LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.036
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG G3 - Rasprava

card recovery v3.60, s njime sam vratio sve

dok jos uvijek zelim vratiti sa memorije mobitela slike, ali ocito nis od toga

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Da li taj 30j ima poboljšanja sa baterijom?
Zadar živi vječno!
14 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav. Jel mi neko može objasniti kako to da imam na svom G3-u android 4.4.2 i kad pokušam napraviti update napiše mi da koristim zadnju inačicu softwarea. WTF.
Kako da stavim na Marshmallow?

Please help

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Marko008 kaže...

Pozdrav. Jel mi neko može objasniti kako to da imam na svom G3-u android 4.4.2 i kad pokušam napraviti update napiše mi da koristim zadnju inačicu softwarea. WTF.
Kako da stavim na Marshmallow?

Please help

Spoji mobitel preko lg pc suita na pc i tamo probaj odabrati update.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
10 godina
neaktivan

pokušat ću pa javim jel sam uspio što spasiti. već sam imao problema s slikama na memoriji mobitela ali bilo ih je malo i nevažno.

10 godina
neaktivan
Nista od toga ne nalazi mi nista a probo sam s recuvom i jos par programa tak da nista. Jedino mi preostaje ako pronadem na kompu jer sam tamo imo te slike ali sam ih trajno obriso i neznam oce ih naci
9 godina
neaktivan
Vecer ekipa samo da pitam iman lg g3 iz vipa ali je kartica od t-mobile i zadnji softver mi pokaziva 5.0 lollipop dali je to uredu nike još izašao službeni 6.0

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Izašao je službeni 6.0, ako ti ne nudi nadogradnju, instaliraj lg suite na pc i provjeri preko njega.

9 godina
neaktivan
Ok hvala!!!
9 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa.

Baterija mi na MM 30b traje strašno kratko. Ne izdrži ni 2 sata SOT-a i često mi se otključava u džepu. Čak ni factory reset nije pomogao, štoviše problem s otključavanjem se javio nakon njega. Mislim staviti ručno neku noviju verziju, vidim tu neku portugalsku 30j. Je li njega sigurno flesati na telefon verzije d855 2/16 na Tcom mreži uz pomoć TWRP-a? Hoće li biti hrvatskog jezika?

0 0 hvala 0
13 godina
Pobro44 kaže...

Pozdrav ekipa.

Baterija mi na MM 30b traje strašno kratko. Ne izdrži ni 2 sata SOT-a i često mi se otključava u džepu. Čak ni factory reset nije pomogao, štoviše problem s otključavanjem se javio nakon njega. Mislim staviti ručno neku noviju verziju, vidim tu neku portugalsku 30j. Je li njega sigurno flesati na telefon verzije d855 2/16 na Tcom mreži uz pomoć TWRP-a? Hoće li biti hrvatskog jezika?

Stavi putem lgup'a ako nemas twrp. Stavi putem twrp'a ako imas twrp i ako postoji flashable zip.

15 godina
LG G3 - Rasprava

jucer i danas sam ZGORIO!

jucer mi se mob restartao sam od sebe jedo 4-5 puta dok sam bio u prirodi i pokusavao slikati nesto, a i cak i pri normalnom koristenju, tipa messenger i to

a danas na poslu izadem na pauzu, upalim ekran, mob se restarta, dodem do upisa pin-a, upisem i nakon 5 sek se restarta i tako 6-7x u krug, udem u ured, upiknem ga preko kabla na komp i upali i radi...negdje 3-.4. put kad se restartao je baterija pala sa 50 na 15%, dakle u roku pol minute...napuni se malo, na iducoj pauzi sa 70% opet ista prica, i izgubi se opet na 15%, vratim na punjac i opet radi...izadem, radi ok, malo prckam po njemu 10-15min i opet se restarta, palim 1-2x i opet nista, spojim na punjac i radi...sad upravo isto trazim zamjenu na gsmareni (huawei mate 8) i opet se ugasi a ja na wc-u, restarta se sam, pin, gasi, sjednem za komp, spojim na usb, radi. negdje danas isto sam pokusao poslat poziv sa baterijom negdje oko 70-80%, bez da je spojen na komp i restartao se...

baterija otisla? nesto drugo?

stavili ste link davno ovaj: http://www.ebay.com/itm/281869464505?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT pa razmisljam uzet, ali bi uzeo iz UK, da stigne sto prije, pa sam gledao ovu: http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-LG-BL-53YH-Battery-for-G3-VS985-F400-D850-D855-3000mAh-Genuine-/361525314202?hash=item542c96829a:g:eUMAAOSwS7hW~3Ld bi to trebalo biti isto, jel tako?

lud sam :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

jucer mi se mob restartao sam od sebe jedo 4-5 puta dok sam bio u prirodi i pokusavao slikati nesto, a i cak i pri normalnom koristenju, tipa messenger i to

a danas na poslu izadem na pauzu, upalim ekran, mob se restarta, dodem do upisa pin-a, upisem i nakon 5 sek se restarta i tako 6-7x u krug, udem u ured, upiknem ga preko kabla na komp i upali i radi...negdje 3-.4. put kad se restartao je baterija pala sa 50 na 15%, dakle u roku pol minute...napuni se malo, na iducoj pauzi sa 70% opet ista prica, i izgubi se opet na 15%, vratim na punjac i opet radi...izadem, radi ok, malo prckam po njemu 10-15min i opet se restarta, palim 1-2x i opet nista, spojim na punjac i radi...sad upravo isto trazim zamjenu na gsmareni (huawei mate 8) i opet se ugasi a ja na wc-u, restarta se sam, pin, gasi, sjednem za komp, spojim na usb, radi. negdje danas isto sam pokusao poslat poziv sa baterijom negdje oko 70-80%, bez da je spojen na komp i restartao se...

