LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 511.708
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Yo Momma kaže...
INKOGNITO3 kaže...
Po meni jedina dva problema su maticna i LCD (Mjenjao maticnu jos mi ostao LCD zamjeniti-retention image)
Ostalo sve super radi...brz, super kamera, za igrice, za uredjivanje (video, picture edit)

Jedan od jačih postova koje sam vidio na ovom forumu. Znači po tebi je jedini problem kompletan hardver, tj. svi funkcionalni dijelovi osim kućišta.

Prejako. Kupio sam auto. Jedini problem su motor i elektronika.

Eh slazem se :D my bad 

10 godina
rappy kaže...
Nisi uopće upravu kupio sam Novu Bateriju i isto je bilo, telefon izdrži u vrh glave 5sati da koristim samo viber fb, i to povremeno. s tim da je osvjetljenje na 30% G4 držat na 50% osvjetljenja je smrt, a da ne prićam za 70 80% osvjetljenja batrija bi durala 2sata, pričaš gluposti, za top model njihov je to sramota, kupio sam huawei honor 5x držim osvjetljenje ekrana na 100% Baterija drži od 5:30 ujutro do 23h navecer imam još 35% 40% Baterije. a koristim ga duplo više nego G4. Pa nisam glup kupio sam dodatnu Bateriju da bi cjeli dan mogo mob izdržat, kad ni na dvije Baterije nisam mogo dobit ovo što sad sa 5x dobivam odlućio sam ga prodat.

ti i dalje tupis po svom, imao si POKVAREN mob! ocigledno ti nije baterija bila problem, nego firmware ili ploca.. ne postoji mob koji tako brzo moze potrosit bateriju i zato ne mozes lupat takve gluposti da je baterija tolika katastrofa. baterija nije bajna i za jedan flagship bi trebala biti bolja definitivno, ali nije ni blizu toga sto ti pricas

ja pricam gluposti, a taj isti mob koristim godinu dana pa ne znam sta pricam 

baterija mi zna i po 2 dana izdrzat, oko 4 sata sot kroz dan imam bez da ista pazim

17 godina
neaktivan
digitall kaže...
rappy kaže...
Nisi uopće upravu kupio sam Novu Bateriju i isto je bilo, telefon izdrži u vrh glave 5sati da koristim samo viber fb, i to povremeno. s tim da je osvjetljenje na 30% G4 držat na 50% osvjetljenja je smrt, a da ne prićam za 70 80% osvjetljenja batrija bi durala 2sata, pričaš gluposti, za top model njihov je to sramota, kupio sam huawei honor 5x držim osvjetljenje ekrana na 100% Baterija drži od 5:30 ujutro do 23h navecer imam još 35% 40% Baterije. a koristim ga duplo više nego G4. Pa nisam glup kupio sam dodatnu Bateriju da bi cjeli dan mogo mob izdržat, kad ni na dvije Baterije nisam mogo dobit ovo što sad sa 5x dobivam odlućio sam ga prodat.

ti i dalje tupis po svom, imao si POKVAREN mob! ocigledno ti nije baterija bila problem, nego firmware ili ploca.. ne postoji mob koji tako brzo moze potrosit bateriju i zato ne mozes lupat takve gluposti da je baterija tolika katastrofa. baterija nije bajna i za jedan flagship bi trebala biti bolja definitivno, ali nije ni blizu toga sto ti pricas

ja pricam gluposti, a taj isti mob koristim godinu dana pa ne znam sta pricam 

baterija mi zna i po 2 dana izdrzat, oko 4 sata sot kroz dan imam bez da ista pazim

Slažem se. Baterija nije baš nešto, ali nije ni tako loša kao što neki pišu.

9 godina
Mandak kaže...
digitall kaže...
rappy kaže...

Slažem se. Baterija nije baš nešto, ali nije ni tako loša kao što neki pišu.

Istina. Baterija i nije nešto ali se bez problema može izvući barem jedan dan uz normalnu upotrebu. Meni je i lokacija ON, Endomondo, music, viber, news+push, 3 push maila i na kraju dana mi ostane barem 30%. Pogledam neki video na YT i onda punim. Za 80min se napuni baterija. Preko noći isključim WIFI i data i ne izgubim ni jedan postotak. Svjetlina na Auto. Tako da ne mogu reći da baterija ništa ne valja. Kolega je vjerojatno imao defektan uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 21:12 (aleng3).
16 godina
LG G4 - Rasprava

Sve ovisi o korištenju. Ja sam svoga isto zbog baterije prodao. Imao sam 2 sata sot. Nakon sto je zamijenjena matična isto mi je sot bio 2 sata. A sad sam kupio Leco le3 pro i imam 5-6 sati sot. Isto veliki ekran. Čovječe igram real racing 3 2 sata i sot mi bude 4 h. Pametnom dosta . inače g4 je vrh mobitel po kameri ekranu, ali baterija je to sto me na kraju otjeralo od njega.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ako moze preporuka i kontakt....

U pitanju LG G4 dual sim..kupljen u UAE Dubai...

Trazim servis mobitela u OSIJEKu za zamijenu maticne ploce....

tnx...

0 0 hvala 0
13 godina
Da, korištenje je stavka broj jedan.

Sinkronizirana 3 maila, nekih 80% svijetlo, jako puno 3g surfanja, messenger, viber dosta slikanja i ja ga redovno oko 15h moram puniti. Od razgovora obicno nema nista, jednom 5 min u 2 dana.

Bolna točka mu je 3g surfanje i sa ugasenim 3g izdrži do večeri bez problema.

Baterija je šrot, valjda se od flagshipa ocekuje da ga se koristi do maksimuma. Srecom za pol sata ga podosta napuni pa drži dugo. Zato je tu izmjenjiva baterija.

Uz to svejedno ga ne planiram mjenjati, racunam da ce izdrzati dok ne rikne, ako ne rikne rjesavam ga se 3 mjeseca prije isteka garancije, valjda ne gugla svatko ovim forumima :)

0 0 hvala 0
13 godina

Baterija je bila loša. Od 07:00h do nekih 17:00h bi mi trajala maksimum.
Evo je sada. Korištenje 2maila, dosta surfanja, malo igranja i poziva(20ak min), uvik nekoliko slika, ponešto Mapsa s ukljucenom lokacijom. Omjer 3G i WiFia je negdje 50/50%. Svjetlina na minimalno 50%.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 22:49 (Abalo).
8 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav ekipo. Ako netko ima iskustva sa bootloopom i Agramservisom i mijenjanjem maticne moze li mi reci koliko ste odprilike cekali mobitel od dana pustanja u servisu,kakva su vam iskustva nakon servisa i da li imamo uopce pravo zatrazit neki drugi mobitel nakon puno cekanja? Eto ja ga nemam vec 21 dan plus vikend to je 25 dana,a popravka nema na vidiku ,navodno cekaju maticnu iz LG-a. Ne cmizdrim ali priznajem da sam vec malo nestrpljiv bas zbog losih iskustava i monopola Agramservisa,hvala unaprid

0 0 hvala 0
16 godina
Abalo kaže...

Baterija je bila loša. Od 07:00h do nekih 17:00h bi mi trajala maksimum.
Evo je sada. Korištenje 2maila, dosta surfanja, malo igranja i poziva(20ak min), uvik nekoliko slika, ponešto Mapsa s ukljucenom lokacijom. Omjer 3G i WiFia je negdje 50/50%. Svjetlina na minimalno 50%.

Kako? Imam 2 maila s time da na jedan primam 99% svih mailova, surfam najviše, tu i tamo koji poziv, svjetlina na auto, koristim vecinom wifi, sveukupno dobijem 2.5-3 SOTa.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pitam kao netko tko bi bio potencijalni kupac, pa je li moguće da ta situacija s baterijom nije nešto softversko?

Instalacija optimiziranih custom rom-ova, pomaže li to? I vidim da svi imate par mailova na sinkronizaciji, po meni to dosta cucla, pogotovo ako je čeking namješten svakih par minuta. Ovisi i o tome je li POP3 ili IMAP.

