Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.675.766
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Plemeniti kaže...

Iznenadio bi se koliko ljudi ima defaultnu šifru, sto puta sam se već spojio preko pentratea u gradu <:

Hmm :) mislim da ću probati taj program :)

16 godina
Android borbeni komplet

moze li mi netko reci gdje naci dobre icon packove?

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Ima tko kakav link ili nešto di da dođem do poweramp playera koji radi? Jučer mi isteknuo trial i kada sam skinuo cijeli app sa appneta i dalje nefunkcionira, tojest kuži da je pirat...ako je link sumnjiv ili neš, onda ona privatnu poruku proslijedite{#}

Da nije samo o ovome, jedan zgodan app:

Oxford dictionary of english

-odličan rječnik engleskog jezika koji nudi objašnjenja engleskih riječi(na engleskom) i ima ogromnu bazu koji skinete i spremite na sd karticu. Radi brzo a možete čak napraviti da kada na homescreenu pritisnete search, da vam i rječnik pregledava pa praktički nemorate ni ulaziti u aplikaciju ako ste naišli na nepoznatu riječ.

Od igri preporučam galcon, port sa pc-a zarazne strateške igre ti morate osvojiti galaksiju pomoću svoje vojske. Ima singleplayer i multiplayer{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ja sam skinuo PowerAMP s Market (obicnog). I radi vec nekoliko dana (od zadnjeg updejta)...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ima tko kakav link ili nešto di da dođem do poweramp playera koji radi? Jučer mi isteknuo trial i kada sam skinuo cijeli app sa appneta i dalje nefunkcionira, tojest kuži da je pirat...ako je link sumnjiv ili neš, onda ona privatnu poruku proslijedite{#}

+1

Šef kaže...
Ja sam skinuo PowerAMP s Market (obicnog). I radi vec nekoliko dana (od zadnjeg updejta)...

To je time limited trial.

edit

Thx zaki!

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 3:43 (Minoza).
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ekipa zna li itko koja navigacija ima najdetaljnije karte Hrvatske i BiH? Na P1i sam imao garmina, a ovdje sam totalno izgubljen jer mi na prvi pogled sve isto izgleda.

EDIT: I koji je najbolji audio player?

Za video koristim RockPlayer ali ako ima nekakav bolji svakako preporučite.{#}

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 13:25 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na x10 koristim motonav a ti gledaj navigon. To je u sustini igo. A player probaj mixzing

:)
16 godina
neaktivan
MixZing ili Poweramp, oba su super (ovaj drugi je malo bolji) :)

Za navigaciju ne znam...
15 godina
Android borbeni komplet

Probao sam motonav i navigon, oba su dobra ali mi se motonav vise svidio. Radi perfektno po zagrebu. Najbolje ti je da isprobas sve sto ima pa sto ti se svidi {#}

jeremija

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Što se tiče tih otključavanja i spajanja na internet u gradu, ako ulovim koji, koji se program preporučuje s kojim otključam neki ruter? I da, koji se program preporučuje za prepoznavanje neke pjesme? Je li Shazam najbolji ili? 

0 0 hvala 0
15 godina
scorpion667 kaže...

Ekipa zna li itko koja navigacija ima najdetaljnije karte Hrvatske i BiH? Na P1i sam imao garmina, a ovdje sam totalno izgubljen jer mi na prvi pogled sve isto izgleda.

Ja ti koristim Navigon 2.5.1. i radi super na HTC Desireu, brzo učitava, instaliraš si karte koje želiš i to je to. Jedino što ne radi postavljanje ruta iz države u državu, ali radi s verzijom 3.5.1. koju ću instalirati kad imam vremena, pa javim.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Navigon je dobar, i ja ga imam, uz sygic aura gps (radi u 3D, na slici se ne prikazuju zgrade jer nije upaljen gps).

Za filomve mVideoPlayer, sam cita titlove.

gps gps
film film
Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 17:43 (hrabri zec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Pozdrav!

Što se tiče tih otključavanja i spajanja na internet u gradu, ako ulovim koji, koji se program preporučuje s kojim otključam neki ruter? I da, koji se program preporučuje za prepoznavanje neke pjesme? Je li Shazam najbolji ili? 

Penetrate za prvo pitanje, drugo neznam, valjda je Shazam najbolji, ne koristim.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Proz0r, znam da si govorio da si imao FV 1.5 na svom herou, pa me zanima ima li znacajnijih promjena na 1.6 verziji u odnosu na 1.5?

Btw, izasao je FV 1.7 temeljen na cyanogen-u 6.1 final ;)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Za hackanje routera vidi i "hack a droid android".
16 godina
neaktivan
LIX kaže...
Za hackanje routera vidi i "hack a droid android".

Heh, bas ga danas skinuo :)

Trebalo bi ga isprobat negdi... 

15 godina
Ja nisam stiga, formatira i wipa zbog nove kartice, clean start eli. Leedroid 2.2f, 2.1 mi je bija ima vise stvari u startu, ali se mogu flashat naknadno tipa brut maps ili htc ime mod. Mozda danas isprovan.
17 godina
neaktivan

Vi sa modovima za desire ste svjesni da ste ovdje offtopic? Imate desire temu. Jbg samo me/nas zbunite jer ovdje treba postato programe a ne firmware ili modove.

:)
16 godina
Android borbeni komplet

danas izasao froyo 2.2 za htc legend. sve radi ko podmazano :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hm, da vratim ontopic onda, stavio sam dolphin browser mini, stvar leti ko munjena. Najbrzi browser za android.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moze li netko isprobati Windows Phone Android (novi launcher) i potvrditi da ne radi/radi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vidim sat i strijelicu koja pokaze sve aplikacije. Drugo nista. Sve crno :/
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
Šef kaže...
Moze li netko isprobati Windows Phone Android (novi launcher) i potvrditi da ne radi/radi?

Radi, samo citajte ljudi {#}  "First time users must go to 2nd page to add files"

nije mi bas nesto ali jos treba kopati pa vidit

Edit: nema se sto kopati, dodas programe na prvu stranicu i to je to. mozda pro verzija bude bolja {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 16:40 (merio).
16 godina
neaktivan
Ma meni je uzasno spora aplikacija ili mi zablokira...

Nista od tog znaci...

Nego, probajte Spaghetti Marshmallows, The Wars i UFO PewPew :)
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Ma meni je uzasno spora aplikacija ili mi zablokira...

Nista od tog znaci...

Nego, probajte Spaghetti Marshmallows, The Wars i UFO PewPew :)

Ovo je dobra igrica, samo nikako da nadem vremena da je poigram ;)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 18:30 (EZY-E).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cao,moze li mi ko pomoci? Zna li neko koji program na HTC tattoo moze da otvori html file ali ne sa onim kukicama,zagradama..... nego onako kao sto se vidi na racunaru? Sa Marketinula i file explorer,Astro,html viewer ali nisam uspela!

0 0 hvala 0
14 godina
westica kaže...

Cao,moze li mi ko pomoci? Zna li neko koji program na HTC tattoo moze da otvori html file ali ne sa onim kukicama,zagradama..... nego onako kao sto se vidi na racunaru? Sa Marketinula i file explorer,Astro,html viewer ali nisam uspela!

pa html otvaras sa web browserom...ili na nesto drugo mislis.. ?

14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

Ja imam neki html file u telefonu koji telefon ne vidi,ali kada telefon povezem sa racunarom na racunaru se taj file nalazi u bookmarku. A u telefonu nikako ne mogu da ga nadjem....i kada sam instalirala ranije nevedene programe onda ga je telefon video....ali sa svim onim kukicama,zagradama...kako se pise html a ne kako ga ja vidim na racunaru? Sada mislim da sam bila jasnija! Unapred hvala!

14 godina
westica kaže...
Igor666 kaže...

Ja imam neki html file u telefonu koji telefon ne vidi,ali kada telefon povezem sa racunarom na racunaru se taj file nalazi u bookmarku. A u telefonu nikako ne mogu da ga nadjem....i kada sam instalirala ranije nevedene programe onda ga je telefon video....ali sa svim onim kukicama,zagradama...kako se pise html a ne kako ga ja vidim na racunaru? Sada mislim da sam bila jasnija! Unapred hvala!

pa jasno je meni bilo odmah. ti vidis html kod...velim, otvori taj file sa web browserom na mobitelu..probaj ili sa vec ugrađenim, dolphin browser hd, opera i sl.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice