Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.447.112
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Postoji li nacin da blokiram sve pozive od ljudi koji mi nisu u kontaktima? LG G2

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 9:46 (Rayz00).

0 0 hvala 0
15 godina

Zasto mi mobitel sam od sebe ukljuci zvucnik kad pricam s nekim, to obicno bude nakon par sekundi? Ali ako rucno zakljucam mobitel onda se to ne javlja, a nema sanse da ja to uhom jer mi se prije nije to dogadalo.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Rayz00 kaže...

Postoji li nacin da blokiram sve pozive od ljudi koji mi nisu u kontaktima? LG G2

M8 ima Do Not Disturbe i onda u njemu možeš staviti da propušta određene kontakte, a ostalo blokira. Možda i G2 ima nešto slično :)

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
neaktivan

okej, ide jedno jako blesavno pitanje čije rješenje nisam našao na netu, naime prije 2 godine Xperia mini (st15i) mi je pala u čašu bambusa i "crkla", sad nakon dvije godine mob je proradio unatoč zeznutom ekranu i zvučniku, naime vanjski zvučnik mi ne radi a na ekranu su mrlje od pića što mi toliko i ne smeta, trenutno sam na windows phoneu ali bih volio koristiti i svoj android, mogu li ikako prebaciti zvuk sa stražnjeg (loudspeakera) npr. glazba i igre na zvučnik koji inače služi za obavljanje poziva?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
16 godina
Mikovic_xD kaže...

okej, ide jedno jako blesavno pitanje čije rješenje nisam našao na netu, naime prije 2 godine Xperia mini (st15i) mi je pala u čašu bambusa i "crkla", sad nakon dvije godine mob je proradio unatoč zeznutom ekranu i zvučniku, naime vanjski zvučnik mi ne radi a na ekranu su mrlje od pića što mi toliko i ne smeta, trenutno sam na windows phoneu ali bih volio koristiti i svoj android, mogu li ikako prebaciti zvuk sa stražnjeg (loudspeakera) npr. glazba i igre na zvučnik koji inače služi za obavljanje poziva?

Imaš root? Ako imaš pošalji mi u PP iz system/etc file mixer_paths.xml pa ćemo napravit nešto. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 11:18 (mind_challenge).
15 godina

Kako sakriti video iz quickpic galerije

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ako sam dobro skužio, možeš samo foldere sakrivati, ali ne i fileove zasebno, tako da video prebaci u neki novi folder

uredno počešljan i obuven

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz ,

Imam problem da kad igram neke aplikacije, usred aplikacije iskoci mi chrome prozor sa adresom "chrome://srcdoc" i pise da ta web-stranica nije dostupna.Nestiscem nikakve reklame ni nista samo mi jednostavno pocnu iskakati ,a kad ugasim za par sekundi iskoci opet.To se ne desava na svim aplikacijama al na nekima uvijek. I jako je frustrirajuce zato sto mi se npr. na aplikaciji Riječalica kad mi se to desi izbaci me iz trenutne online igre i onda se nemoze igrat nikako. Imam mobitel LG G2,4.2.2 OS

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz evo i moje prve poruke u ovoj temi.Uglavnom nakon dugoo vremena i ja napravio prvu aplikaciju tj igru,kako god.I mislio sam je uploadat na market place al nebi odmah,rade da je neki ovako probaju da kazu ako valja.Pa ako tko zeli ja bi rado stavio link od dropboxa za taj APK.Btw platformska igra haha :D 

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
13 godina
funky boy kaže...

Pozz evo i moje prve poruke u ovoj temi.Uglavnom nakon dugoo vremena i ja napravio prvu aplikaciju tj igru,kako god.I mislio sam je uploadat na market place al nebi odmah,rade da je neki ovako probaju da kazu ako valja.Pa ako tko zeli ja bi rado stavio link od dropboxa za taj APK.Btw platformska igra haha :D 

Samo ti stavi link.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan

Evo linka od dropboxa.Slobodno kazite svoje misljenje,ja iskreno mislim da je solidna,jedino sta vam zivac digne :D Uzivajte i hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:15 (funky boy).

0 0 hvala 0
14 godina
Xperia e 4.1 ne radi. Samo sivi ekran
16 godina
funky boy kaže...

Evo linka od dropboxa.Slobodno kazite svoje misljenje,ja iskreno mislim da je solidna,jedino sta vam zivac digne :D Uzivajte i hvala!

https://www.dropbox.com/s/lnn2y8xerqnbk72/killer%20toast.apk?dl=0

LG G2, KK 4.4.2, pokrene se, vidi se onaj logo na kratko i nakon toga samo sivi pravokutnik na crnoj pozadini.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:16 (mind_challenge).
12 godina
neaktivan

da potpuno ste upravu,sad sami ja skinio i isto tako neradi:Probat cu odmah to popravit,novi apk napravit i nes promjenit.Hvala na razumjevanju

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo bar jedan screenshot dok ne napravim novi apk :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:38 (funky boy).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Pozz svima.