0 0 hvala 0
13 godina
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3459260

Ja bih s novijim verzijama izvukao oko 3.30h SOT max. Mislio sam da je to max i da nije softwerske prirode i da se ne može izvuć više.
Probao ROM iz linka i vidiliste rezultate. S ovim ROMom dobijete neke prednosti roota, ali nerootate mobitel i ne otkljucavate bootloader. Tako da ne gubite garanciju, uvijek možete flashati official KDZ i odnit na garanciju.
Da ne duljim dalje pogledajte na linku. Lp!

0 0 hvala 2
13 godina
Vidim da neki na forumu pretjeruju sa malim SOTon, napravite hard reset ili flashajte drugi KDZ odnosno update.
Ovaj mobitel je odličan, u vidu ekrana, fluidnosti i kamere (po meni i dan danas u rame uz rame sa top3).
Nedostaci su; bootloop starijih serija matičnih ploča 50X, znači 5 označava godinu, a X označava mjesec proizvodnje.
Novije matične s oznakama 60X nemaju bootloop kao serija iz 2015. Drugi nedostatak je "burn in" ekrana. Ocito boljka LGevih QHD ekrana. Nije funkcionalni problem, ali na nekim pozadinama kao sto je siva se vidi.
Oba ova nedostatka se mogu i ne moraju desit svakome kupcu, ako se i dese garancija se priznaje i problem je rijesen.
Treci nedostatak je trajanje baterije iako se ne moze reći da je nedostatak. Ništa bolja baterija nije ni kod S6, ali se ne priča toliko o njoj. Brzo se puni, wireless punjenje, izmjenjiva baterija. Znam, neke ne zanima to i hoce da im bar izdrzi do navečer bez punjenja i mjenjanja baterije, ali evo i to ide naprid i sad mi bez problema izdrzi do navecer i više ako nije koristen puno.
Ovaj mobitel u vidu funkcionalnosti, kvalitete i cijene, nudi daleko najviše na tržištu.

2 0 hvala 2
16 godina
LG G4 - Rasprava

Izgleda dosta dobro ovaj rom. Zanima me. Danas sam baš pratio, od 100% do gašenja moba zbog prazne baterije dobio sam 2h30min (+-10min) SOTa. Buduci da ti sa ovim romom dobijes skoro duplo mozda bi ga i ja instalirao.

Koliko je to komplicirano? Koliko je opasno da se nešto ne desi a da poslije nemogu vratit na isto? Kako se to radi i šta mi sve treba? Moram paziti na neku verziju koju moj mob ima ili mogu skinuti najnoviji i gotovo?

Šta jos ima dodatno a da je tebi bolje nego stock g4, prema tvome iskustvu, naravno osim boljeg SOTa?

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 20:45 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jel netko flešnuo taj magični rom na dual sim verziju? H818P

0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

ja taj sot dobijem na zadnjem sluzbenom romu bez problema.

istina da se puno brze trosi na 3g/edge vezi nego na wifi, i to ovisi kakav je signal i koliko cesto se prebacuje sa 4g na 3g i edge.

mozda mi je veci sot nego vama jer pogasim tj. disejblam ono sto uvijek na svakom mobu pogasim, a to je google play filmovi, glazba, kiosk, g+ i tak te stvari koje ne koristim, i obavezno mi je disejblan onaj njegov health app i tako te gluposti koje me ne zanimaju ukljucujuci onaj home screen skroz lijevo. (sve to skupa uvijek radi u pozadini i cucla bateriju pomalo i usporava sve)

i ne igram igre apsolutno nikad, to znam da ubije bateriju, mozda kod njega jos vise.

i nakon veceg updatea uvijek napravim hard reset.

tako da mi je baterija otprilike ista kao na g3

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 22:01 (digitall).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

Kod ovog ROMa prednost mi je 540dpi rezolucija, dual window za sve apps, novi UI od G5, neke apps kao galerija od G5, 6 ikonica u statusnoj traci, knock code 3 toucha, miniview pokretom preko kapacitvnih tipki.

Evo danas 5h+ SOT na ~21h baterije koja je trenutno na 8%. Bilo je dosta 3G i dobrih sat vremena loseg signala i trazenja, cak vise nego WiFi.
Neki ce reci "lako kad ga ne koristis intezivno kao ja". Ok, recimo da lazem. Al taj G4 je imao problem malog SOTa i bez nekog intezivnog koristenja na duze vrijeme. Ovakav SOT sam eventualno mogao uhvatiti na vrlo mali period koristenja, negdi ispod 10h kad ispucas SOT skoro pa u jednom komadu.

Probajte pa cete se uvjerit, ali pazljivo pratite upute koje su jednostavne. Obavezno hard reset nakon instalacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 23:12 (Abalo).

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozz imam LG G4 i problem tel mi se ugasio dok sam tipkao pruku ja ga upalim on radi par sek i opet se ugasi tako par puta i kasnije mi se samo upali i pojavi se logo LG i ugasi se i onda moram izvaditi bateriju da bi ga ponovo pokrenuo i on opet do loga LG i ugasi se i tak stalno baterija je dobra imao sam oko 70% kad se ugasio pomoc u cemu je problem hvala

0 0 hvala 0
10 godina
Amar kaže...

Pozz imam LG G4 i problem tel mi se ugasio dok sam tipkao pruku ja ga upalim on radi par sek i opet se ugasi tako par puta i kasnije mi se samo upali i pojavi se logo LG i ugasi se i onda moram izvaditi bateriju da bi ga ponovo pokrenuo i on opet do loga LG i ugasi se i tak stalno baterija je dobra imao sam oko 70% kad se ugasio pomoc u cemu je problem hvala

bootloop, otisla maticna ploca, pravac servis

8 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

LG G4 bootloop i Agramservis,oda. Mobitel predan u tele2 27.10,navodno dosao do servisa tek 02.11 ,i sada zovem Agramservis i kaze cura da je pregledan tek 08.11 i onda je tek narucena maticna koja se ceka 3 tjedna !? Znaci prosla su 2 tjedna odkad sam pustio mobitel i odkad su ga oni zapravo pregledali,nalazio se u nekom LIMBU ocito,niti je niti nije igdje. Sada je vec proslo 26 dana odkad nemam mob,u LG kazu da trazim potvrdu od Agrama za novi mobitel,Agram naravno kaze da dam 3 tjedna vremena da maticna stigne s obzirom da je narucena tek 08.11 (a predan je 27.10) . Ja cu Agramu saday poslat mail di trazim novi mobitel i potvrdu,neka to bude upozorenje svakome ko ima posla sa Agramom,rijec je o limbu,nestalom vremenu i monopolču jedne firme kojoj nije stalo do svojih stranaka. Imao bi strpljenja kada bi svatko znao tocno kada je mob zaprimljen,kada ce doci dijelovi i kada ce biti popravljen,ali svatko govori drukcije i nakraju jedino Vi kao stranka ste osteceni,treba se borit protiv toga

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

LG ti treba odobrit financijsko odobrenje za novi To Agram ceka ili ploca da stigne. A i onda pitanje dali ima novih nego predlazu u tom cijenovnom rangu da se uzme neki uredaj uz nadoplatu...

ugl... pripremi se na strpljenje. Sreca samo ako nisi od nekog kupio ko ja pa da ti traze još i kupoprodajni ugovor gdje se vidi da si vlasnik istog. (tele2) Ma strašno na srecu sve dobro zavrsilo nakon 2mj.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav
Koristim g4 već 6 mj. Imam dva problema.

1. npr. Kad pričam na mob onda se čuje neki zvuk "tiktiktik" tj.kao da se vrti kaseta (prisluskivanje). Tak' je bilo bliskoj osobi kad ju ne policija prisluskivala zbog suda blabla

Meni se to događa samo kad pričam s par određenih brojeva.. Karticu sam promijenila ali i dalje i taj tiktiktik. Već nakon 7 dana je počelo ( uzela sam ga u Vipu ) . ehh dodjem ja doma, otvorim, stavim karticu itd i odem na net i kao u trazilici mi je već ponuđena povijest pretraživanja chrome-a, a dali mi ga kao novog??? Otišla sam u vip i rekli su kao da to nije istina i da sam ja nest' pogriješila i da oni daju 110% nove uređaje.. Moš mislit...

2.kad god priključim g4 u auto za muziku i sve namjestim kak' treba i u mobu i u autu postavke, non stop piše error... Čak ni automeh. ne zna zašt'...

Ispričavam se zbog dugog posta

Nadam se da će mi netko pomoći.

Hvala :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mrrnjau kaže...
Pozdrav
Koristim g4 već 6 mj. Imam dva problema.

1. npr. Kad pričam na mob onda se čuje neki zvuk "tiktiktik" tj.kao da se vrti kaseta (prisluskivanje). Tak' je bilo bliskoj osobi kad ju je policija prisluskivala zbog suda blabla

Meni se to događa samo kad pričam s par određenih brojeva.. Karticu sam promijenila ali i dalje i taj tiktiktik. Već nakon 7 dana je počelo ( uzela sam ga u Vipu ) . ehh dodjem ja doma, otvorim, stavim karticu itd i odem na net i kao u trazilici mi je već ponuđena povijest pretraživanja chrome-a, a dali mi ga kao novog??? Otišla sam u vip i rekli su kao da to nije istina i da sam ja nest' pogriješila i da oni daju 110% nove uređaje.. Moš mislit...

2.kad god priključim g4 u auto za muziku i sve namjestim kak' treba i u mobu i u autu postavke, non stop piše error... Čak ni automeh. ne zna zašt'...

Ispričavam se zbog dugog posta

Nadam se da će mi netko pomoći.

Hvala :)

.

8 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Zab sam jos nekaj... U Njem sam već 6 mj, normalno mi je unutra hrv kartica, a u dr mobu njem.kartica. Problem je u tome kaj u zadnjih 7 dana ne mogu zvati, a imam na računu i još onaj inozemni paket minute...

Non stop pise promijenjeno u ss... Stavljen je u mrežu koja i treba biti ali i dalje ne mrem zvati, a dolazni su ponekad omogućeni. Signal je super ali mob ne zeli prihvatiti nijednu mrezu... Prije je super radilo i nikakvih problema nije bilo. 

Imam garanciju i ak' ga dam na servis (mob je uzet' u vipu u Zagrebu) kaj će mi dati u zamjenu??? Ne mrem čekati mj dana jer mi je g.o. 10 dana sad oko Božića :/ i onda nazad u njem :/

0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

Mrrnjau - otides direkt u servis i pitas, nemoj preko vip-a slati, nacekati ces se. a zamjenski ces dobit malo zescu kantu, u rangu nokie 3210

evo moj nakon mjesec dana u agramu napokon gotov, pise da je zamjenjena maticna ploca i prednji komplet. prednji komplet podrazumjeva i ekran? 

jer sam naveo i burn in koji se povremeno vidi kada je uredaj malo zagrijaniji, pa se nadam da je i ekran promjenjen

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Meni to nije jasno, mijenjaju matičnu i prednji komplet, znači skoro sve. Pa jel im nije lakše, a možda i jeftinije dat novi uređaj?!
10 godina
kbenzema kaže...
Meni to nije jasno, mijenjaju matičnu i prednji komplet, znači skoro sve. Pa jel im nije lakše, a možda i jeftinije dat novi uređaj?!

pa to se i ja pitam, od starog mi ostala baterija i zadnji poklopac lol

mogli su mi odmah dati drugi uredaj i gotovo, ovako mjesec dana cekanja (cekali su narucene dijelove) da bi mi promjenili sve sto se moze promjeniti.. svasta

i dalje nisam 100% siguran da li prednji komplet ukljucuje i sam ekran?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 11:24 (digitall).
8 godina
neaktivan

Uključuje sve.

znači slušni mikrofon ekran senzore itd. jer mjenjaju u kompletu sve 

14 godina
LG G4 - Rasprava

Jucer mobitel sasvim normalno radio. Ujutro se probudim, idem nazvat nekog, kad gledam nema ni jednog kontakta.

Ima par koji su u mobitelu, ali sve ostalo fali. Gledao po kontaktima, racun i sinkronizacija, gledao koje su se aplikacije azurirale.

Nemam pojma sta se dogodilo. Ima ko iskustva ?

Koliko vidim ovi kontakti koji fale su na hotmail.com racunu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ajde oče tko kupit  Bateriju Novu i Dock za punjenje. dat ču povoljno samo da mi ne stoji više doma, odavno sam prodo svoj G4.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice