Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.441.578
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
someguy kaže...

Jel imas stock rom ili si flasha nesto, gappsi hebu.

Ne, rootan je, na njemu je android 4.2. I ima kingroot

12 godina
neaktivan
zviznemte kaže...
someguy kaže...

Nije bitno jeli rootan, jesi flasha drugi rom, ako jesi nadi gappse za njega i rjesio si problem.

12 godina
someguy kaže...
zviznemte kaže...
someguy kaže...

Nije bitno jeli rootan, jesi flasha drugi rom, ako jesi nadi gappse za njega i rjesio si problem.

Mislim da ni neznam, jer neznam kako se to radi

12 godina
neaktivan
zviznemte kaže...
someguy kaže...
zviznemte kaže...
someguy kaže...

Znaci vjerovatno nisi koristio neki recovery il nesto tako, ubiti mislim da kod htc-a treba radit s-off, pa mislim da nisi, al ako  si SU tj ako imas root acces mozes brljat po systemskim fileoima po i to mos shebat stvari ili ako nisi ima memory lack pa si brisa neke stvari od googlea pa si pobrisa neki google crap koji ti sad hebe stvar, preporucio bi spoji se na htc pc tool il kako se vec zove i na repair, svejedno prije unrootaj, i to bi trebalo rjesit i mos prije napravit backup prije.

12 godina
someguy kaže...
zviznemte kaže...
someguy kaže...
zviznemte kaže...
someguy kaže...

Znaci vjerovatno nisi koristio neki recovery il nesto tako, ubiti mislim da kod htc-a treba radit s-off, pa mislim da nisi, al ako  si SU tj ako imas root acces mozes brljat po systemskim fileoima po i to mos shebat stvari ili ako nisi ima memory lack pa si brisa neke stvari od googlea pa si pobrisa neki google crap koji ti sad hebe stvar, preporucio bi spoji se na htc pc tool il kako se vec zove i na repair, svejedno prije unrootaj, i to bi trebalo rjesit i mos prije napravit backup prije.

tnx pokusat cu :)

14 godina
odjavljen
Android aplikacije, igre i problemi

Ekipa pozdrav! Molim preporuku aplikacije za kameru, koja ima mogućnost limitiranja ISO vrijednosti, tipa limitiram ga npr na ISO 800, tako da može ići do 800, ali ne i preko.. ako uopće ima takva aplikacija?

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kako točno podesiš proxy postavke na androidu?
14 godina
DiVanzemaljac kaže...
Kako točno podesiš proxy postavke na androidu?

Pa kada biraš mrežu u wifi postavkama imaš Advanced options i onda možeš unijeti i proxy skriptu ili IP. Android 5.1.1 ali mislim da je i na ranijim verzijama bila ista stvar.

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
10 godina
neaktivan
A kada se podešava preko mobilne mreže treba kreirat novi access point. Nisam sigurna pri tome koje stavke treba unijet.
15 godina

moze preporuka aplikacije koja bi sve notfikacije prikazivalana na locksreenu i da se duplim klikom pokrene, tu mogucnost ima cisti android 5.0 no meizu m2 kojeg imam ima svoj locksreen koji to ne moze 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

moze preporuka aplikacije koja bi sve notfikacije prikazivalana na locksreenu i da se duplim klikom pokrene, tu mogucnost ima cisti android 5.0 no meizu m2 kojeg imam ima svoj locksreen koji to ne moze 

Mislim da se to zove head up pop out tako nesto. 

16 godina
neaktivan

Moze mi tko preporucit neku app za kameru koja ne sprema datum,vrijeme i lokaciju u exif? Naime moram puno slikati za web a ne želim da mi se takve stvari objavljuju sa slikom.

Također bilo bi dobro da se može postaviti neko custom ime za slike,ali nije najnužnije.

Hvala.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
13 godina

Stavio sam 5.1.1 na Xperiu M2 i od tad mi se baterija troši ko luda. Što predlažete?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Orginal ili custom rom?
13 godina

Original. Sad sam napravio reset mobitela pa ću vidjeti je li pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 13:52 (tomislav10).

1 0 hvala 0
13 godina

Kako na ovom lolipopu isključiti zvuk na jednostavan način (da ne ulazim u setting)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako neko koristi MIUI treba mi pomoc...

Kad pokusam da skinem nesto sa Play Store pise mi Insufficient space on the device ili Insufficient storage available.

Tek sam instalirao rom tako da je nemoguce da sam popunio sav prostor..

Imam oko 2GB slobodno..

Telefon je HTC ONE S

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 22:33 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kad instalirate neki custim rom i vidite neki bug, mislim da vam je besmisleno pitat tu u temi di je problem jer androida ima pun k a custom romova eksponencijalno vise, i na kraju nemora se svakome javit isti bug tako da mislim da tu gubite vrime tj malo je vjerovatno da neko sa foruma ima isti problem, radje pogledajte na stranici di ste skinili rom prolistajte malo jel ima neko isti problem i ima li fix ili to jednostavno spada pod not working tog roma....

0 0 hvala 0
16 godina
tomislav10 kaže...

Kako na ovom lolipopu isključiti zvuk na jednostavan način (da ne ulazim u setting)?

Stisneš tipku za pojačavanje i onda na zvono

16 godina

Koristim MIUI v7 ( 4.4.2 ) na Coolpadu F1,rom je odlican port i nema nikakvih bugova,battey life je odlican samo me muci ogroman battery drain tokom mirovanja.
Koristenjem GSam Battery Monitora i aplikacija za monitoring wakelockova nasao sam uzrok,ali ne znam kako eliminirati.

Sistemska aplikacija Galerija drzi mobitel budan 3-4 sata,tj.cijelo vrijeme u mirovanju,a preko Greenify je ne mogu hibernirati,guglanjem sam dosao do spoznaje da corruptane slike mogu zezati.
Onda sam skinuo neku aplikaciju,skenirala cijelu noc,pronasla 7-8 fotki ( valjda od svakog roma drugaciji format ili oblik fotke,a promijenio sam 5-6 romova do sad i sve slike su na SD kartici ) koje sam ocistio,no problem opet egzistira.

Preporuka neke aplikacije,metode da hiberniram  itd. ?

Evo screenshot iz GSam

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jel imas mozda neki vidget ili lockscreen widget od tog appa
16 godina
someguy kaže...
Jel imas mozda neki vidget ili lockscreen widget od tog appa

Nemam,rijesio sam naposljetku freezanjem aplikacije preko Titanium Backup-a i instaliranjem QuickPica umjesto stock gallery appa.

17 godina

Zašto me svaka aplikacija koju skidam sa storea traži pristup za sasvim nebitne stvari, tipa SMS poruke, video kamera, lista kontakata itd..

Da li je to normalno za Android uređaje i ima li kakve opasnosti u tome?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 17:25 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

Zašto me svaka aplikacija koju skidam sa storea traži pristup za sasvim nebitne stvari, tipa SMS poruke, video kamera, lista kontakata itd..

Zato da se zna sto ce ti koristiti sve od senzora,aplikacija,pristup kontaktima radi tvoje osobne sigurnosti.

Nema nikakve opasnosti osim da nekoj aplikaciji dopustis pristup i koristenju podatkovnog prometa i eto skine ti cijeli paket radi sinkronizacija ili dobije pristup tvojim kontaktima pa salje sms-ove.

To je zapravo jos bolje da vidis sta ce ti koja aplikacija koristiti i ako ti se ne svida ne instaliras

17 godina

Da, ali ne kužim šta će recimo Tyconn Rollercoaster-u pristup mojim SMS porukama?

To me i smeta da ne počnu slati poruke bez znanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koristim Facebook aplikaciju, no iritira me kako Facebook svakog dana donosi nove nadogradnje na Play Store, da bih kasnije skužio da sam se "slučajno" prijavio za testera FB aplikacije.
Sada me zanima kako tj, na koji način se mogu odjaviti iz tester opcije, jer mi ove dostupne nadogradnje polako idu na živce.....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
walentkane kaže...

ako te previše to brine instaliraj si donkeyguard il nešto slično tome, ili ako imaš noviji android tipa 5.0, imaš u postavkama mogučnost da nadgledaš i određuješ pristup aplikacija tim podacima

15 godina

Pozdrav svima! 

Nadam se da postavljam pitanje u pravoj temi. 

Nakon 5 godina korištenja iOS-a, od srijede prelazim na Android.

Kupio sam Samsung Galaxy 6 Edge, a do sad sam imao iPhone 4 (2 godine) i iPhone 5 (3 godine).

Vrijeme je da se isproba malo i Android.

Kontakte sam uspješno prebacio iz iClouda na Gmail, to mi nije bio problem.

E sad me zanima koje sve aplikacije i programe mi preporučate??

Također me zanima koje sve postavke moram promjenit / izmijenit?? 

Uglavnom totalni sam početnik na Androidu, pa svaki savjet i pomoć je dobrodošla!

Hvala 

PSN ID: Soja2706
16 godina
soja kaže...

Pozdrav svima! 

Kupio sam Samsung Galaxy 6 Edge, a do sad sam imao iPhone 4 (2 godine) i iPhone 5 (3 godine).

Uglavnom totalni sam početnik na Androidu, pa svaki savjet i pomoć je dobrodošla!

Hvala 

Ne znam sto bi ti stvarno trebalo jer ne znamo sto koristis od socijalnih servisa,kakav mail koristis,slusas li glazbu,imas li kakve bluetooth uredaje za sync,koliko ces kameru koristit,hoces li obradivati slike,koristis li navigaciju-karte,posto vjerojatno neces rootati radi Knoxa i stavljati custom ROM-ove,onda bi ti prepocio sa customizaciju par appova.

Uglavnom napisi sta ces koristiti,tj.sta si koristio na ajfonu itd. pa ti ostavimo preporuke ;)

15 godina
doky01akablava kaže...
soja kaže...

Pozdrav svima! 

Hvala 

Ne znam sto bi ti stvarno trebalo jer ne znamo sto koristis od socijalnih servisa,kakav mail koristis,slusas li glazbu,imas li kakve bluetooth uredaje za sync,koliko ces kameru koristit,hoces li obradivati slike,koristis li navigaciju-karte,posto vjerojatno neces rootati radi Knoxa i stavljati custom ROM-ove,onda bi ti prepocio sa customizaciju par appova.

Uglavnom napisi sta ces koristiti,tj.sta si koristio na ajfonu itd. pa ti ostavimo preporuke ;)

Važna mi je auto navigacija, na iPhonu sam koristio Mireo dont panic, samo Hrvatska karta. 

Na Mireo sam se naučio jer ga svakodnevno koristim, jako sam zadovoljan aplikacijom. 

Imam također instaliranu i Here navigaciju, ali nju nisam koristio, tu je za svaki slučaj.

Od soical aplikacija imam skoro sve, to mi i nije neki problem tj. mislim da je slično sve ko i na iPhone-u (Viber, WhatsUp, Skype, Face, Messenger, Twitter)

Koristim još: Youtube, Instagram, PlayStation App, Tapatalk, Shazam, Translate, Spotify, HAK, Forza...

Važne aplikacije koje nadam se da ima i na Androidu a također mi trebaju su za internet bankarstvo, točnije RBA na dlanu i m-Hypo..

Mail: Hotmail, Gmail

PSN ID: Soja2706
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice