LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.631
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

ja sam imo soft reboot do sad jedan u pet dana, s tim da sam doso sa zadnjeg stock-a v30 tak nes..i napravio clean install fulmics-a 3.5 (nije zadnji 2.7 sta pricas minakic) sa solid kernelom 1.7 al sam radio undervolt i tak postavke neke pa vjerojatno zbog toga, imam i xposed, sve radi jako dobro i fulidno i brzo i bez laga..stvarno odlican rom..najnoviji je trenutno 3.6 al na tom ne radi selfie kamera tak da nemojte to makar ima fix al jednostavnije je ostat na 3.5 za sad jer je najbolja verzija 

Accidentaly sent from my SGS i9000
9 godina
neaktivan
Meni je zadnji evo slika neznam.mozda ovisi do modela ja koristim trenutno lg g3 d850 att
9 godina
neaktivan
I ovo je sluzbena stranica
9 godina
neaktivan
Izivanjavam se tek sam sad vidija da sam krivo napisa prije. napisa sam 2.7 a mislio sam na 3.7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Evo nesto zanimljivo. Dvije slike, jedna uslikana na stock rom-u, a druga na cyanogenu sa Snap kamerom:

stock LG marshmallow 6.0 stock LG marshmallow 6.0
cyanogenmod 13 cyanogenmod 13
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
shelby-eleanor kaže...

stigao v30a za 858hk dual sim... ko će prvi probat i javit dojmove? :D

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

flashan službeni v30a za 858hk, radi bez greške, bez laga, baterija je odlična, napunila sma ga jučer oko 12 na 100%, danas, skoro 24h kasnije imam još 70% baterije uz malo slikanja, surfanja i fejsbučenja. uglavnom, ja sretna i zadovoljna.

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Dal se probo ko sa G3-om MM spojit preko Miracasta konkretno na Samsung tv, meni neuspjeva nikako (na KK je radilo normalno), na tv-u piše spajanje ali nikako da spoji, probo sam na Lg-u i Grundingu radi bez problema

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

od ovih koji su na stock, jel imate problema kod slikanja s kamerom, mislim radi mi uredno al kad hocu okinuti par slika malo brze kao da laga, treba mu dosta da spremi sliku. sad nez dal je do memorijeske mada je nova nema niti pola god. to mi se nakad znalo dogadati prosle god i na staroj memorijskoj pa je krepala. mislim da ne postojineki bug u mobitelu da jede kartice tek tako:D

jel vaam se dogada ista slicno

0 0 hvala 0
11 godina
Imali itko problema sa moj vip na mm nece da ga ucita??
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

Ako tko želi kvalitetno zaštititi svoj G3 nek se javi na PM, prodajem original LG case (tamno smeđa boja) i original Nillkin tempered glass, sveukupno 100 kn.

Sve nekorišteno i zapakirano, stiglo mi nakon što sam prodao svog G3 tako da mi sada više ne treba.

lp

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

pitanje znaci ne diram mob 10 min i u tih 10 min ode mi 3-4% baterije dali je to normalno? posto sam tek kupio mob (polovni)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi prvo napravio backup i factor reset...

Restorao ili instalirao aplikacije...

Pa podesio postavke korištenja tj. optimizirao rad baterije....

na eng

settings>saving battery&power saving>battery usage>ignore optimisations> pa sad tu vidi dal ti koji app ima kvačicu što znači da radi u stanju mirovanja ili dok je zaključan te troši bateriju....
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Jel ima negdje za kupiti orginalni poklopac za G3,a da je cijena prihvatljiva, na ebay-u samo nailazim na generic/unbranded.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
Edge kaže...

Jel ima negdje za kupiti orginalni poklopac za G3,a da je cijena prihvatljiva, na ebay-u samo nailazim na generic/unbranded.

3 posta iznad :D

13 godina
LG G3 - Rasprava

Bok Ljudi!

Trebao bih mobitel brzo slati na servis a htio bih flashati MM na njega da poslije nebih imao problema s restore-om(Lolli backup a restore na MM-a, pretpostavljam da ce oni uvalit zadnju verziju kako bi otpisali softver kao krivca)...
Uz sve probleme sto sam imao otpocetka(zujanje, pistanje i zvuk ko iz bunara tokom razgovora, screen ghosting u donjem dijelu ekrana,...), sada mi jos ne prihvaca microSD karticu, kao i SIM karticu, stalno mi je izbacuje i onda se resetira, vecinu vremena nemam mreze(kada je upaljen, posto se resetira po 20-30 puta dnevno)...

S obzirom da nikad nisam rucno ubacivao, moze netko dati detaljne upute(da nebih nesto zeznuo) i link na posljednu verziju i sta mi jos treba...

Znam da se nesto pisalo o tome al da nebi fulao verziju...

Inace, moj je 3/32GB model...

Isto, ne brise mi nista s moba ovako?

Sto se tice backup-a, kako da sacuvam rezultate/napredak u igricama, kako sacuvati razgovore i slike s viber-a,...

Sorry na ovoliko pitanja al trebao bih to riješiti ASAP i bez greške

btw. Jel servis obično daje zamjenski uredaj ili?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

mozda ovo pomogne ? http://www.ibtimes.co.uk/how-unroot-lg-g3-restore-stock-firmware-1460033 

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi, nisam uhvatio sam svega par postova iznad, stoga ako malo odlutam no hard feelings. Originalni MM, nista posebno, nema smisla, stvar je toliko nebulozna da nije za vjerovat. Znaci nije da se povuce image 6.0, napravi wipe i onda fresh instal, nego se krece od 4.3 ili 4.4 (ne drzte me za rijec) i nakon otprilike 3-4 update dolazi do MM. Unbelieable, 21st, sistem unstalacije funkcionalan ko rucna ispod haube. Iz tog razloga sam presao na CM 13, jer sam bio frustriran i nezadovoljan ovim prvim. Znaci radi se o nightly rom-u, sto znaci da svaku vecer dolazi mali update. Iz prve sam mislio, da ce rom stvarati probleme i da nece moc biti kao daily driver, medjutim, potpuna suprotnost. Ne da sam zadovoljan, nego jednostavno ne mogu vjerovati koliko ekipa iz CM radi dobar posao. Rom je velicine ispod 300mb, dok je originla 2gb+. Izuzetno je snappy, original je boze sacuvaj me, imao sam feeling da je Lg imao hardversku gresku prilikom izrade telefona, no nakon cyanogena sam shvatio da je softver u pitanju. Baterija, redovito preko 3h sota s otprilike 20-30% kapaciteta do potpunog ispraznjenja. Uredjaj je puno hladniji, izuzetno modabilan, i uz skin i potpuno individualan. Promjenom launchera (toplo preporucujem Novu), stvar je 3 koplja dalje od originala. Mjenja se velicina ikona, boja fonta, boot animacija, set zvukova, animacija app drawera, po potrebi i rezolucija... Ako zelite osjetiti poptuno iskustvo Lg G3-a, CM 13, original je izuzetno bloatan, s sporim launcherom, a kernel boze spasi me...

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gymboy kaže...

Iz tog razloga sam presao na CM 13, jer sam bio frustriran i nezadovoljan ovim prvim. Znaci radi se o nightly rom-u, sto znaci da svaku vecer dolazi mali update. Iz prve sam mislio, da ce rom stvarati probleme i da nece moc biti kao daily driver, medjutim, potpuna suprotnost. Ne da sam zadovoljan, nego jednostavno ne mogu vjerovati koliko ekipa iz CM radi dobar posao. Rom je velicine ispod 300mb, dok je originla 2gb+. Izuzetno je snappy, original je boze sacuvaj me, imao sam feeling da je Lg imao hardversku gresku prilikom izrade telefona, no nakon cyanogena sam shvatio da je softver u pitanju. Baterija, redovito preko 3h sota s otprilike 20-30% kapaciteta do potpunog ispraznjenja. Uredjaj je puno hladniji, izuzetno modabilan, i uz skin i potpuno individualan. Promjenom launchera (toplo preporucujem Novu), stvar je 3 koplja dalje od originala. Mjenja se velicina ikona, boja fonta, boot animacija, set zvukova, animacija app drawera, po potrebi i rezolucija... Ako zelite osjetiti poptuno iskustvo Lg G3-a, CM 13, original je izuzetno bloatan, s sporim launcherom, a kernel boze spasi me...

Zanima me jer imam CM na lenovo k910...

Pitanja: Je li ekipa ubacila u taj rom i mogućnost podjele ekrana na dva djela odnosno pokretanje 2. app u isto vrijeme?

Mogućnost povećanja i smanjenja tipkovnice, num tipke iznad slova itd...

QuickCircle jer imam tu futrolu, kondom za mobitel...

knock lock znam da ima jer ima na  lenovo k910 kad sam ga stavio (CM 12.1) ali nije da baš savršeno funkcionira kao kod na lg g3 stock romu...

...

Meni osobno je bezveze kupiti takav mobitel pa staviti neki lijevi rom, zbog toga što onda možeš kupiti bilo koji kvalitetniji "kineski " mobitel i staviti custom rom a jeftiniji je i radi isto dobro...

Custom rom mi je dobar jedino u slučaju da je dobro ispeglan neki stock rom te dodane neke nove opcije te ga rootati... npr. Flumic mi se čini ok ali nekako sam još skeptičan mijenjati stock rom, čitam, ima tu još grešaka dosta pa ću se strpiti. 

Nije baš da je ovaj stock savršen, ima puno lag-a ali mi je za sad ok... planiram nešto mijenjati ali na bazi stock roma, provjereneo i dobro...

13 godina
Chriss kaže...

Bok Ljudi!

Trebao bih mobitel brzo slati na servis a htio bih flashati MM na njega da poslije nebih imao problema s restore-om(Lolli backup a restore na MM-a, pretpostavljam da ce oni uvalit zadnju verziju kako bi otpisali softver kao krivca)...
Uz sve probleme sto sam imao otpocetka(zujanje, pistanje i zvuk ko iz bunara tokom razgovora, screen ghosting u donjem dijelu ekrana,...), sada mi jos ne prihvaca microSD karticu, kao i SIM karticu, stalno mi je izbacuje i onda se resetira, vecinu vremena nemam mreze(kada je upaljen, posto se resetira po 20-30 puta dnevno)...

S obzirom da nikad nisam rucno ubacivao, moze netko dati detaljne upute(da nebih nesto zeznuo) i link na posljednu verziju i sta mi jos treba...

Znam da se nesto pisalo o tome al da nebi fulao verziju...

Inace, moj je 3/32GB model...

Isto, ne brise mi nista s moba ovako?

Sto se tice backup-a, kako da sacuvam rezultate/napredak u igricama, kako sacuvati razgovore i slike s viber-a,...

Sorry na ovoliko pitanja al trebao bih to riješiti ASAP i bez greške

btw. Jel servis obično daje zamjenski uredaj ili?

itnoob kaže...

mozda ovo pomogne ? http://www.ibtimes.co.uk/how-unroot-lg-g3-restore-stock-firmware-1460033 

Ako moze i nije problem detaljnije, meni je potrebna samo nadogradnja(bez brisanja ikakvih podataka) i eventualno savjet sto se tice backup-a, a ovo je i za unroot pa da nebi skinuo nesto krivo?

Pa bih molio linkove za soft i potrebne programe/drivere il sta mi vec treba... uz dobrodosle "step by step" upute :)

Hvala!

15 godina

http://lgflashtool.com/ skini ovo. to ti je alat s kojim flashas kdz

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/  ovdje skini kdz koji trebas

također skini najnovije drivere za mob, upalis kdz flash tool, enable usb debugging u settingsima, ugasis mob i drzis volume up i ustekas usb. izaberes kdz i odaberes normal flash (bez wipea ) ili cse flash (factory reset). Za backup mozes koristiti LG Backup poslije backupa samo prebaci taj file na komp i kasnije poslije wipea vratis na mob i restoras. ez pz http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/install.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:44 (BlackEagle).
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ljudi skoro sam primjetio da mi mnogo streaming appova ne radi na mobu otkad sam na 6.0.1 official

npr netflix nece pokrenuti nista a ni amazon prime video,probao sad i app za gledanje TVa zvana Zattoo koju inace placam takodje 10 eura mjesecno i ta takodje ne radi,dok na laptopu i kompu rade bez problema a i na samsung tabletu na kojem je 5.0 andorid

imate li kakvo rijesenje sta da radim? ne bih bas volio ponovo flashat sistem :/

(youtube mi naravno radi)

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BlackEagle kaže...

http://lgflashtool.com/ skini ovo. to ti je alat s kojim flashas kdz

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/  ovdje skini kdz koji trebas

također skini najnovije drivere za mob, upalis kdz flash tool, enable usb debugging u settingsima, ugasis mob i drzis volume up i ustekas usb. izaberes kdz i odaberes normal flash (bez wipea ) ili cse flash (factory reset). Za backup mozes koristiti LG Backup poslije backupa samo prebaci taj file na komp i kasnije poslije wipea vratis na mob i restoras. ez pz http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/install.php

Sve sam odradio po uputama, odabrao Normal Flash, kad ono sve obrisalo

Ostao samo wallpaper glavnog zaslona, sve ostalo obrisalo

Kako je to moguce?
Imam li sanse bar djelomicnog povrata?
Imao sam važnih fotografija i dokumenata,... a još se mislio dal da radim backup prije flash-a al kao sta cu, nema potrebe, samo cu paziti da odaberem normal...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 1:50 (Chriss).
10 godina
neaktivan
Samo cu ovo napisati, trazio si savjet i covjek ti fino sve objasni i kaze da backup napravis i prebacis na komp, zatim vratis nazad na mob poslije podizanja... Jbg ne slusas...
13 godina
iDelete kaže...
Samo cu ovo napisati, trazio si savjet i covjek ti fino sve objasni i kaze da backup napravis i prebacis na komp, zatim vratis nazad na mob poslije podizanja... Jbg ne slusas...

Jbg-a ti ne slušaš/pratiš, jedini razlog zbog kojeg je čovjek spominjao backup je taj što sam među ostalim tražio savjet i za backup.

Napravio sam sve kako je rekao, za backup je napisao kako da ga odradim ali ne da ga trebam raditi prije normal flasha, što i nisam trebao..., e sad, što se dogodilo ne znam.

Ako netko ima iskustva sa spašavanjem/povratom obrisanih file-ova s mobitela, molio bih za dodatnu pomoć...

Hvala.

11 godina
protjeran
Jesu fotke i ostalo bilo na memorijskoj ili na memoriji od moba?

0 0 hvala 0
15 godina
Ja imam na Onedrive oko 210gb. Sve što imam sinkroniziram na njega. Brojevi, slike, video i backup app. Razmisli i ti o tome, pa ti se ovakve stvari neće dešavati u budućnosti. Imaš OneDrive free mislim da se dobije 7gb ili Google Drive 15 gb free. Više nego dovoljno za backup.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Lg G3 D722 kada me netko zove ili ja nekoga sugovornik me ne cuje a kad upalim spikerfon cuje me odlicno.Probao sam gasit palit,master reset.ciscenje rupe mikrofona ali nista ne pomaze pa ako mi vi mozete pomoci bio bi zahvalan!

0 0 hvala 0
13 godina
OBLAKprasine kaže...
Jesu fotke i ostalo bilo na memorijskoj ili na memoriji od moba?

Ma na memoriji mob-a pošto je jedan od problema s G3 bio taj što mi je stalno izbacivao memorijsku karticu i niije bilo koristi od nje...

Jel imam šanse to vratiti ili pustit suzu i nastaviti sa životom? :)
Nije mi ničeg žao osim tih fotografija, možda koji dokument...

x18x05x kaže...
Ja imam na Onedrive oko 210gb. Sve što imam sinkroniziram na njega. Brojevi, slike, video i backup app. Razmisli i ti o tome, pa ti se ovakve stvari neće dešavati u budućnosti. Imaš OneDrive free mislim da se dobije 7gb ili Google Drive 15 gb free. Više nego dovoljno za backup.

A znam, svakako si u pravu al dok se ne opećeš... :(

Zapravo, u startu sam išao koristiti google drive i dropbox al su bili toliko spori da sam odustao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 12:13 (Chriss).
17 godina
Dardevil kaže...

LG Driver

LG Flash Tool

v30b (Android 6.0)

Dakle, skineš i instaliraš na komp LG drivere, te skineš flash tools-e i sam ROM. Baterija u samom mobu neka bude bar jedno 70% puna. Napraviš si backup svega što ti je potrebno (imenik, sms, slike...). Još jednom napomena da je ovo službeni rom i da se ne gubi garancija.

Ugasiš potpuno telefon. Dok je telefon ugašen, stisneš i držiš Vol+ tipku i tada spajaš telefon sa USB kabelom prethodno ukopčanim u komp. Tipku Vol+ pustiš čim se na ekranu ispiše da je telefon u download mode-u. Ukoliko su driveri dobro instalirani, komp treba prepoznati telefon.

Ako je sve prošlo u redu, ..............

Pokušavam već danima po ovim naputcima instalirati MM, i od početka sam zapeo na jednom problemu - LGE Andriod MTP device. Uđe u download mode, i stoji na 0% zauvijek. Pokušao sam valjda sve što postoji na internetu, i ništa nije pomoglo. Najnovija verzija LG drivera skinuta, USB debuging pokušan i upaljen i ugašen, pokušao uninstal drivera u Device Manageru, pokušao update isto tamo, ma sve, a ništa ne pomaže. Kada idem u Device Manageru na update drivers izbaci mi code 10, the device cannot start. Neznam postoji li nešto što nisa probao i ništa. Inače, probao na dva kompa sa w7 i to mi je, te sam probao na trećem sa w8 na kojemu je isto, ali je bila greška 38 kad idem update drivera, mislim. Uglavnom, 3 računala, nisam se pomakao od 0% i od početka šta god pokušao.. Ima li tko kakvo rješenje, ili nema pomoći

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
9 godina
neaktivan
Kolega nisi napravija najvaznije na kompjuteru udi u Device Manager pa na ports na lg i promini com na com 41 i to je to trebalo bi raditi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice