Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.676.314
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Je li netko probao staviti flykernel na androida?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Može link od App2sd jer ga nema na Marketu. 

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Android borbeni komplet
tonihrvat kaže...

Može link od App2sd jer ga nema na Marketu. 

{#}

google it {#}

whisper jebeno te volim :*
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Pr0zor te emotikone vidis samo ti i drugi Androidi, ako saljes na obicni mob bit ce normalno... sta ti onda smetaju?

Znam, ali me svejedno nerviraju. Jel ima mozda neka skripta koja automatski zamjenjuje to i to s tom i tom slikom da to modificiram ili tako nesto?

EZY-E kaže...

Je li netko probao staviti flykernel na androida?

Jesam, super radi, sustav je vrlo brz.

:D
16 godina
Android borbeni komplet

Što je flykernel? Neki home replacement ili šta?

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hehe kaže ti i ime, to je alternativni kernel s hrpom optimizacija za Hero. LINK

Mogao bih ga flashati na FV 1.6 pa provesti Linpack s defaultim FV kernelom i Flykernelom. To cu vjerojatno u utorak ujutro pa napisem kako je proslo i subjektivni dojam.

17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

FV 1.6 dolazi sa flykernelom , ja konstantno dobivam 4-4.1 linpack, rom sam stavio čim je izašao.

P.S. Za sve vlasnike Hero-a , FV 1.6 je apsolutno najbrži ROM a ima sve potrebne aplikacije (čak i gluposti koje barem ja,osobno ne koristim).

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:49 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E super, hvala na informaciji za FV-ov kernel. I da, i ja mogu potvrditi da je to nabrži ROM kojeg sam ikad isprobao za Hero. Svima toplo preporučam.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Postoji li neka aplikacija za kameru da omogucava slikanje vise slicica u sekundi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

E da, netko je gore spomenuo da je froydvillain najbrzi za heroa(mislim proz0r) pa me zanima moze li se on nekako nadograditi(znaci bez wipe-anja) na FV 1.5?

Ovaj moj 1.5 se dosta usporio i nekad se zna samo odjednom zamrznuti sto me jako nervira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Evo nasao sam jednu stvarno totalno cool-ekstra-super-izvrsnu aplikaciju a zove se xtralogic remote desktop. Ona omogucuje da doslovno kontrolirate komp preko neta a da na ekrenu vidite ekran kompa, znaci vidite sve kao da ste zapravo na njemu.{#}  {#}           

Jedini je problem sto kada se spojite mobom s kompom on ode u "stand by" pa se na njemu nis ne vidi.

EDIT: Na ova dva gore pitanja i dalje zelim znati odgovor, pa ako netko zna... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 15:54 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izasao je teamviewer za android i radi odlicno. Jedini uslov je da je na kompu verzija 6 i veca.

:)
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze mi netko reci kak se podesi program remote desktop od xtralogic? sto treba upisati pod addres,user name,password,domain,description,

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
chingy-os kaže...

Moze mi netko reci kak se podesi program remote desktop od xtralogic? sto treba upisati pod addres,user name,password,domain,description,

http://www.xtralogic.com/rdc_cfg_guide.shtml

17 godina
neaktivan

Koristite teamviewer. Nema nikakvih podesavanja. User pass i to je to.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ma nemas ni tu nikakvih podesavanja, samo upises IP(ali prije ga postavis kao staticni) i to je to ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Evo nasao sam jednu stvarno totalno cool-ekstra-super-izvrsnu aplikaciju a zove se xtralogic remote desktop. Ona omogucuje da doslovno kontrolirate komp preko neta a da na ekrenu vidite ekran kompa, znaci vidite sve kao da ste zapravo na njemu.{#} {#}      

Jedini je problem sto kada se spojite mobom s kompom on ode u "stand by" pa se na njemu nis ne vidi.

EDIT: Na ova dva gore pitanja i dalje zelim znati odgovor, pa ako netko zna... {#}

dal mozes onda recimo pokrenut film na kompu kad si spojen mobom, pa zapravo film s kompa gledat na mogu, tj na kompu ali na mobu, ma znas sta pricam ;)

mic
15 godina
protjeran
the55mic kaže...
EZY-E kaže...

Evo nasao sam jednu stvarno totalno cool-ekstra-super-izvrsnu aplikaciju a zove se xtralogic remote desktop. Ona omogucuje da doslovno kontrolirate komp preko neta a da na ekrenu vidite ekran kompa, znaci vidite sve kao da ste zapravo na njemu.{#}  {#}       

dal mozes onda recimo pokrenut film na kompu kad si spojen mobom, pa zapravo film s kompa gledat na mogu, tj na kompu ali na mobu, ma znas sta pricam ;)

mozes, ali posto je osvjezavanje nekih 0.5 slicica po sekundi onda nece izgledati bas dobro :)

ali zato mozes pristupiti muzici sa kompa i pustit je na mobu ili na kompu putem moba :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 18:45 (EZY-E).
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Postoji li neka aplikacija za kameru da omogucava slikanje vise slicica u sekundi?

EZY-E kaže...

E da, netko je gore spomenuo da je froydvillain najbrzi za heroa(mislim proz0r) pa me zanima moze li se on nekako nadograditi(znaci bez wipe-anja) na FV 1.5?

Ovaj moj 1.5 se dosta usporio i nekad se zna samo odjednom zamrznuti sto me jako nervira.

Zna li tko odgovore na ova dva pitanja?

17 godina
odjavljen
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

EZY-E kaže...

Zna li tko odgovore na ova dva pitanja?

EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

EZY-E kaže...

Ne piše ništa o nadogradnji , ali piše da je wipe obavezan za instalaciju 1.6 ROM-a

15 godina
neaktivan
@proz0r, samo da kazem u vezi onih emotikona u porukama. Pogledaj po Marketu appove tipa Handcent SMS i slicno, mozda tamo nema tih glupih smajlica :). Samo da preporucim jedan program, zove se Vignette, valjda nitko nije preporucio vec. To je program za kameru, ali puuuuno napredniji od obicnog Androidovog. Ima masu opcija i slike mi ispadaju puno ostrije i bolje :).
16 godina
neaktivan

@N3NO

Hvala, presao sam na Handcent i super mi je.

@EZY-E

Ne znam, nisam nikad to radio, ali probaj napraviti Nandroid, wipeaj Dalvika (barem to) i flashaj 1.6 i ako budes imao nekih problema, vrati si Nandroid i backupaj sve appove, poruke itd., sve sto ti treba (imas razne appove poput Titaniuma za takve stvari) i onda si napravi full wipe i flashaj. Moguce da ti bude radilo.

15 godina

http://getandroidstuff.com/penetrate-android-download-app-v221-access-secure-wifi-android/

kaze lik da penetrira wlan routere. navo je thompsone i speedtouch medju ostalim. ima potencijala, pogotovo ako ubaci dlinka i netgeara ;))

isprobao sam pocket god, simpaticna creatures aplikacijica, ima možda 15-20 min zabave zasad, ili ja nisam povatao sve kontrole. upravljate svojim seljanima i igratre se boga, ubijate ih, hranite, zrtvujete, bacate u more, hranite morskog psa, etc etc. radi na desireu.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

za penetrate...koliko sam skuzio, on generira defaultne keyeve za nekoliko brandova routera, pa ih isprobava...dakle ima smisla jedino ako doticni korisnik nije promijenio defaultni key. sto vjerujem da vecina nas napravi.

no, nisam jos imao prilike isprobati...oko mene same mreze na routerima koji nisu podrzani :)

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Pročitao sam da ima program kojim je moguće maknuti reklame iz aplikacija i igri, ali se ne mogu sjetiti gdje sam to vidio.

Može mi netko reći kako se zove?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OVO možda?

17 godina
odjavljen
Proz0r kaže...

OVO možda?

Mislim da je , hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 13:24 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://getandroidstuff.com/honeycomb-demonstrated-motorola-tablet-andy-rubin/

Honeycomb (3.0), demonstriran na Motorola tabletu :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
@kordy
Nemoj sebi komplikovati zivot vec skini addfree sa marketa i to ti je to.
15 godina
neaktivan

Iznenadio bi se koliko ljudi ima defaultnu šifru, sto puta sam se već spojio preko pentratea u gradu <:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice