Evo ja sam kupio Galaxy 5 sa Androidom (s kojim sam prezadovoljan), ali imam jedan problem- ne znam kako koristiti 3g mrežu. Mislim internet, a da nisam spojen na Wi-fi. Kad god isključim Wi-fi i odem na internet piše mi da je isklljučen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod kojeg operatera si? T-mobile, tele2, vip...
Mozda ti nisu namjestene postavke (APN) od operatera.
Ides na Settings-wireless-mobile network-access point i tu pogledas da li imas neke postavke
Vip
Evo sto sam nasao na ovoj stranici:
Menu / Settings / Wireless Controls / Mobile network settings/ Access Point Names
Menu - New APN:
Name: Internet
APN: gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr ovisno o podatkovnoj tarifi
Proxy: 212.91.99.91
Port: 8080
Username: not set
Password: not set
Server: not set
MMSC: not set
MMSC proxy: not set
MMS port: not set
MMC: 219
MNC: 10
APN type: Internet
Authentification Type: None
Menu - Save
Nakon upisa postavki potrebno je iskljuciti i ukljuciti mobilni aparat.
MMS postavke
Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom.
Podebljano su označene postavke koje je potrebno upisati u aparat.
U zagradama se nalaze dodatna objašenja.
Molimo Vas da detaljno slijedite upute.
Hvala.
Menu / Settings / Wireless Controls / Mobile network settings/ Access Point Names
Menu - New APN:
Name: MMS
APN: mms.vipnet.hr
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: 38591
Password: 38591
Server: <Not set>
MMSC: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
MMS proxy: 212.91.99.91
MCC: 219
MNC: 10
APN type: mms
Authentification Type: None
Menu - Save
Nakon upisa postavki potrebno je iskljuciti i ukljuciti mobilni aparat.
EDIT: ili idi na VIP-ovu stranicu s postavkama
Odamh da vam kazem da ako vam opera ili neki drugi browser ne bude htio raditi obrisete postavke za proxy jer one nisu neophodne. Ja sam izgubio mjesec dana radi toga.
ima li koji file manager bolji od astro-a ???
Neznam da li je bolji al ja koristim ES File Explorer
ima li koji file manager bolji od astro-a ???
EStrongs File explorer, Root Explorer.
Za neke stvari preferiram Root Explorer zato što ima mogućnost modificiranja sistemskih fajlova. Npr. kada sam modificirao boot screen, onu animaciju kada pališ mob, trebao sam pristup i mogućnost modifikacije sistemskog foldera, EStrongs to ne može.
Može, može. Ovako:
Settings > Options > Root options > upali opcije: Root Explorer, Mount File System
Može, može. Ovako:
Settings > Options > Root options > upali opcije: Root Explorer, Mount File System
ali samo na cyanogenmodu...i jos jednom romu
Ne mora značiti, ovo CyanogenMod radi na gotovo svim ROM-ovima, bar za Hero, ali vjerujem i na onim za ostale Android uređaje. Samo treba isprobati i jedno od to dvoje bi trebalo raditi.
zanima me dali je moguće koristiti google maps bez pristupa internetu? vidio sam one neke google maps brute, ali nisam siguran dali je to to. pa ako me netko moze prosvjetliti
To bi bilo zgodno, da mi je mapa pohranjena negdje na kartici pa da samo GPS koristim.
zanima me dali je moguće koristiti google maps bez pristupa internetu? vidio sam one neke google maps brute, ali nisam siguran dali je to to. pa ako me netko moze prosvjetliti
OruxMaps. 'Posrčeš' područje kojr te zanima na karticu i poslije ga koristiš offline. Samo moraš napraviti posebnu mapu za svaki nivo zooma koji želiš imati.

fala sef za reklamaciju ;)

fala sef za reklamaciju ;)
Iskljuci WYSIWYG

covjece... prvi rpg ikad koji sam igrao! ovo ću probat samo zbog nostalgije
covjece... prvi rpg ikad koji sam igrao! ovo ću probat samo zbog nostalgije
Ja nisam znao sto je to...
ali prijatelj procitao Dink Smallwood i poceo vikat: "Ajmeeee! Dink! skini to, to je predobro!"
Pa sam i skinuo...

Dobro je vikao... :)
Evo nesto interesantno vezano za Angry Birds, a prepisano sa racunalo.com
Računalni stručnjak za sigurnost John Oberhayde je razvio program zlonamjernog koda unutar popularne igre Angry Birds za android platformu. Njegov cilj, međutim, nisu bili prave zlonamjerne aktivnosti, ali je demonstrirao ranjivosti usluge Android Market.
O čemu se radi: Njegov trojanac prikriven kao nova razina igre Angry Birds koja je prošla proces odobravanja za Android Market pala je u katalog on-line trgovine, ali sadržavala je zlonamjerne komponente koje se same mogu skinuti s drugim aplikacijama iz android tržišta bez korisničkih uređaja. Trojanac je naravno otkriven. Kao rezultat "nova razina Angry Birds" je izbrisana iz kataloga. Ipak, poduzetnički Oberhayde postigao je cilj: Google je priznao problem i obećao da će to popraviti. "Bug" je prije dva dana "Fiksiran".

Ima nekih novih igri, pa pogledajte
Kako se zovete na PocketLegends? Ja sam Bmarasovic, lvl. 5 (trenutno) Warrior (međed) :)

Zovem se stoja i ja sam onaj mage ili šta već 5 level...ali ne planiram više igrati igru jer ću se navući na to...
Zovem se stoja i ja sam onaj mage ili šta već 5 level...ali ne planiram više igrati igru jer ću se navući na to...
Pa to je cilj... :P
Ajd, daj ukljucite se, pa da zajedno idemo raditi questove! :)

Flash za android 2.1 Nisam probao al ljudi kažu da radi.