- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najvjerovatnije ima standardni Android launcher koji dolazi sa default AOSP ROM-om.
Da li aplikacija APP2SD PRO prebacuje bilo koju aplikaciju na SD karticu (za root usere)..
Ako ne ima li neka koja to radi..
Link2sd može više-manje sve aplikacije prebaciti na sd
Da li aplikacija APP2SD PRO prebacuje bilo koju aplikaciju na SD karticu (za root usere)..
Ako ne ima li neka koja to radi..
Link2sd može više-manje sve aplikacije prebaciti na sd
Hehe, bas ga namjestam.
Evo tut ako nekome treba :)
Dropbox Cracks Down On Illegitimate Users Taking Advantage of HTC Promo
http://forums.dropbox.com/topic.php?id=57089&replies=25#post-418572
Al pitanje je vremena kad će izać stvarni upgrade jer onda samo treba promijenit vender/model i manufacturer u build.propu i skinut drop
Kako na Androidu 2.3.3 maknuti iz Galerije one thumbnailse koji su na picasi? dakle želim da mi se prikazuje galerija samo koja je na SD kartici
Odeš na sinkronizaciju i pod google makneš kvačicu sa picase
Odeš na sinkronizaciju i pod google makneš kvačicu sa picase
nema kvačica
pod gmail nudi..kontakti, gmail, picasa i kalendar. Dodirom na bilo kojeg od tog radi sinhronizaciju koja je po defaultu isključena.
Jeli budu kakvi popusti na marketu sad za Uskrs?
Jeli zna neko kao da mi na marketu prikazuje KN valutu umjesto $? - EDIT (prije je pokazivalo ali izgleda da su promijenili pa sada samo nekoliko svjetskih valuta podržavaju ali naša nije među njima)
Imam pitanje..
Kako da se vratim na official rom na svom Wildfire S-u?
Posto ovi unofficial romovi imaju bugova i htio bih da se vratim na official :)
http://isvijet.com.hr/max-payne-uskoro-dolazi-na-ios/
Poz svima zanima me dali se isplati zamjeniti sensation za evo 3d?
Nekako mi se ovaj evo čini prejeftin za sve što nudi, ima li nekakvih poznatih problema zbog kojih je cijena ovako niska, koliko vidim specifikacije su iste osim što evo ima 1gb rama i 3d ekran/kameru.
Možda glupo pitanje ali mi je nekako sumljiv :)
Poz svima zanima me dali se isplati zamjeniti sensation za evo 3d?
Nekako mi se ovaj evo čini prejeftin za sve što nudi, ima li nekakvih poznatih problema zbog kojih je cijena ovako niska, koliko vidim specifikacije su iste osim što evo ima 1gb rama i 3d ekran/kameru.
Možda glupo pitanje ali mi je nekako sumljiv :)
Ja ga nebih mjenjao. Sensation ima dovoljno rama. Ja imam samo 512 na svom 2x-u i nisam primjetio da mi fali još. A taj 3D i nije neka fora, barem meni.
Imao sam EVO 3D na tjedan dana, loš je zato što upravo ima 3D koji užasno smeta pa je i ekran lošijeg brightnessa...(kao da je samo S-LCD reklama, običan TFT)
1GB rama ništa ne znači, osim ako ćeš mijenjat rom...sense ubija performanse tog mobitela...sva sreća pa imam SGS2 koji zadovoljava sve navedeno.
Dal postoji neki customization za ics tipa tema ili skin neki?koristim nova launcher al vidim da nema tema bas ...
Dal postoji neki customization za ics tipa tema ili skin neki?koristim nova launcher al vidim da nema tema bas ...
CM9 reloaded ako koristis CM9....
go launcher ima brdo tema i customizacija... uz go sms i go locker, moze se preurediti izgled prilicno dobro.
osobno koristim TSF Launcher. vrijedilo je dati 17$ samo da gledam facu frenda s iPhoneom kako slini
Osobno najbolji launcheri su mi LauncherPro i GO Launcher EX, ostali im nisu ni blizu, ADW je još ok ali je nekako spor.
meni je odlican. totalno drukciji launcher od svih koje sam probao. sasvim novi pristup.
izaslo je brdo updateova od one prve verzije i ja sam jako zadovoljan.
btw, imam galaxy nexus i sve radi glatko i slatko ;)
skinuo sam s torrenta da isprobam pa to je ko iOS...ne mozes imat widgete i kosta 17$
skinuo sam s torrenta da isprobam pa to je ko iOS...ne mozes imat widgete i kosta 17$
da, rekao sam vec da kosta 17$, ali ti si skinuo s torenta i jos se bunis
mozes koristiti apsolutno sve widgete, ne znam o cemu govoris. imam palmary weather widget, imam clock widget, imam mail widget, imam youtube widget...
i nema veze s iOS-om, ne znam koji si ti san sanjao.