LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.480
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
minakic, ja sam na Vip-u 32GB verzija G3. Istu verziju kao i ti imam (nadogradena preko OTA-e).
14 godina
LG G3 - Rasprava

nabacio sljezov kolačić, ima tri dana. Sviđaju mi se ove nove animacije, sve radi baš lijepo, glatko, iako nije bilo nekih velikih štucanja niti na v21a. Ja sam baš htio reći kako mi se sviđa to što se preko noći (iliti u mirovanju) baterija slabo troši, čini mi se manje nego na loliju, a evo kolega dva posta prije kaže suprotno... nemam pojma, cjelokupan dojam mi je jako pozitivan i preporučujem nadogradnju, s opaskom da nisam neki advanced power user i lolija nisam imao potrebu niti rootati, pa moje mišljenje možda nije mjerodavno za sve korisnike.

Knjiga pise da postoji mesto, u sred zemlje neko sunce sja, tamo se moze i s milion dvesto, trazim srce zemlje stare i sunce za rudare
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
ok to me zanimalo moj je kupljen isto u vipa ima 10-15 dana otkljucan na sve mreze a t-mobile kartica
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam svog sinoć skinuo sa punjača oko ponoći, pola sata nakon toga zaspao, jutros me dočekalo 100% i dalje. Nemam ovih problema koje je kolega naveo.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Fulmics + xceed kernel, baterija nejde ispod 4h SOT, a mob radi kao Nexus.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Prva slika je sinoć nakon što sam stavio 6.0 i uradio test. Malo me razočaralo jer sam na 5.0 imao oko 42000. Jutros sve ponovim,  a prije toga sam ga namjerno restartao i dobio ovaj drugi rezultat. Moram priznati da sam pozitivno iznenađen. Model 16/2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Pa sto ti znaci taj Antutu? Ziva glupost, obicna brojka

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ljudi,jel zna tko zasto mi nece instalirat sporti app od klade od kad sam stavio MM,snaci skinem app i krene ga instalirat i na kraju pise aplikacija nije instalirana,sa njima sam se cuo da nije zbog androida 6.0 ali kazu da je app kompatibilan sa MM,vise nezz kaj da napravim pa ako netko ima kakvu ideju ili zna kako to rijesit unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
Sta napise točno?
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

TWRP Android 6.0 - LG G3 SLIKA !

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/apk-flash-twrp-autorec-thanks-to-t3081396

Za root vec imate na forumu (search: root) 

Corona
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Postavio sam zakljucavanje uzorkom, i sad mi neda obicno, ima li tko kakvo rjesenje?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

Pa sto ti znaci taj Antutu? Ziva glupost, obicna brojka

Sad puno bolje spavam, ne bole me leđa i sveukupno se bolje osjećam. Čak su mi i erekcije češće i duže traju. 

13 godina
neaktivan
Stane012 kaže...

TWRP Android 6.0 - LG G3 SLIKA !

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/apk-flash-twrp-autorec-thanks-to-t3081396

Za root vec imate na forumu (search: root) 

ja sam skinuo taj autorec za MM i uopce mi ne radi tipka za instaliranje twrp,samo onaj dolje upitnik desno mi radi ovo ostalo mogu klikat sta hocu ali nista se ne desava

rootao sam kofol sa nekim king rootom ali mi supersu nece da instalira binary nikako

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
9 godina
neaktivan
To je meni bilo i samo san ga redetira na tvornicke i sve je bilo uredu to je jedino rjesenje sta sam pronasa
15 godina
Skužio sam da je surfanje sporije preko wifi. Treba mu dosta da učita. Kad prebacim na 3g/4g odmah učita.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Skužio sam da je surfanje sporije preko wifi. Treba mu dosta da učita. Kad prebacim na 3g/4g odmah učita.

gdje je tu logika,sve je do pinga

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...
Sta napise točno?

Kad ga instalira izbaci u app aplikacija nije instalirana

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 20:35 (hellboyhrc99).
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Morate da root telefon, npr. kod mene KingRoot

Onda udjite u TWRP (AutoRec i idete na onaj veliki M logo... Morate da cekate i da pretiskate nekoliko puta !!>...
Radi 100% ... Trazice vam zahtev za root, ono kao na supersu sto je trazio tako i iovde ali samo zahtev od KingRoot-a

:3 Valjda sam uspeo da objasnim na neki nacin, iskreno nesto mnogo ne znam da objasnim jer se ne razumem oko telefona, ali imam  i ja lg g3, a pomogli ste mi tako da .... :P ;d

Corona
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
LG G3 - Rasprava

Stavio MM danas. Za sad sam zadovoljan. Nego, pošto su zakomplicirali Knock Code koristim PIN lock.

Zna li netko može li se podesiti tako da mi unlocka mob poslije unosa zadnje znamenke pina a da ne moram stisnuti OK (kao na WIN8.1)???

0 0 hvala 0
13 godina
Stane012 kaže...

Morate da root telefon, npr. kod mene KingRoot

Onda udjite u TWRP (AutoRec i idete na onaj veliki M logo... Morate da cekate i da pretiskate nekoliko puta !!>...
Radi 100% ... Trazice vam zahtev za root, ono kao na supersu sto je trazio tako i iovde ali samo zahtev od KingRoot-a

:3 Valjda sam uspeo da objasnim na neki nacin, iskreno nesto mnogo ne znam da objasnim jer se ne razumem oko telefona, ali imam  i ja lg g3, a pomogli ste mi tako da .... :P ;d

Ja bi ga pokrenuo, pricekao da vidim jel pravi "backup". Ako pravi backup onda ok, ako ne onda ga samo ugasis.

To sam brzinski pravio a nemam g3 da isprobam, radi 100%, malo je poveci jer ujedno instalira i modem i jos 4 dodatne particije da ne crkne.

ja
13 godina
mersimh kaže...
x18x05x kaže...

gdje je tu logika,sve je do pinga

Stavite DNSET sa playstora i aktivirajte

ja
15 godina
Sad puno brže učitava.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan
lg g3 d855. rekose mi ako ga budem uzela da trazim samo tu oznaku. kako ga pepoznati

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
To je oznaka za europsku verziju, tesko da ces naletit na neku drugu.

Pise na kutiji D855 ili postavkama telefona, postavke, o telefonu, informacije o hardveru.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
Djevojka123 kaže...
lg g3 d855. rekose mi ako ga budem uzela da trazim samo tu oznaku. kako ga pepoznati

Probaj ovako

15 godina
neaktivan
Djevojka123 kaže...

Pa trazis D855 i to je to.

9 godina
neaktivan
Vecer ekipa jedna stvar me zanima ako stavim za g3 kdz 6.0 ocu li nastaviti dalje primati ota update softvera?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minakic kaže...
Vecer ekipa jedna stvar me zanima ako stavim za g3 kdz 6.0 ocu li nastaviti dalje primati ota update softvera?

Da, hoces.

13 godina
LG G3 - Rasprava

Uzimat cu uskoro maskicu i glass za G3, pa me zanima jel se isplati uzet malo skuplji nillkin ili je isti kao i onaj za 1$, te jel netko uzimao koju od ove dvije?

http://www.ebay.com/itm/HOT-NILLKIN-PC-TPU-Slim-Border-Bumper-Armor-Frame-Shockproof-Case-For-LG-G3-D855-/161778089024?var=&hash=item25aab9bc40:m:m_ciuRLH-GTXPt3wsSDBRWg

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Original-Shockproof-Bumper-Case-Cover-Shell-for-LG-Optimus-G3-D850-D851-/261544824319?var=&hash=item3ce5494dff:m:moFHeaMRBObdq4cv-P3YSjA

EDIT: ako bi netko uzimao nesto s ovih linkova, nadjite od drugog prodavaca jer kod ovog dolje pise da ne shipa u hr

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 17:38 (mrbean).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Odgovaram na svoj post i demantiram sam sebe. Rekao sam da baterija preko noći ode za cca 20% ali se ispostavilo da sam u krivu. Sada ipak preko noći ode samo 3%., tako da ipak nemam problema sa tim.
Zadar živi vječno!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice