A vidi poruka iznad tebe link na cijelu temu o igri..aj skokni tamo da vidiš sve detalje odmah sad
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A vidi poruka iznad tebe link na cijelu temu o igri..aj skokni tamo da vidiš sve detalje odmah sad
On pita za Pocket Empires...

Flash za android 2.1 Nisam probao al ljudi kažu da radi.
Ja ga instalirao i nije radio. Ni u stock browseru niti u dolphin hd.

Pozdrav!
Gdje mogu skinuti kakvu dobru i kvalitetnunogometnu igrica za svoj HTC Desire? Može neki link. Što se preporučuje? Hvala na odgovoru.
traži real football 2010 u google, brzo ćeš naći
iskreno mislim da je fifa bolja jer na real foorballu ima nekakav problem sa multitouchom, ali nisam probao tako da me nemoj drzat za rijec. negdje sam to procitao, davno
Problem sa multitouchom? Na kojem mobu? Ako se radi o desire-u onda je problem u mobitelu jer njemu multitouch ne radi kako spada...
da, na Desireu. Jer dok drzis stisnuto za trcanje ne mozes pucati, nego moras pustiti trcanje i onda tek pucati. Uglavnom iritantno je.
Ima nekih novih igri, pa pogledajte ;-)

Meni se pojavio jedan krajnje iritantan problem koji sam vidio da je netko već ranije imao. Nikako da isključim onaj WYISMG ili kako već na Operi pa nikako ne mogu postati tu na forumu, kada pritisnem jednostavno "visi" na onome "Molimo pričekajte..."
Ima li netko ideju šta da napravim?

Meni se pojavio jedan krajnje iritantan problem koji sam vidio da je netko već ranije imao. Nikako da isključim onaj WYISMG ili kako već na Operi pa nikako ne mogu postati tu na forumu, kada pritisnem jednostavno "visi" na onome "Molimo pričekajte..."
Ima li netko ideju šta da napravim?
A kad citiras nekog?
Mislim da ti od toga nece biti nista... Opera ne 'podrzava' WYSIWYG, ne moze izvuc tipkovnicu...
Na stock, kad dugo drzid Menu tipku (na Desireu) onda se pojavi tipkovnica, ali ne i kod Opere (i jos nekih)...

A kad citiras nekog?
Mislim da ti od toga nece biti nista... Opera ne 'podrzava' WYSIWYG, ne moze izvuc tipkovnicu...
Na stock, kad dugo drzid Menu tipku (na Desireu) onda se pojavi tipkovnica, ali ne i kod Opere (i jos nekih)...
Ista stvar je sa citiranjem. Čudi me zato što je prije radilo, nakon updejta nula bodova...
meni ni na firefoxu beta 7 ne radi uopce quote foruma xD a di jos na mobu XD
Pročitao sam negdje na forumu da ima neka MMO igra za Android, ne mogu se sjetiti kako se zove, jel zna tko?
pocket legends
pocket legends
aaa igra ne može na Samsung Galaxy :(
jel ima tko kakvu dobru igru za preporučit?
poceo mi je nedostajati.. :(

Nažalost nema poštenog 2.2 sense ROM-a za Hero.Oni portovi od Arie i Legenda su još u izradi,naravno mogu se isprobati ali koliko sam vidio na 2.2 ne radi JIT,
spor je , još ima hardvera koji ne radi (npr kamera) itd
Ja sam skinuo 2.5.8 verziju i automatski ti update-a na novu, tako da ju netreba tražiti
Stigli novi angry birds seasons
http://hotfile.com/dl/86224164/8db6819/com.rovio.angrybirdsseasons.v1.1.0.apk.html
Korisnici Desirea, Heroa i Legenda! Imate kuhinju za ROM-ove s više baza, aplikacije se mogu ukloniti i dodavati po želji i možete sami uploadati svoje aplikacije u obliku .zip arhive. Prije kuhanja preporučam čitanje FAQ-a.