LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.225.681
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
4evernomana kaže...

vidim da ovi koriste adb ya instaliravanje cm,jel mogu ko flumics samo prebacit foldere an sd karticu i onda pokrenut preko twrp-a

Mozes, to je uobičajen nacin. Ne koristi niko adb.

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Moze link od zadnje verzije softwera bez onih dodatnih aplikacija instaliranih? hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dali je itko od vas imao problem sa sd karticom zadnja 2 dana mi se pojavljuje poruka da je kartica izvadena i za sek pise da je opet stavljena...dogada se 2-3 puta u danu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Dali je moguce da je vec treca nadogradnja kako ne radi Do not Disturb kako treba tj kada u selected priorities stavim Favorite telefon ne zvoni kad me netko zove koga sam stavio u favorite.Mozda nesto krivo radim ili nisu u stanju to rijesiti.

LG G3 Marshmallow

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Almin94 da li taj cm13 rom koji koristis podrzava double tap za paljenje i gasenje ekrana? Kako ti se baterija ponasa, koliko SOT-a imas s tim romom? Kakva je kamera tj. podrzava li laserski autofokus i kakav je HDR po kvaliteti u odnosu na stock kameru? Na stock kameri mi se dosta svidja taj automatski HDR. Hvala unaprijed na odgovoru!

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Zna li netko zasto mi se mobitel prilikom udarca, kada ga npr. drzim u dzepu ili spustim na stol, gasi?? to se događa vrlo često...

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Gubi ti kontakt baterija s pinovima.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Rješenje je kupiti novu bateriju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

LG G3 - 16GB model , ažuriran na najnoviji MM ( T-Mobile ) .

U radu se ili zaledi pa ugasi odjednom i ne može se upalit sve dok se baterija ne izvadi van na par minuta , a zna se i zaledit u radu ( pritom ispusti neki glasni šum iz zvučnika ) i isto se ugasi pa se ne može upaliti sve dok se baterija ne izvadi na par minuta. 
Također, na punjač ne reagira ponekad sve dok se baterija ne izvadi van i par puta umetne natrag. 

Ostavljen je par sati u recoveryju ( TWRP ), nije zaledio, jedino je baterija u tih par sati pala sa 77% na 10%  . Čim se krene instalirat ROM ili bootat u sustav, zaledi za par sekundi . 

Garancije nemam , pa me zanima jel imao tko sličnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tritone kaže...

Almin94 da li taj cm13 rom koji koristis podrzava double tap za paljenje i gasenje ekrana? Kako ti se baterija ponasa, koliko SOT-a imas s tim romom? Kakva je kamera tj. podrzava li laserski autofokus i kakav je HDR po kvaliteti u odnosu na stock kameru? Na stock kameri mi se dosta svidja taj automatski HDR. Hvala unaprijed na odgovoru!

Podrzava double tap to wake, a za sleep moras double tap na status bar. Imam oko 1h i 30min vise Sot-a u odnosu na stock rom (na stock oko 3h, na CM oko 4h:30min). Takodjer stand by je puno puno bolji. Podrzava laserski auto-fokus, a HDR nisam nesto posebno testirao. U low light uvjetima bolja je nego stock, sto sam se poprilicno iznenadio, cak sam postavljao i slike negdje tu na forumu. Danju bih rekao da je stock bolja, pogotovo zbog mogucnosti snimanja 60fps video klipova, time lapse i slicnih stvari. Sretno

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

U radu se ili zaledi pa ugasi odjednom i ne može se upalit sve dok se baterija ne izvadi van na par minuta , a zna se i zaledit u radu ( pritom ispusti neki glasni šum iz zvučnika ) i isto se ugasi pa se ne može upaliti sve dok se baterija ne izvadi na par minuta. 
Također, na punjač ne reagira ponekad sve dok se baterija ne izvadi van i par puta umetne natrag. 

Ostavljen je par sati u recoveryju ( TWRP ), nije zaledio, jedino je baterija u tih par sati pala sa 77% na 10%  . Čim se krene instalirat ROM ili bootat u sustav, zaledi za par sekundi . 

Vrlo moguce da baterija zeza. Koliko je stara ista?

10 godina
neaktivan
Uredaj star 2 godine - baterija takoder...
Poceo se gasiti sam od sebe a primjetio sam da je to uglavnom u trenucima kada nema signala o.O
Da uzmem novu bat :D?
Stock MM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

Vrlo moguce da baterija zeza. Koliko je stara ista?

Uređaj sam kupio polovan , ubrzo nakon kupnje ( 1-2 dan nakon ) počeo se događat taj problem . Prijašnji vlasnik je rekao da mu se znao nekad pregrijavat pa se sam ugasi i nakon nekog vremena se može upalit .

Na naljepnici baterije piše datum 2016.03.10(L)

15 godina
LG G3 - Rasprava

ja ne vjerujem kakve sve probleme s baterijom ima ovaj odlican mobitel, i to svima nakon 2g...kupi novu preko ebaya za 15tak dolara i uzivaj!

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Koliko dugo traje po iskustvu proces zamjene matične ploče?

- čudno mi je da mjenjaju matičnu ploču zbog resetiranja moba :/   ali tako piše u nalogu

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Almin94Ne mogu nigdje naci te slike u low light uvjetima sto si rekao da si postavio na forumu pa ako mozes da stavis tu link od stranice. Zanima me kakve su slike danju sa cm13 kamerom u odnosu na stock kameru? Jesu priblizno iste ili je bas dosta velika razlika? Ugl. ove sve opcije sto si nabrojao tipa snimanje u 60 fps i time lapse su opcije koje podrzava fulmics rom, ali ne dolaze s orginalnim LG Marshmallow firmware. Tako da mi te dvije opcije trenutno nisu bas od prevelike vaznosti.  Zahvaljujem jos jednom unaprijed na odgovoru!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 18:25 (Tritone).
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja ne vjerujem kakve sve probleme s baterijom ima ovaj odlican mobitel, i to svima nakon 2g...kupi novu preko ebaya za 15tak dolara i uzivaj!

Sutra idem po bateriju pa se nadam da će problem bit riješen .

Danas sam uspio 15 minuta koristit uređaj, nakon toga se sam ugasi i ne može ga se upalit dok se baterija ne izvadi na neko vrijeme . Nakon učitvanja sustava , kapacitet pao sa 60 na 3 posto i radio je još neko vrijeme i to je to.

15 godina
neaktivan
Tritone kaže...

Almin94Ne mogu nigdje naci te slike u low light uvjetima sto si rekao da si postavio na forumu pa ako mozes da stavis tu link od stranice. Zanima me kakve su slike danju sa cm13 kamerom u odnosu na stock kameru? Jesu priblizno iste ili je bas dosta velika razlika? Ugl. ove sve opcije sto si nabrojao tipa snimanje u 60 fps i time lapse su opcije koje podrzava fulmics rom, ali ne dolaze s orginalnim LG Marshmallow firmware. Tako da mi te dvije opcije trenutno nisu bas od prevelike vaznosti.  Zahvaljujem jos jednom unaprijed na odgovoru!

Postavit ću ih kasnije ponovo kada uhvatim vremena

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
RuskeGTT kaže...

Danas sam uspio 15 minuta koristit uređaj, nakon toga se sam ugasi i ne može ga se upalit dok se baterija ne izvadi na neko vrijeme . Nakon učitvanja sustava , kapacitet pao sa 60 na 3 posto i radio je još neko vrijeme i to je to.

Baterija problem, još jednom ti kazem. ;)

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...
RuskeGTT kaže...

Baterija problem, još jednom ti kazem. ;)

Ipak ništa od baterije, čovjek ju testirao u svom G3 i valjda od nekorištenja te baterije , njemu također počeo problem kao i meni , vratio je svoju bateriju i sve ok .

Ima netko za prodat provjerenu bateriju za G3 ? 

15 godina
LG G3 - Rasprava

ebay geniune i te spike 15 dolara, ja uzeo i za sad je ok, isto smo istestirali sve moguce nacine, 2 moba 3 baterije, prije nego sam kupio ovu moju, i definitivno slaba karika je bila baterija, nije radila ni u jednom mobu

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Hm

Mobitel mi zaglavio u servisu - kao čekaju matičnu ploču od dobavljača-proizvođača

Uzas

bit će izgleda vise od mjesec dana tamo :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 8:41 (Grangers).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tritone kaže...

Koristim Fulmics, ali sa Apex launcherom koji ne podržava double tap za gašenje. Apex ima  opciju za pokretanje aplikacije sa double tap, pa sam koristio LockNow za zaključavanje, možda pomogne

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

na bilo kojem luncheru mozes double tap na status bar i zakljucat ces ga

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Lijep pozdrav. 

I ja i supruga imamo LG G3. Primijetio sam da su kod mene boje na displayu nekako toplije (bijela ima nekakvu zuckastu nijansu) dok su kod supruge

nekako hladnije boje (bijela ima neki plavkastu nijansu) Također nekako mi je kod supruge display svjetliji. Oba su na stock MM i nisu root-ani.

Je li to neki problem ili je samo razlicita kalibracija displaya na dva ista mobitela?

0 0 hvala 0
13 godina
amkan kaže...

Lijep pozdrav. 

I ja i supruga imamo LG G3. Primijetio sam da su kod mene boje na displayu nekako toplije (bijela ima nekakvu zuckastu nijansu) dok su kod supruge

nekako hladnije boje (bijela ima neki plavkastu nijansu) Također nekako mi je kod supruge display svjetliji. Oba su na stock MM i nisu root-ani.

Je li to neki problem ili je samo razlicita kalibracija displaya na dva ista mobitela?

vjerojatno razlicita kalibracija, valjda i nisu uspjeli napraviti 2 identicna :)

Moguce da je jedan jdi a drugi lgd/lgit

9 godina
neaktivan

Znam ja ali možda može da se reši problem sa punjačem, da ne kupuješ novi. Sve zavisi koji si sok prosuo...? :P

11 godina
LG G3 - Rasprava

znaci treba mi pomoc jutros sam stavio mobitel punit sve je bilo oke dok od jedamout nije htio upalit i da se upali dode lg logo i izgasi se i nece vise pokusao sam vadit bateriju i onda upali ali mi cim se boota upisem sifru od sima sam se izgasi kaze da je visoka temp treba se izgasit a mob hladan nije nista ni radio iz cista mira se desilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako nekog zanima g3 32gb na pm.

0 0 hvala 0
15 godina
Isto ko i meni, to ti je baterija. Uopće mi neće radi bez punjača, znači samo na punjača. Naručena nova,.. sad čekam.
Zadar živi vječno!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice