Zna li netko od kuda se mogu skinuti gameloftove igrice a da se ne moraju platiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko od kuda se mogu skinuti gameloftove igrice a da se ne moraju platiti?
Aplikacija Applanet, razni forumi npr. Mobilism, Mobile24 i slicno. Ili 4shared(najjednostavnije)...
Jel vam radi applanet?

Jel vam radi applanet?
Taman pogledao. Kod mene ne radi.
Ni meni ne radi, mora da su u neki problem uletili...
Ni meni ne radi, mora da su u neki problem uletili...
neki update imaju 2.6.1. ali nema ga za skinuti.ipak je to piratluk pa se ne možemo buniti..
ajd daj link za 2.6.1
imam pitanje flasho sam sad neku glupost na g1 i sad mi se mob nece maknut s onog boot screena jel ima nacin da to kak popravim?(mogu uci u recovery)
U pravu si ;)
Dobar pokusaj sefa ;)
Nooooo... propao mi plan za svjetsku dominaciju... :(
Igore, ma samo backupiraj bez tvog maila i lozinke (pobrisi data i cache od Faceboo aplikacije)... ;)
backupira samo app bez data u titaniumu
nije islo alo evo uspio sam vratit na offical 1.0 android ty svejedno
Evo nesto zanimljivo za vlasnike heroa: testira se rom zvan Cronos Froyo 1.7.2 koji sadrzava znacajno poboljsanje I/O brzine(sta god to znacilo), te benchmark pokazuje da je hero sa ovim ROM-om brzi i od nexus one-a i desire-a.
Evo nesto zanimljivo za vlasnike heroa: testira se rom zvan Cronos Froyo 1.7.2 koji sadrzava znacajno poboljsanje I/O brzine(sta god to znacilo), te benchmark pokazuje da je hero sa ovim ROM-om brzi i od nexus one-a i desire-a.
jao..to su podaci sa 2.1 androida...a ovaj I/O poboljsanja su data2ext "solucija"..sa kojom desire daje oko 4000 bodova...tako da nista od toga
http://getandroidstuff.com/spb-mobile-shell-android-50-home-replacement-app-hits-beta-sign/
U dnu ima link za prijavu na beta testiranje(ako vas izvuku)
jao..to su podaci sa 2.1 androida...a ovaj I/O poboljsanja su data2ext "solucija"..sa kojom desire daje oko 4000 bodova...tako da nista od toga
a bas se ponadao :(
sorry svima, lazna uzbuna :)
trazi neki download stisnem ok ali nikako
da nesto skine.Zna li netko kako da to rijesim.
pa spoji se na WiFi i upali fifu i cekaj da skine. malo ce potrajat, tako da samo ga ostavi nek skida
program za citanje i slanje sms poruka?
handcent sms
Vidim da svi preporucaju taj Handcent, ali ja ne vidim sto je dobro kod njega... Stavio ga jednom i nisam nista nova uocio (osim neke izmjene boja i fontova)...

Meni je super kad ima noisy ljudi po kući. Ima mogućnost stavljanja passworda koji locka i defaultnu Messaging aplikaciju. ;)
meni nije bas tako super kad ima noisy ljudi po kući...
negooo... vidjeh da spominjete reckless racing u drugoj temi al da pitam ovdje - jel tko imao problem da nece downloada, samo se odma izbaci iz igre? napise checking license i ode.
Vidim da svi preporucaju taj Handcent, ali ja ne vidim sto je dobro kod njega... Stavio ga jednom i nisam nista nova uocio (osim neke izmjene boja i fontova)...
Sta bi ti htio novo? Sta ti nedostaje kod sms-a?
Sta bi ti htio novo? Sta ti nedostaje kod sms-a?
Bilo bi dobro dasu potpuno besplatni, ali...
Neznam sto bih htio novo... ovo sto sad imam je dovoljno

Meni neki i jesu besplatni ;)
Handcenct podrzava sve sto se ima podrzati kod sms-a. Tu i nema nekih naprednih mogucnosti.
Pa zato imamo internet, ja se lijepo nakaćim na net i pogledam da li frend sa kojem hoću poslati poruku je na face-u/msn-u i onda se chatamo praktički za badava, na kraju i ne potrošim svih 70 poruka što imam u tarifi...
Da nije off-topic evo jedne besplatne igre:
Rocket Bunnies: u igri vozite zeca od planeta do planeta i skupljate mrkve, i pritom pazite da vas ne pogodi meteorit, ne pojedu pauci ili proguta crna rupa. Cilj je pojesti sve mrkve u što kraćem vremenu. Vrlo zabavno