Evo jedno noob pitanje...
Da li je nakon instalacije potrebno ostaviti .apk fileove na sd kartici ili ih se može obrisati?
Evo jedno noob pitanje...
Da li je nakon instalacije potrebno ostaviti .apk fileove na sd kartici ili ih se može obrisati?
možeš obrisati
Htio bi nekakav music player ali da mogu odabrat folder u kojem se nalaze pjesme.
Ovaj na HTC Desire defaultni player nađe sve moguće audio fileove pa mi pokazuje da ih imam preko 2000.
Dakle ne želim audio datoteke od igara i programa na listi u playeru.
Htio bi nekakav music player ali da mogu odabrat folder u kojem se nalaze pjesme.
Ovaj na HTC Desire defaultni player nađe sve moguće audio fileove pa mi pokazuje da ih imam preko 2000.
Mort player je za tebe, on ti lista muziku po folderima a još i lijepo zvući kad se sluša sa njega. Svakako ga isprobaj
U foldere koje ne zelis da se vide u music playeru kreiraj prazan folder imena .nomedia ;)
Mort player je za tebe, on ti lista muziku po folderima a još i lijepo zvući kad se sluša sa njega. Svakako ga isprobaj
izvrstan je mort zbog folder viewa ali ja ionako kreiram playlistu pa koristim mixzing zbog equalizera da dobijem nekakav sound a ne flat,dosad koristio tunewiki koji ima foru streamanja shoutcast radia i last fm.
Jel mi moze neko dati neku stranicu gdje su sluzbeni Android firmwareovi za Samsung Galaxy. Prije sam stavio 1.6 fw al je uzasno prespor pa bi htio stavit 2.1 ili 2.2...
Stranica s koje sam prije skinuo sad ne radi :( http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsungandroidi7500.htm
Prije sam stavio 1.6 fw al je uzasno prespor pa bi htio stavit 2.1 ili 2.2...
Jesi napravio "factory rest" nakon stavljanja 1.6?
ne.. kako to? da li je to factory data restart?
EDIT: ima li ilegalan 2.1 ili 2.2?
Preporuka Google
Preporuka Google
šta se to može ???
LoL, kad mi dosadi 2.1 onda bi stavio 2.2 jer nema teorije da će biti legalne nadogradnje na 2.2
Zna li netko kako se zove tipkovnica kod koje kad tipkate odredenu rijec, onda se odredene tipke smanjuju ili povecavaju??
EDIT: nasao! :)
Zna li netko kako se zove tipkovnica kod koje kad tipkate odredenu rijec, onda se odredene tipke smanjuju ili povecavaju??
EDIT: nasao! :)
Slobodno stavi link ili naziv programa mozda bi jos neko to htio
jel zna tko kakav locker password znaci kad otkljucam mob da moram pass upisat.. trazio sam po marketu al nisam nasao
Imas ono spajanje tackica ;) (neda mi se gledati kako se tacno zove;))
Imas ono spajanje tackica ;) (neda mi se gledati kako se tacno zove;))
Settings-security & location-set unlock pattern
E sad bi trebao malu pomoc ako moze.. znaci napravio sam taj pattern i brat mi je nekoliko puta pokusao provaliti i sad mi pise sljedece:
Too many pattern attempts!
I pise da se prijavim sa gmail racunom a ne znam ni koji je..
Pokusao sam izvaditi bateriju ali opet isto..
aa uspio sam.. ne znam sta sam tocno upisao, mislim username@googlemail.com
E sad bi trebao malu pomoc ako moze.. znaci napravio sam taj pattern i brat mi je nekoliko puta pokusao provaliti i sad mi pise sljedece:
Znači brat ti i nije neki haker, ha?
Sorry...
Evo jedne domaćice, mislim da ju nitko nije spomenuo: http://hrcallerid.com/
Znači brat ti i nije neki haker, ha?
Sorry...
Evo jedne domaćice, mislim da ju nitko nije spomenuo: http://hrcallerid.com/
dal može na tele 2 ????
dal može na tele 2 ????
Trenutno su podržani brojevi iz hrvatskih T-Com i VIPnet mreža
idem opet oftopic: Ima li kakav program da mi sa kartice briše one mape na memoriskoj od igrica i dal mogu ja njih sam obrisat ? i koju navigaciju da stavim na mog optimusa sa A-GPS navigacijom ?? i neki program koji odlično optimizira memorisku i mobitel.
mislis uninstall aplikacija i igara ili?
mislis uninstall aplikacija i igara ili?
ne, mislim na one mape koje ostaju kao saveovi i slike, zvukovi... za tu igricu