Imam jedno kratko pitanjce, 

Imam LG L4 E440... ima na sebi 4.1.2. android verziju, zanima me može li se nadograditi na neku noviju, te da li je to kompliciran proces!?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hurki kaže...

Pozz svima.

Imam jedno kratko pitanjce, 

Imam LG L4 E440... ima na sebi 4.1.2. android verziju, zanima me može li se nadograditi na neku noviju, te da li je to kompliciran proces!?

Zadnja sluzbena verzija za E440 je 4.1.2 (ta koju ti imas).
Mozes nadograditi ''nesluzbenim'' putem, tako da ga rootas i instaliras custom ROM (time gubis garanciju). Ukoliko to nikada nisi radio, nebi ti preporucio. 
Ako bas zelis to, najbolje mjesto za dobiti informacije ti je XDA forum. Tamo mozes naci guidove/tutoriale kako to napraviti, i pitati ako ti nesto nije jasno.

11 godina
Rayz00 kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 9:28 (jaZey).
17 godina

Pozdrav,

Da li netko ima problema s IN APP PURCHASES u posljednje vrijeme? 

Zadnjih par dana na mobitelu unutar aplikacija mi izbacuje grešku da IAP nije dozvoljen na mojem uređaju ili državi. Takva je ista situacija i na ta tabletu???

0 0 hvala 0
13 godina

jel mi moze neko rec kako napravim backup svih podataka koje imam na romu znaci htio bih instalirat novi rom jel mi ovaj sada ne pase a neda mi se otpcetka instaliravati i podesavati sve pa da li postoji nacin(pokusavao sam prije sa titanium backupom al nisam uspio mozda sam fulao negdje)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obicno se backup radi sa titanium backupom
12 godina
neaktivan
Obicno se backup radi sa titanium backupom, nezz opisi di je zapelo. Aplikacije se mogu i rucno instalirat, tako da ih sve pokupis iz foldera di se nalaze i kopiras pa poslje ih ubacis u folder sa aplikacijama al za to ti treba file manager sa root accesom.
14 godina
neaktivan

ima netko preporuku za jednostavnu aplikacuju kojom pretvorim smartphone u misa+tipkovnicu i da upravljam madia player-om(minix neo g4)...skinuo sam par aplikacija ali sve traze da se skine i remote control  server...a nikako da nadjem nesto "user friendly"?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ileeba7 kaže...

Pozdrav,

Da li netko ima problema s IN APP PURCHASES u posljednje vrijeme? 

Zadnjih par dana na mobitelu unutar aplikacija mi izbacuje grešku da IAP nije dozvoljen na mojem uređaju ili državi. Takva je ista situacija i na ta tabletu???

Koristis li mozda lucky patcher?

14 godina
neaktivan

Ima li neka aplikacija u koju unosim brojeve i ona mi sortira od broja koji se najvise puta ponovio u tom nizu do broja koji se najmanje puta ponovio?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel zna netko neku vojnu strategijsku igru al znaci da se sve radi od gradnje infrastrukture do vojske..a po mogućnosti da nije tipa clash od clans i to nego normalno sve a bilo bi super da se nemira i na internetu igrat

0 0 hvala 0
13 godina
stefzgXXX kaže...

Jel zna netko neku vojnu strategijsku igru al znaci da se sve radi od gradnje infrastrukture do vojske..a po mogućnosti da nije tipa clash od clans i to nego normalno sve a bilo bi super da se nemira i na internetu igrat

One and only: Civilization

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t2kgames.civrev2

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
stefzgXXX kaže...

One and only: Civilization

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t2kgames.civrev2

Tu sam taman vidio na trg.play i razmišljam si al rekao aj idem pitat možda zna neko neku bolju pa cu ovu probat dog ne odg neko i evo hahaha

16 godina
neaktivan

poz za sve treba mi neki prijedlog kaoo da rijesim ovaj problem, uglavnom imam android i acoun na svom mobitelu i imam mobitel i acount od drugog mobitela( on je fizicki odvojen od mene nismo u istom gradu, znaci imam  sve podate od tog g acc) sad mi treba da izbrisem jednu applikaciju sa tog mobitela i da je nanovo instaliram..... znam da mogu play.google.com intalirat kad udjem na browser al kako da je prethodno izbrisem.... nadam se da ste ne skontali :D hvala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 23:43 (hare mn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice