- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nabacio sljezov kolačić, ima tri dana. Sviđaju mi se ove nove animacije, sve radi baš lijepo, glatko, iako nije bilo nekih velikih štucanja niti na v21a. Ja sam baš htio reći kako mi se sviđa to što se preko noći (iliti u mirovanju) baterija slabo troši, čini mi se manje nego na loliju, a evo kolega dva posta prije kaže suprotno... nemam pojma, cjelokupan dojam mi je jako pozitivan i preporučujem nadogradnju, s opaskom da nisam neki advanced power user i lolija nisam imao potrebu niti rootati, pa moje mišljenje možda nije mjerodavno za sve korisnike.
Ja sam svog sinoć skinuo sa punjača oko ponoći, pola sata nakon toga zaspao, jutros me dočekalo 100% i dalje. Nemam ovih problema koje je kolega naveo.
Fulmics + xceed kernel, baterija nejde ispod 4h SOT, a mob radi kao Nexus.
Pa sto ti znaci taj Antutu? Ziva glupost, obicna brojka
Pozdrav ljudi,jel zna tko zasto mi nece instalirat sporti app od klade od kad sam stavio MM,snaci skinem app i krene ga instalirat i na kraju pise aplikacija nije instalirana,sa njima sam se cuo da nije zbog androida 6.0 ali kazu da je app kompatibilan sa MM,vise nezz kaj da napravim pa ako netko ima kakvu ideju ili zna kako to rijesit unaprijed hvala!!
TWRP Android 6.0 - LG G3 SLIKA !
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/apk-flash-twrp-autorec-thanks-to-t3081396
Za root vec imate na forumu (search: root)
Pa sto ti znaci taj Antutu? Ziva glupost, obicna brojka
Sad puno bolje spavam, ne bole me leđa i sveukupno se bolje osjećam. Čak su mi i erekcije češće i duže traju.
TWRP Android 6.0 - LG G3 SLIKA !
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/apk-flash-twrp-autorec-thanks-to-t3081396
Za root vec imate na forumu (search: root)
ja sam skinuo taj autorec za MM i uopce mi ne radi tipka za instaliranje twrp,samo onaj dolje upitnik desno mi radi ovo ostalo mogu klikat sta hocu ali nista se ne desava
rootao sam kofol sa nekim king rootom ali mi supersu nece da instalira binary nikako

gdje je tu logika,sve je do pinga
Morate da root telefon, npr. kod mene KingRoot
Onda udjite u TWRP (AutoRec i idete na onaj veliki M logo... Morate da cekate i da pretiskate nekoliko puta !!>...
Radi 100% ... Trazice vam zahtev za root, ono kao na supersu sto je trazio tako i iovde ali samo zahtev od KingRoot-a
:3 Valjda sam uspeo da objasnim na neki nacin, iskreno nesto mnogo ne znam da objasnim jer se ne razumem oko telefona, ali imam i ja lg g3, a pomogli ste mi tako da .... :P ;d
Stavio MM danas. Za sad sam zadovoljan. Nego, pošto su zakomplicirali Knock Code koristim PIN lock.
Zna li netko može li se podesiti tako da mi unlocka mob poslije unosa zadnje znamenke pina a da ne moram stisnuti OK (kao na WIN8.1)???
Morate da root telefon, npr. kod mene KingRoot
Onda udjite u TWRP (AutoRec i idete na onaj veliki M logo... Morate da cekate i da pretiskate nekoliko puta !!>...
Radi 100% ... Trazice vam zahtev za root, ono kao na supersu sto je trazio tako i iovde ali samo zahtev od KingRoot-a
:3 Valjda sam uspeo da objasnim na neki nacin, iskreno nesto mnogo ne znam da objasnim jer se ne razumem oko telefona, ali imam i ja lg g3, a pomogli ste mi tako da .... :P ;d
Ja bi ga pokrenuo, pricekao da vidim jel pravi "backup". Ako pravi backup onda ok, ako ne onda ga samo ugasis.
To sam brzinski pravio a nemam g3 da isprobam, radi 100%, malo je poveci jer ujedno instalira i modem i jos 4 dodatne particije da ne crkne.
gdje je tu logika,sve je do pinga
Stavite DNSET sa playstora i aktivirajte

Pise na kutiji D855 ili postavkama telefona, postavke, o telefonu, informacije o hardveru.

Pa trazis D855 i to je to.
Da, hoces.
Uzimat cu uskoro maskicu i glass za G3, pa me zanima jel se isplati uzet malo skuplji nillkin ili je isti kao i onaj za 1$, te jel netko uzimao koju od ove dvije?
http://www.ebay.com/itm/HOT-NILLKIN-PC-TPU-Slim-Border-Bumper-Armor-Frame-Shockproof-Case-For-LG-G3-D855-/161778089024?var=&hash=item25aab9bc40:m:m_ciuRLH-GTXPt3wsSDBRWg
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Original-Shockproof-Bumper-Case-Cover-Shell-for-LG-Optimus-G3-D850-D851-/261544824319?var=&hash=item3ce5494dff:m:moFHeaMRBObdq4cv-P3YSjA
EDIT: ako bi netko uzimao nesto s ovih linkova, nadjite od drugog prodavaca jer kod ovog dolje pise da ne shipa u hr