Android - backup clone

poruka: 6
|
čitano: 2.362
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android - backup clone

Pozdrav, zanima me dali postoji mogucnost kreairanja image-a ili kloniranja cijelog sutava androida sa jednog telefona te prebacivanje na isti model drugog telefona? Gledao sam malo po googleu i ljudi to rade ali na istim telefonima npr ako custom romove probavaju pa ako im se ne svida da stave taj image nazad. Problem je taj sto imam 2 prestigio telefona i zeza ih kod jednog se ne moze stisnuti slovo p a kod drugog razmak i sad bih to reklamirao i dobio novi telefon ali problem je sve te informacije i podatke prenjeti na drugi. Pa sam mislio napraviti image sa jednog i prebacit samo na drugi isti telefon i nastaviti kako je bilo, dali je to moguce i kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Android - backup clone

Titanium ti radi backup sveg zivoga. Prebacis na drugi mob i trebalo bi raditi. A nandroid? S njim ide cjeli firm u backup, samo za appove nisam siguran, jer ga nikad nisam koristil.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Android - backup clone
kada uradis backup sa custom recovery-a preko nandroid backup-om kompletno ti pravi img cijelog sustava (poruke, postavke, data, app-ove, doslovno sve)
13 godina
neaktivan
Android - backup clone

Kako načiniti backup "image" novog android uređaja radi eventualnog vračanja iz backupa ako bude potrebe?

Koji softver koristiti, koji drive SD, USB,  PC uz neki softver???

Cilj nije backup prije rootanja.... postoji opcija tvorničkog reseta... ALI... Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zar nitko ništa?

13 godina
neaktivan

Di ste mestri od Androida? cini mi se da smo tamo oko Windoza susretljiviji  :) dakle nandroid backupom ili? Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice