tak ja windowse, prvo skinem s torrenta pa proucavam par godina da vidim kako mi leze... onda izadju novi najcesce pa se ne gnjavim s kupovanjem skupog originala
imas npr. ovdje detaljnije o tome pa vidis kak izgleda:
tak ja windowse, prvo skinem s torrenta pa proucavam par godina da vidim kako mi leze... onda izadju novi najcesce pa se ne gnjavim s kupovanjem skupog originala
imas npr. ovdje detaljnije o tome pa vidis kak izgleda:
nisam htio ispast pirat pa sam ublazio istinuu
Probao sam taj TSF Shell čim je izašao. Ne vrijedi ni 5$, a kamoli 17$!
Onaj drugi Shell koji je još ranije izašao je bolji od njega. Mada ni on ne vrijedi 15$ (ako se dobro sjećam cijene).
Onaj drugi Shell koji je još ranije izašao je bolji od njega. Mada ni on ne vrijedi 15$ (ako se dobro sjećam cijene).
tebi ne vrijedi, meni je odlican. meni vrijedi 17$. i opet ponavljam, izaslo je puno updateova otkad je izasao.
MENI je bolji od SPB shella.
ocito se ukusi razlikuju.
Koji je po Vama najbolji/najljepši launcher ?
Imam Nexus S 4.0.4 OTA
Hvala,a razlika običnog i Prime ? Se isplati pljunuti 4$
Koji je po Vama najbolji/najljepši launcher ?
Imam Nexus S 4.0.4 OTA
po meni je najljepsi TSF Shell... ali nekima je malo skup
Taman oću kupiti i vidim TSF :D Mislim TSF je perverzija ,haha...izgleda močno..pričekat ću još par mišljenja pa ću onda se odlučiti..pare nisu problem
E to sam čekao da čujem.Nije bitno koliko košta nego da li je isplativ
tebi ne vrijedi, meni je odlican. meni vrijedi 17$. i opet ponavljam, izaslo je puno updateova otkad je izasao.
MENI je bolji od SPB shella.
ocito se ukusi razlikuju.
Mene zadovoljava Launcher Pro Plus. Funkcionalan, jednostavan i da se lijepo naštelati
a neisplativ je zato sto...?
gle, imao sam sve launchere i isprobao sam sve, imam i STB shell i TSF i od svih s kojima sam se igrao, a stalno drkam po tome... TSF je najneobicniji i najvise mijenja neko standardno poimanje launchera.
ponavljam, meni je isplativ i meni je dobar i svidio mi se.
nekom je bez veze.
glupo je druge uvjeravati da je nesto super ili smece, najbolje da sami isprobaju.
E to sam čekao da čujem.Nije bitno koliko košta nego da li je isplativ
Za 18$ mozes kupit postenu navigaciju
niko ne kaže da je smeće, nego da je totalno neisplativ...
Za 18$ mozes kupit postenu navigaciju
covjek ne trazi navigaciju, ni carape, ni igru, ni veceru u kineskom restoranu... trazi launcher.
nigdje nije naveo da mora biti besplatan ili sto jeftiniji.
17 (ne 18) $ je puno u okvirima 99% aplikacija na google playu, ali to je oko 100 kn i ako ima neki high end uredjaj za koji je izdvojio koju tisucicu, onda mu ovo nece biti nekakav problem.
Pa i ne baš al dobro
Meni je naj Apex.
Evo kako izgleda kod mene...
Apex Launcher
samo za ICS 4.0
To ti je:
- UCCW
- Accuweather stock Samsung widget
- GMail widget
kad xperije dobivaju vise taj ICS?
kad xperije dobivaju vise taj ICS?
opet su ga odgodili, al nemoj se brinit, u RH nece jos ohoho. Tako da ti jedino rootanje ostaje.
rootan mi i je ali bootloader nije otkljucan
evo instaliro sam ovaj tsf shell i cini mi se jako dobar i brz mada mi trosi oko 30mb rama... samo me zanima kako da na onom main screenu iliti onoj početnoj prvoj stranici napravim da je manji razmak izmedu onih ikona da mi ih vise stane na jednu stranicu