LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.232.284
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

ma da ja isto tak imam vece fajlove, u ovom slucaju the man in the high castle cijelu sezonu hahaha

jedno pitanje za sve korisnike, da li je iko ocistio mob skroz od google-a? bas me zanima kolko bi mi to utjecalo na baterijui brzinu..samo bi trebo alternativno skinut neki novi update prek f droida il tak neceg..a i zeznuto je zbog gpsa nes kolko sam skuzio

Accidentaly sent from my SGS i9000
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ne znam jel ima itko jos porblema sa baterijom, punjenjem i trosenjem baterije nakon ovoga zadnjeg update-a?
Nakon njega, puniti ga mogu samo sa kablom i punjacem koji sam dobio s njim, nista preko kompa ili drugi kablovi. Mislim mogu, ali punjenje onda traje preko 10 sati. Cak mogu gledati kako se prazni baterija dok se puni. I mobitel se jako brzo puni, za sat-satipo baterija je na 100%. Pocetak punjenja je posebno brz, za 10-15 min on napuni bateriju za nekih 30%. I zna se jako zagrijati dok se puni.

Ali to ima posljedice ocito, jer baterija se i prazni jako brzo. Normalno se prazni samo ako mi je internet ugasen skroz.

Ne znam jel ima itko slicnih iskustava nakon update-a ovoga i jel ima itko kakav savjet sta napraviti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav , dobit ću pod garanciju novi LG G3 16 gb, koliko bi vrijedio sam, a koliko ako uz njega dam original quick Circle case i Samsungovu sdhc 64 gb class10 karticu.
Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Je li iko isprobao novi official CM 13.0? Kakvu su utisci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

Evo ako netko treba bežični punjač za G3 ovaj je preporuka. Ja nabavio i fino radi.

http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-NEW-MAGIC-DISK-II-QI-WIRELESS-CHARGER-FOR-IPHONE-6-FOR-SAMSUNG-S6DS-/271841085750?var=&hash=item3f4afdc936:m:mx4vhyQiglzlNEI2B2qwopQ

Puni nešto sporije od žičnog (kažu >70% efikasnost) ali je praktično i efektno (ima plavo led osvjetljenje kada se puni)

Preko silikonske maskice slabije hvata ali i tako funkcionira...

Eto koga zanima....

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

preskupo, rade kupite original prek njuskala, za 150kn onda..ja za 100 naso

Accidentaly sent from my SGS i9000

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, zanima me zašto nemogu nadogradit svoj LG G3 na novi Android lollipop, piše m i da uređaj nije registriran. može pomoć

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Pozdrav , dobit ću pod garanciju novi LG G3 16 gb, koliko bi vrijedio sam, a koliko ako uz njega dam original quick Circle case i Samsungovu sdhc 64 gb class10 karticu.
Hvala

Nitko ništa?

13 godina
acerbis kaže...
acerbis kaže...

Hvala

Nitko ništa?

2000kn... i to mins par sto kuna. 

Inace moj G3 je i dalje na prodaju... novu bateriju pikni unutra i imate doslovno novi mobitel + 32gb micro SD i gumena maska i ono sta je bilo u kutiji sa njim. Javite se u inbox. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, ako mi neko može objasnit šta je sa ovim mojim g3, ne mogu nadogradit softver. i nigdje ne piše IMEI. ispod baterije piše toćan IMEI kao na racunu. ali akd ukucam u telefon *#06# izbaci mi prazno.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 19:48 (rappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rappy kaže...

Pozdrav, ako mi neko može objasnit šta je sa ovim mojim g3, ne mogu nadogradit softver. i nigdje ne piše IMEI. ispod baterije piše toćan IMEI kao na racunu. ali akd ukucam u telefon *#06# izbaci mi prazno.

Sta si mu radio ?

ja
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
rappy kaže...

Sta si mu radio ?

Ništa. niti sam root, niti nšta drugo. neznam zašto to piše da telefon nije registriran. niti kako ga registrirat

13 godina
rappy kaže...
bender_007 kaže...
rappy kaže...

Sta si mu radio ?

Ništa. niti sam root, niti nšta drugo. neznam zašto to piše da telefon nije registriran. niti kako ga registrirat

Pitanje je otkad ti je tako ? Vjerojatno ne mozes ni pozivati itd ?

ja
15 godina
neaktivan

Ma sve radi super, osim što nemogu nadogradit softver, nikako ni peko pc suite. i to što ne piše IMEI kad odem u postavke. zato mi nije jasno šta je to.

10 godina
rappy kaže...
bender_007 kaže...
rappy kaže...

Sta si mu radio ?

ako nisi ti onda je netko prije tebe flashao neki rom od druge varijante modela, i upravo se to dogodi.. tesko da se to dogodi bas samo od sebe..

pretpostavljam da nemas efs backup, u tom slucaju mozes probati neke metode tipa ovoga 

ili slicno.. ali tu treba biti jako oprezan i treba znati sta radis.

mozda probati factory reset za pocetak?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58915450&postcount=3

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 20:33 (digitall).
15 godina
neaktivan

Hvala probat cu to, jer kupio sam mobitel od lika godinu dana star, kao ima još godinu garanciju a ako je ovo zdrmo onda mislim da nema više garanciju

17 godina
LG G3 - Rasprava

Ili je stavljao neki custom rom koji je izbrisao/sakrio imei ili je otključavao telefon preko boxa pa je zaboravio vratiti imei.

Ako je ovo drugo bez boxa nemožeš vratit.

Ako je prvo, flashanjem stock firmware-a se riješi stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rappy kaže...

Hvala probat cu to, jer kupio sam mobitel od lika godinu dana star, kao ima još godinu garanciju a ako je ovo zdrmo onda mislim da nema više garanciju

To oni srede brzinski. Mozes i rucno cak. Jel mozes napraviti screenshot system info ? Tj baseband info i koja je verzija osa ?

ja
15 godina
neaktivan

Probao ono što si stavio link sa youtube, i ne radi. uspio sam stavit Lolipop sa LG flash tool. ali i dalje mi ne prikazuje  IMEI telefona i tamo piše da telefon nije još registriran eto neznam više šta uradit.

13 godina
rappy kaže...

Probao ono što si stavio link sa youtube, i ne radi. uspio sam stavit Lolipop sa LG flash tool. ali i dalje mi ne prikazuje  IMEI telefona i tamo piše da telefon nije još registriran eto neznam više šta uradit.

Stavi 20t/u/v ili 21a kdz pa javi jel sta bolje

ja
15 godina
neaktivan

Ako može link gdje da skinem taj.

13 godina
17 godina
odjavljen
Jel se isplati napraviti update s 20t na 21a?
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edge kaže...
Jel se isplati napraviti update s 20t na 21a?

Da

15 godina
neaktivan
Hvala probam kad dođem kuci sa posla.
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

stavio i opet isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel vama takodjer lagga playtore od kad se update-ao?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 17:56 (Edge).

0 0 hvala 0
15 godina
Kod mene sve radi bez greške. Od dana kad sam ga kupio pa do danas nikad ništa.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Jel vama takodjer lagga playtore od kad se update-ao?

Lagga uvijek na stocku. Malo je bolje sa CM13.

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav. Narucio sam si G3, pa razmisljam da odmah uzmem i tempered glass, za svaki slucaj. Koji bi preporucili, imate li kakva iskustva s time, gdje kupiti, za koliko novaca? vidim da ima na ebayu jako jeftino, ali ne znam isplati li se to stavljati uopce,ili su kod nas samo napuhane cijene?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice