IOS 6.1 net problem

poruka: 5
|
čitano: 1.655
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IOS 6.1 net problem

Dakle prekjucer sam instalirao taj novi doticni iOS i evo problema, pa me zanima dali sam jedini ili ima jos kojima se javlja to...

Naime vise nema opcije za ukljucivanje i iskljucivanje 3G nego je sada ukljucivanje/iskljucivanje LTE (4G) mreze, dok je 3G mreza stalno aktivna u prostoru gdje je dostupna, gdje nije onda je Edge.

Naime, nista to nije vazno kad se on meni nece uopce spojit na net. Niti Safari, AppStore, Facebook... nista od mobilnog interneta???!!!!

Dok s druge strane WiFi radi uredno, ali mobilni net nikako....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: IOS 6.1 net problem

Meni također više nema opcije za uključivanje/isključivanje 3G mreže, 3G je sad stalno uključen.. Ali net mi uredno radi..

PES.. FM..
14 godina
neaktivan
soja kaže...

Meni također više nema opcije za uključivanje/isključivanje 3G mreže, 3G je sad stalno uključen.. Ali net mi uredno radi..

Koji si operater i da li koristis koji mobilni paket za internet? 

Razmisljam si da je to do operatera, a ne iOSa, ali opet mi je cudno kad se pojavio taj problem bas kada sam instalirao iOS 6.1

15 godina
pataljunga kaže...
soja kaže...

Koji si operater i da li koristis koji mobilni paket za internet? 

Razmisljam si da je to do operatera, a ne iOSa, ali opet mi je cudno kad se pojavio taj problem bas kada sam instalirao iOS 6.1

iPhone 5

VIP SZP 250

1GB interneta

PES.. FM..
14 godina
neaktivan

Evo upravo sam nazvao sluzbu za korisnike i oni su otklonili taj problem koji je nastao. Bilo je to do operatera ipak.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice