS star tri godine. Naime, radi se o tome da je do prije dva mjeseca radio odlično sve dok ga nisam updejtao na ovi iOS 6.0. Nakon updejtanja sve je prvih tjedan-dva išlo dobro, dok mi jednog dana nije počeo nestajati signal i mobitel mi je ostajao bez mreže pa se onda to vrati pa opet nestane i tako u nedogled, uglavnom signal je u banani. E sad što bih ja tu mogao napraviti.
P.S.
Imam osjećaj da nam Apple s novim iOS-om namjerno uništava ove starije IPhone modele samo da bi kupovali nove.
IPhone 3GS - Problem s mrežom i signalom
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.709
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj 6.0 ti je imao nekih problema s performansama i slicno. Probaj updejtat na 6.1.2. A mozda bi bilo dobro sve poznate wifi mreze izbrisat i ponovno dodat (buduci da ga vuces od davnih vremena). Ja imam iPhone 4, i nemam nikakvih problema.
Sabotaza mi se ne cini bas realna prica. Ako bas ne vjerujes onda napravi restore na staru verziju i dokazi da je tako. Mos odmah i tuzit apple :)
Taj 6.0 ti je imao nekih problema s performansama i slicno. Probaj updejtat na 6.1.2. A mozda bi bilo dobro sve poznate wifi mreze izbrisat i ponovno dodat (buduci da ga vuces od davnih vremena). Ja imam iPhone 4, i nemam nikakvih problema.
Sabotaza mi se ne cini bas realna prica. Ako bas ne vjerujes onda napravi restore na staru verziju i dokazi da je tako. Mos odmah i tuzit apple :)
Ok, probati ću to, možda pomogne. Hvala na pomoći.
Ukoliko si zabrinut za bateriju svakako bi bilo mudro prekontrolirat slijedece (link na bug forumu).
Jel ti iPhone bio JB?.... Ako nije nemozes ga spustiti na stariju verziju...
Nije mi bio IPhone JB, ma probati ću ga večeras kad dođem kući na 6.1.2 pa ćemo vidjeti što će biti onda.
A znam to, a vidjeti ćemo što će biti kad bude na 6.1.2
O kvragu, taman krenuo isprobati ovo, kad ne mogu nigdje pronaći onaj držač za SIM karticu, ima li tko orginalni za prodati? :)
O kvragu, taman krenuo isprobati ovo, kad ne mogu nigdje pronaći onaj držač za SIM karticu, ima li tko orginalni za prodati? :)
Kupi si zamjenski za pola dolara na ebayu, sto ti je bitno da on bude original pa to je komad plastike, ne radi se ni o kakvom vidljivom dijelu, niti kucistu (vidi se pri vrhu, ali i original je plastican), i da, na originalima pise IMEI mobitela s kojim je isporucen, pa sumnjam da ce ga bas tko prodavat (a da ne prodaje i mob)