stavili ste link davno ovaj: http://www.ebay.com/itm/281869464505?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT pa razmisljam uzet, ali bi uzeo iz UK, da stigne sto prije, pa sam gledao ovu: http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-LG-BL-53YH-Battery-for-G3-VS985-F400-D850-D855-3000mAh-Genuine-/361525314202?hash=item542c96829a:g:eUMAAOSwS7hW~3Ld bi to trebalo biti isto, jel tako?

da si samo pregledao predzadnju stranicu, skužio bi da se meni nešto slično događalo

uglavno dobio novu matičnu i bateriju (taman još 3 mjeseca garancije)

i meni su rekli da je do baterije (našao bateriju u svijet medija za 99kn, al srećom nisam morao kupovat)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 22:09 (tomy01).
15 godina
LG G3 - Rasprava

vidio sam nesto da, ali nsiam registrirao tko i sta haha, pa sam samo napisao svoje iskustvo...

meni nije problem dat 100kn za bateriju, samo da imam mob uz sebe, jer dok im ga odnesem, prode 10 dana, a nemam zamjenskog, a njihov zamjenski je kao da se vracam u 2010.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Kupis original bateriju i svi problemi ce nestati.

15 godina
LG G3 - Rasprava

jel ovo sta sam stavio link original? jer kod nas kupit isto original (u rijeci) nema bas...a u svijetu medija kako vidim nemaju dostupno, a pitanje i dal je to original...

maticna nemoze nikako biti opet problem? jer frend jedan moj je imao isti problem pa su mu zamjenili na kraju vec i maticnu, a meni su ju u 10.mj prosle god

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel zna neko di se moze kupit lg g3-ov original novi punjac

na svoj sam slucajno prolio sok i sad uzasno sporo puni

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

MOlim pomoc nabavim lg g3 i napravim root preko kingroot instaliran sve i nakon instaliranja twrp mobitel se trebao reinstalirat kliknem ok i od onda je mrtav nema ništa nece ništa cak ni u download mod bas nista sta mi je napravit ako znaš mozda mob je iz vip ima sam vec ovakva dva i nikad nisam ima ovakvi problem pomoziteee

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Koliko po vama vrijedi g3 32gb garancija do 11.7.2016 i sa quick circle caseom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Dobra maska/cover/case za najviše 7$ na eBay?

Za G3 Titan grey; dakle tamnosiva ili crna.

Poddobra mislim da OK izgleda, a to znači "profinjeno".

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam prije par dana napravio update s Kit Kata na Marshmallow i od tada mi je wifi katastrofalno spor. Piše da je signal odličan, a stranicama treba više od 10 sekundi da se učitaju. Napravio i soft i hard reset i opet ništa...
15 godina
Skini app Dnset i wifi će radit normalno.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan
Ima li netko ling da skinem od vipa za g3 orginalni tot softver

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kako bi mogao skinuti orginalni tot od vipa da ga vratim na tvornicke ako netko zna link.hvala

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Imam original LG masku smedju, hard case, kao imitacija koze izgleda. Ako je netko u Zagrebu i ima neku drugu, mogli bi se mjenjati  :)

btw.koristim cyanogenmod 13, prezadovoljan sam. Nema ni jedan bug za sad, nema laga, smooth je, baterija mi je odlicna. 3 sata SOT s tim da je mob star godinu i pol. Prije sam imao Fulmics ROM, ali cyanogen je bolji. Baterija bolja (na Fulmicsu 2.-2.5h SOT-a), kamera je poboljšana na cm, ne vidim vise razliku, puno mi brze fokusira na CM. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav! Isao sam preko PC Suita azurirat mob na 6.0 i posto dugo nisam tako nesto radio zaboravio sam da mi se brise sve s moba i nisam spremio kontakte i slike..
Da li postoji opcija da napravim neki roll back pa da to spasim ili sam popusio? Nemam ni root, ni backup, cisti stock.
Znam da sam prije na starom mobu napravio neki backup na komp al ne znam da li bi to mogao sada naci vise..
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Hmm...ne nemožeš, memorija je formatirana..postoje neki alati za vračanje sa memorij(s)e ali sumnjam da će biti uspjeha

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ma tak sam si i mislio... Skroz sam zaboravio da kada idem recimo sa 5 na 6 gubim sve dok kod 5.0 sa 5.1 ne gubim. Tenkre.. Al ne kužim zakaj mi google nije spremio brojeve i povukao nazad?

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
13 godina
bruncek kaže...

Ma tak sam si i mislio... Skroz sam zaboravio da kada idem recimo sa 5 na 6 gubim sve dok kod 5.0 sa 5.1 ne gubim. Tenkre.. Al ne kužim zakaj mi google nije spremio brojeve i povukao nazad?

Ne gubis nikad - to je opcionalno, samo ako rucno radis pa oznacis CSE flash ili na lgup "refurbished"

12 godina
odjavljen

Mozda ti sinkronizacija nije bila ukljucena. Idi na svoj gmail account na komp i vidi pod kontaktima dal imas sta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice