Većinom koristim WiFi sa mog rutera a moj intenet provajder nije telekom. Ponavljam....neke kontakte mogu da zovem a neke ne. Prema nekima idu poruke ali kada želim da ostvarim poziv Viber javi da ta osoba nema instaliran Viber a u stvari ima. E to je problem!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam stavljao novi ROM i idem instalirati Viber i neće da pošalje onaj kod za aktivaciju, probao putem poziva , ništa...
Hmmm, ja sam na Vipu najnormalnije koristio Viber zadnjih 3-4 godine, i poruke i pozive...
Ma i meni nije jasno. Deinstalacija...instalacija....sve default...poruke idu a kad želim da zovem Viber javi da kontakt nema instaliran Viber. Opičen problem, nema šta!
da podjelim sa vama po meni najkorisniju aplikaciju koju imam
Shush
kada ugasite zvuk na mobu on vam ga automatski upali kada vi to odredite

Kalibracija baterije je placebo. U 6.0.X clockworkmodu je opcija brisanja battery statsa izbačena.
Novi, po meni zanimljiv koncept tipkovnice. Mislim da se isplati isprobati kada bude dostupna. (isprike ako je već netko stavio)
Kalibracija baterije je placebo. U 6.0.X clockworkmodu je opcija brisanja battery statsa izbačena.
Bez obzira, ako netko moze postat link bio bih zahvalan.

Ima li kakva aplikacija za nerootane uređaje sa kojom se gase LED-ice home/menu/back/search tipki? Koristim alarm preko noći s kojim mi je stalno ekran upaljen i te tipke em bezveze svijetle em mi obasjaju cijelu sobu navečer. Iritantno.
Ima li kakva aplikacija za nerootane uređaje sa kojom se gase LED-ice home/menu/back/search tipki? Koristim alarm preko noći s kojim mi je stalno ekran upaljen i te tipke em bezveze svijetle em mi obasjaju cijelu sobu navečer. Iritantno.
okrenes naopako mobitel to je jedino sto mi pada na pamet :)
Danas sam stavljao novi ROM i idem instalirati Viber i neće da pošalje onaj kod za aktivaciju, probao putem poziva , ništa...
probaj upisat od proslog puta kod jer meni svaki put kad izbrisem pa ponovo instaliram viber dodje isti kod
okrenes naopako mobitel to je jedino sto mi pada na pamet :)
Ne kužim, jel možeš pojasnit malo bolje?
A veli ti da mob okrenes da ti ne svjetli soba
Kakav to imas mod ukljucen kaj ti svjetle tipke non-stop? Koj mob imas?
Kako da ga okrenem kad mi stoji na docku!? Kao što sam već rekao, koristim DoubleTwistov alarm sa kojim mi je ekran upaljen preko cijele noći i oću samo te LED-ice od kapacitivnih tipaka ugasit.
Mobitel je EVO 3D.
Ja kolko znam, za takve tweakove moras imati rootan uređaj.
A kaj nema neki slicni alarm da te tipke nisu upaljene, to mi je malo blesavo? (posalji mail developeru, nek to rijesi)
Ili je to mozda zbog docka?
Kako da ga okrenem kad mi stoji na docku!? Kao što sam već rekao, koristim DoubleTwistov alarm sa kojim mi je ekran upaljen preko cijele noći i oću samo te LED-ice od kapacitivnih tipaka ugasit.
Mobitel je EVO 3D.
Pa otvoris stock clock app, i dugo drzis na satu ili upalis u opcijama night mode

yr.no ? :D
Trebam mišljenje u vezi Anti-virusa na mobilnom uređaju ( GALAXY S III )
Do sada sam koristio AVG Antivirus Security
sada čitam da je dosta dobar i Antivirus iz Trend Micra
Pa me zanima vaše mišljenje ?
Hvala !
Trebam mišljenje u vezi Anti-virusa na mobilnom uređaju ( GALAXY S III )
Do sada sam koristio AVG Antivirus Security
sada čitam da je dosta dobar i Antivirus iz Trend Micra
Pa me zanima vaše mišljenje ?
Hvala !
ja sam koristio kaspersky, avast i dr.web, trend micra sam imo par dana ali mi je poprilicno jeo bateriju
Je li stranica apkmania.co sigurna?
Je li stranica apkmania.co sigurna?
Da.
Jeli ima nešto slično za Android tablete?
https://itunes.apple.com/ca/app/documents-by-readdle/id364901807?mt=8

To nisi napomenuo, jbg
Ni jedan kompjuter (pod mojpc) ne ocitava moj mobitel kao medij nego mobitel samo prikaze punjenje (xperia mini, st15i,nemam originalni kabel od mobitela) povezem s originalnim kabelom od frendovog mobitela na njegovom kompu i sve mi radi. Ne shvacam u cemu je problem. Mozda zbog kabela?
Mozda zbog kabela?