Nakon 20-ak mjeseci koristenja, evo i kod mene pukotine :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav raja. Htio bi sebi kupiti novi telefon, dvoumim se izmedju lg g3 32/3 gb i xperie z3, pa me zanima koji je po vama bolji od ova dva i koji se vise isplati kupiti. Ako moze neko od ovih sto koriste lg g3 da mi napisu malo opsirnije kakav je telefon, kakav je za surfanje, igranje, kakva je kamera i ostalo na njemu. Hvala unaprijed
Idi negdje gdje možeš u ruci probati oba, i kupi onaj koji ti se više sviđa izgledom mobitela i softvera. Nemaš šta više razmišljati.
Za moj je došla nadogradnja. 30C. Preko LG Suite.
Koji operater? Ja sam na svoj nekidan stavio 6 preko flashtoola?
Danas se pojavila i za moj. 3/32 kupljen slobodan, koristim tele 2 na bonove.
Koji operater? Ja sam na svoj nekidan stavio 6 preko flashtoola?
Kupljen u slobodnoj prodaji, neki webshop/trgovina iz ZG gdje sam našao najpovoljnije. Uvežen iz Češke.
Bateriju ne mogu komentirati.
Također našao upgrade preko LG PC Suite-a, v30c, mob je 3/32 kupljen u Tele2.
Nadogradio ja, za sada sve OK osim jedne sitnice - nudi mi stalno SD karticu za nekakvo prebacivanje. Zar je telefonu toliko čudno što imam SD karticu unutra?!
Ja povukao nadesno da nestane i više se nije pojavila.
I meni se pojavio update preko PC Suite-a, ali mi dva puta nije uspjela nadogradnja (32GB, Tele2).
I meni se pojavio update preko PC Suite-a, ali mi dva puta nije uspjela nadogradnja (32GB, Tele2).
To je jer hoćeš onu s nepotrebnim backupom (koji izgleda ne šljaka). Probaj onu bez, ta radi.
Najprije sam izabrao sa backupom, a poslije dva puta bez backupa i ništa. PC Suit skine update, započne nadogradnju i stane na 9%, a na mobitelu stoji na 0%.
Najprije sam izabrao sa backupom, a poslije dva puta bez backupa i ništa. PC Suit skine update, započne nadogradnju i stane na 9%, a na mobitelu stoji na 0%.
Mjesta na mobu dovoljno? Mob resetiran na tvorničke? Nekakvi ludi appovi u pozadini? Probao restart i brisanje cache? Pokretanje LG PC Suite kao admin?
Ja sam ručno preko flashtoola ubacio ovaj zadnji, za sada je sve ok, nema greške. + odmah sam ga rootao, i to radi super.
Napravljen update preko suita i sve prošlo kako spada. Jedni app kaj mi je izbriso je messanger koji sam skinuo novi i radi. Update rađen sa win 10 ako kome išta znači :)
Meni na V21a-EUR-XX jos nista, gledao i na tel i preko LG Suite 2/16 model
Mjesta na mobu dovoljno? Mob resetiran na tvorničke? Nekakvi ludi appovi u pozadini? Probao restart i brisanje cache? Pokretanje LG PC Suite kao admin?
Mjesta ima dovoljno, restart sam radio nakon neuspješnog updejta. Keš nisam brisao i mob. vratio na tvorničke postavke. Sve je rađeno na Win 7, na 10-ki PC Suite ne prepoznaje mobitel.
Od prije par dana mi g3 javlja da nije spojen na originalni punjac i da ce se sporije puniti.
Napravio sam restart par puta i izvadio i vratio bateriju i isto.
Da li se kome dogada slicno?
Je da imam MM tek 24 sata (3/32, offical preko LG PC Suite), ali mogu reći da se osjeti da je brži od LP, ne puno, ali na sitnicama se itekako vidi. Baterija je više nego dobra, čak se sporije prazni i duže drži. Najmanja veličina fonta je još manja što podržavam, nema adresne trake gore što je isto super, widget za vrijeme je konačno normalnog izgleda, i praktički najbitnija stavka, dodana interna opcija za svjetiljku (bljeskalicu kao svjetlo). Meni je vrhunski MM
Je da imam MM tek 24 sata (3/32, offical preko LG PC Suite), ali mogu reći da se osjeti da je brži od LP, ne puno, ali na sitnicama se itekako vidi. Baterija je više nego dobra, čak se sporije prazni i duže drži. Najmanja veličina fonta je još manja što podržavam, nema adresne trake gore što je isto super, widget za vrijeme je konačno normalnog izgleda, i praktički najbitnija stavka, dodana interna opcija za svjetiljku (bljeskalicu kao svjetlo). Meni je vrhunski MM
Potpisujem!!!!!
Preporod nakon LP-a. Topla preporuka da se pređe na MM i konačno uživa u LG G3.
Potpisujem!!!!!
Preporod nakon LP-a. Topla preporuka da se pređe na MM i konačno uživa u LG G3.
Update LL 5.0 koji je G3 dobio je nezavršen proizvod. Službeni changelog iznosi 17000 ispravaka s 5.0 na 5.1..pa ono...
Uspio sam nadograditi na drugom kompjuteru, na 10-ki.
ClockQ mi više ne radi, moj omiljeni sat/widget. Moram čekati nadogradnju aplikacije ili nešt.
Knock code mi je postao neupotrebljiv. Previše mi je 6 koraka. Postoji li način da se to smanji? Baš mi je bio dobar s 3 knocka.
Baterija mi, čini mi se, traje ipak nešto kraće. U 3DMarku je broj bodova malo pao.
Neke estetske promjene mi se sviđaju i još tako neke sitnice. Ali da je MM ispunio očekivanja, nije.
Stavio MM, mob sada radi puno fluidnije.
Mob.hr javlja da je krenula OTA danas; http://mob.hr/krece-nadogradnja-na-android-6-0-marshmallow-korisnicima-lg-a-g3-u-hrvatskoj/
Zanimljivo da na mom uređaju nema nadogradnje niti preko Suite-sa a kamoli preko OTA
Imam problem sa kamerom na LG G3. Naime, svaki put kad uđem u kameru izbaci mi; Nažalost, fotoaparat je zaustavljen. Probala sam i sa google camerom, i sa ostalim programima, isti je slučaj. Međutim, kada prebacim na zadnju kameru radi. Svaki put kada probam prebaciti na selfie izbaci mi to.
Vratim ga na tvorničke postavke, radio nekih 10 - ak dana. Odjednom, krenem prebaciti na selfie kameru samo izbaci; Nažalost, fotoaparat je zaustavljen.
Jutros traži nadogradnju softvera, uradim to. Sve super. Uđem u kameru i ona radi. Čak i selfie. Nakon nekih sata, probam preko Candy camere ući, ne može selfie. Uđem u orginalnu cameru; Nažalost, fotoaparat je zaustavljen.
Postaje baš iritantno, ima li neko slučajno isti problem ili prijedlog kako da to riješim? ili mi ne gine servis :'(
Hvala unaprijed!