- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali postoji neka aplikacija za čitanje knjiga na androidu da je besplatna?
Mislim da stavim pdf ili doc file, i da se teks prilagodi veličini ekrana, ne da moram zoomirati i onda scrollati i gore dolje i lijevo desno
aldiko book reader je predobar čitač... ja ga imam i prezadovoljan sam. skines si knjigu u pdf, konvertiras ju u epub i to je to... imas i besplatnu i placenu verziju
Dali ova apliacija pomiče i one aplikacije koje se ne mogu po defaultu pomicat?
Postoji li aplikacija koja spriječava samopokretanje programa čim aktiviram WLAN ili 3G?
mrzim hrpetinu programa koje se automatski pokreću "fejsdrek, google search, google maps, power amp, bla bla bla..."
Ima ih hrpu. Samo u Market upiši Notes.
Ne možeš to. Ti widgeti mogu samo na SE launcher
Napokon je stigao Instagram i na Android, pa potražite u Play Storeu (i krenite spamanjem s užasnim filterima)!
16mb bez mogucnosti prebacivanja na SD, Cache koji se uzasno brzo puni = cekati update. To bi bile moje zamjerke za Instagram xD
Nista posebno app za stavljanje predefinisanih efekata i kacenje na socjalne mreze. Ja skinuo cisto da vidim oko cega su iPhone-ovci digli prasinu XD
Dajte link na mobu sam
Instagram je divna aplikacija sa hipsterskim efektima. Na S2 odlično radi.
Meni je to još jedna glupa aplikacija... totalno bespotrebno.
Postoji li aplikacija koja spriječava samopokretanje programa čim aktiviram WLAN ili 3G?
mrzim hrpetinu programa koje se automatski pokreću "fejsdrek, google search, google maps, power amp, bla bla bla..."
I mene baš upravo to zanima, i mene nervira to pokretanje programa.
Ako netko zna kako to spriječiti, neka napiše, možda ipak postoji neka aplikacija za to.
Meni je to još jedna glupa aplikacija... totalno bespotrebno.
slazem se.
zasto ne portaju flipboard
Da, bas to, jedinu aplikaciju vrijednu spomena koja nije dostupna na Androidu ne zele portat.
Da li aplikacija APP2SD PRO prebacuje bilo koju aplikaciju na SD karticu (za root usere)..
Ako ne ima li neka koja to radi..

Da li aplikacija APP2SD PRO prebacuje bilo koju aplikaciju na SD karticu (za root usere)..
Ako ne ima li neka koja to radi..
Mislim da ne, jer obično aplikacijama za App2SD fale naredbe u manifestu
Instalirao sam custom rom i dobio neke apps koje nikad nisam vidio. Mozete li mi reci cemu sluze?
1.No frills CPU
2.SIM Toolkit
3.Task Manager
4.Teeter
5.Terminal emulator
6.Usage Monitor
Instalirao sam custom rom i dobio neke apps koje nikad nisam vidio. Mozete li mi reci cemu sluze?
1.No frills CPU > Vjerovatno neki CPU overclock
2.SIM Toolkit > Aplikacija od providera,tipa da možeš plaćati parking,dopiti neke informacije i tako
3.Task Manager > samo ime kaže
4.Teeter > igrica na HTCu
5.Terminal emulator > upravljanje mobitelom pomoću terminal naredbi
6.Usage Monitor > informacije o korištenju mobitela
Ak ti ne treba ništa od toga,slobodno ukloni.
Da li neko zna kako da stavim da mi u meniju sa aplikacijama budu 4 apps u jednom redu a ne 5 kako je sad (tako doslo sa custom romom)
Da li neko zna kako da stavim da mi u meniju sa aplikacijama budu 4 apps u jednom redu a ne 5 kako je sad (tako doslo sa custom romom)
Najjednostavnije ti je promjeniti launcher.
Najjednostavnije ti je promjeniti launcher.
Nije launcher.
Ako ima neki nacin...ako ne nije lose ni ovako ali ..onako je ljepse