LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.519
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako da rucno nadogradim na v20h na vipu sam i stojim na v20f hvala :)

0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Skineš ROM sa službene stranice LG-a i flashas sa LG Flash Tool-om. Ima uputa na netu hrpa, proguglaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 12:52 (Dardevil).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da ali ne mogu pronaci sluzbeni rom na njihovoj stranici

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1402798/lg-g4-release-date-price-specs-rumours-not-coming-at-mwc Malo informacija o G4 kao moguce da je ce imat 3K display 1620x2880 i kameru 20mega pixela

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 19:55 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
Nvidia GTX 680 kaže...

http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1402798/lg-g4-release-date-price-specs-rumours-not-coming-at-mwc Malo informacija o G4 kao moguce da je ce imat 3K display 1620x2880 i kameru 20mega pixela

Ludi su ako će ić na takvu rezoluciju

10 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

stvarno nepotrebno pretjerivanje i opterecenje proca, gpua i baterije.. bolje da smanje na fullhd da to sve leti glatko i da baterija traje sto vise moguce..

i ovaj na g3 je nepotrebno prevelika rezolucija..

16 godina
Nece imat takav display jer ni jedan RISC cipset ne podrzava 60fpsa na toj rezoluciji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
LG G3 - rasprava

na njemu ce SOT biti 2h :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pukao mi ekran danas, mala rodica ga izgrizla...

Mobitel je kupljen u VIPu i još je pod garancijom.

Zanima me sljedeće - ekran ću promijeniti u servisu "alo alo" u splitu koji koliko znam nije ovlašteni lg servis. Tamo mi radi prijatelj i uvjerava me da neću izgubit garanciju na uređaj ako promijenim ekran kod njih.

Je li to ima smisla? Cilj mi je zadržati garanciju. Ako ovo gore ne igra, uzet ću ekran preko ebaya i sam ga zamijenit. Što kažete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jopa123 kaže...

Pukao mi ekran danas, mala rodica ga izgrizla...

Mobitel je kupljen u VIPu i još je pod garancijom.

Zanima me sljedeće - ekran ću promijeniti u servisu "alo alo" u splitu koji koliko znam nije ovlašteni lg servis. Tamo mi radi prijatelj i uvjerava me da neću izgubit garanciju na uređaj ako promijenim ekran kod njih.

Je li to ima smisla? Cilj mi je zadržati garanciju. Ako ovo gore ne igra, uzet ću ekran preko ebaya i sam ga zamijenit. Što kažete?

Mislim da ukoliko nije ovlasteni servis za LG da ces izgubit garanciju
ukoliko das tamo a ti mijenjaju ekran.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pretpostavljam da on ide na to da se nece skuzit da je mjenjano. Inace koliko ja znam nebi smija radit nigdi osim po papirima. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kaže prijatelj što radi u neovlaštenom servisu da ugrađuju original djelove koje dobiju od Agrama, znači original je ekran, ali nemaju one naljepnice što idu preko vijaka...

Za sve kojima bude trebala informacija, ovlašteni servis u Splitu (MR Servis) naplaćuje 1200 kn za promjenu ekrana (uključujući cijelu prednju masku), garancija sigurno ostaje, provjereno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jopa123 kaže...

Kaže prijatelj što radi u neovlaštenom servisu da ugrađuju original djelove koje dobiju od Agrama, znači original je ekran, ali nemaju one naljepnice što idu preko vijaka...

Za sve kojima bude trebala informacija, ovlašteni servis u Splitu (MR Servis) naplaćuje 1200 kn za promjenu ekrana (uključujući cijelu prednju masku), garancija sigurno ostaje, provjereno.

Koja je cijena kod prijatelja (Alo Alo?)?

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo ja cekan svoj lg g3 triba bi doc sutra s popravka. Priko tele2 u agram servis su ga popravljali isto prednje kućište i ekran i ispalo me 918 kn.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

evo još jedna recimo sitnica koja mi ide na živce kod g3... redraw issue! ne svaki puta, ali često, kad otključam display, widgeti se refreshaju tako da se kompletno osvježe, iscrtaju, i onda taj djelić sekunde mob štuca, tj trebao bi pričekati da se iscrtaju inače zalaga kad mrdam palcem.

nisam skužio uzorak, nekad da nekad ne, što je duže zaključan to učestalost raste...

sve mi je na stock, v20f loli

događali se to na v20h? 

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
koorpa kaže...

evo još jedna recimo sitnica koja mi ide na živce kod g3... redraw issue! ne svaki puta, ali često, kad otključam display, widgeti se refreshaju tako da se kompletno osvježe, iscrtaju, i onda taj djelić sekunde mob štuca, tj trebao bi pričekati da se iscrtaju inače zalaga kad mrdam palcem.

nisam skužio uzorak, nekad da nekad ne, što je duže zaključan to učestalost raste...

sve mi je na stock, v20f loli

događali se to na v20h? 

meni ne.

usput probaj ovo namjestit, da se animacije brze odvijaju http://lg-g3.wonderhowto.com/how-to/speed-up-your-lg-g3-10-seconds-flat-0156563/

tako da sve opcenito radi malo brze

upravo preko njega gledam nogomet na arena sport hd, spojen putem miracasta na 42' tv

sto mi sony z1 nije mogao raditi glatko.. bilo je previse artefakta.. mozda zato sto je tv lg 

btw kako obrisati mcafee antivirus koji je dosao predinstaliran?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 8:58 (digitall).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

dali je tko od Vas primjetio promjenu u reprodukciji glazbe u stock playeru na stock slusalicama nabolje na 20h? Nisam dosta dugo slusao glazbu, samo max tv 2 go ali danas sam ostao ugodno iznenađen promjenom jer se sjecam da je bilo losije ili je to samo moj subjektivan dojam?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

sa h je dosao bolji encoder zato mu je gain jachi a i zvuk je cishchi 

Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvala na informaciji, znaci jos uvjek mi usi normalno funkcioniraju :D drago mi je zbog toga jer volim poslusati glazbu i ovo je dosta ugodno iznenađenje

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Molim vas pomoc

Novopečeni sam vlasnik G3 32GB iz Tele2 otključanog i sad radi na T Com

Napravio sam update sad sam na

V20h-EUR-xx

Android 5.0

Kernel 3.4.0

Problem je što mi mob koristi 21,31GB System Data

Imao tko sličan problem?

Inače ovo mi je prvi smartphone i nisam baš vičan svemu tome pa ako netko ima volje da objasni šta da radim.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jesi napravio full wipe nakon updatea?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Danas, tj. noćas i danas me je lijepo mob izbreco. Imam v20h na mobu i noćas sam malo prispavao uz TV  i kad se probudio vidim ja mob pokraj mene svijetli i LG logo i diže se mob (znači sam se resetirao i upalio - baterije je bilo oko 50%), reko u sebi divno, ali onda sam na njega jos kasnije klikao i sve ok je radilo. Danas se dignem ujutro (nije bio na punjaču preko noći) i uzmem mob upalim net i nakon 2 sekunde opet LG logo i tu je zapeo i ništa, čekam ja 5 minuta i ništa, vadim bateriju i ponovo ga pokrećem i sve ok. Šta reći nego divno. U zadnja 2 dana nisam ništa novo instalirao, ali eto on  se sada našao brecati. Ne pada mi raditi factory reset jer imam oko 150 aplikacija i igara (15 - 20 GB zauzimaju), te bi još u igrama hrpu pozicija popušio, pa da ponovo to sve idem baš i nisam lud, a možda ću morati ako se opet počne gasiti i resetirati.

Čudno, a do sada je savršeno radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Jesi napravio full wipe nakon updatea?

To je Hard Reset?

Tipa volume dugmić i power - (vidio na netu ali nisam se baš usuđivao to raditi)

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Postavke/Standardno/Arhiviranje i reset/Reset podataka/Resetiraj telefon

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Kakva je vama potrošnja Facebooka  + Messengera? Meni to ogromno ždere bateriju, čini mi se neoptimizirano jako za Lolly jer mi na M7 je to minimalna stavka pri potrošnji baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Ujutro mi dosao update na verziju 20h i to preko LG PC Suit-a, imam vip 32gb, prvi sati koristenja za sada super vidit cemo kasnije kako ce sve raditi.

Primjetio sam da trosi manje ram-a sa nekih 10 aplikacija u pozadini trosi 64% prije je na 20f bilo oko 82%.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 12:24 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

danas je treći dan kako sam prešao na 20h. nisam radio reset, samo update preko pc suita. update je bio ponuđen po defaultu.

4h i 15min screen on time, baterija na 19% - puno bolje nego prije,

keyboard laga za sada nema,

screen redraw još uvijek prisutan, ali manje nego prije,

aplikacije troše manje rama, imam free i po 1,7GB...

sve u svemu napredak, nemam zamjerki.

vip 32/3

i7 power!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Koja je cijena kod prijatelja (Alo Alo?)?

1100 kn.

mrx058 kaže...

Evo ja cekan svoj lg g3 triba bi doc sutra s popravka. Priko tele2 u agram servis su ga popravljali isto prednje kućište i ekran i ispalo me 918 kn.

Uh trebao sam to onda... već sam predao mob u servis, popravak mi je bio hitan i nisam mislio da je tolika baš razlika u cijeni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice