Od kad to ima više G3 nego npr. iPhone 6 ili nekog Samsunga? A i HTC ima bolje prodajne rezultate nego LG, za Sonyja neznam. Oni su malo zeznuti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O bože ne vjeruje. Slikao sam da pokazem kako je panel od z2 superiorniji u prikazu bijele bijele, crne i kutevima vidljivosti...
http://m.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p3.php
Tu si procitajte o g2 vs g3 ekranu. SVE osim rezolucije je losije nego na g2, zaboravio sam i na sunlight legibility.However, nema smisla preubjeđivati ljude koji su toliko okorjeli u pogrešnom mišljenju.
Koji si ti nedokazani lik pa to svijet nije vidio,pa ti govorim da sam prvo imo g3 pola godine,pa uzo z3 jer je trebo bit bolji ali nije pa opet uzo g3,znaci koristio sam i jedan i drugi i znam sta pricama a to sta ti hoces druge uvjerit kako su z2 i z3 bolji od g3 to nije istina,pogotovo po pitanju ekrana,i zasto tema o g3 ima vec 120 stranica a z2 i z3 zajedno nemaju ni pola od tih 120 stranica.Vjerojatno suti ljudi sto su kupili g3 glupi ili ljudi nisu uspjeli nasjest na price poput tvoje
Budimo realni 120 stranica u kojima se piše koja je najbolja vezija SW da ne trza,ne pregrijava, ne gasi sam od sebe, itd...
Na Z3 , iPhone 6, M8 nema toliko pisanja jer ljudi nemaju toliko problema kao većina sa G3 uređajem. (imao sam ga punih 7 dana)
Pa normalno da nema kad ima jako puno ljudi g3 a ove ne,na 10 g3 se nade jedan m8 ili z3 i logicno je da ima vise problema kad ih je i daleko vise zastupljeno,cak i vise od ta dva,pa budimo onda sad realni
nisam baš siguran da je G3 prodavaniji od Z3,M8 i iP6 zajedno.. ta tri mobitela zajedno nemaju 100 stranica na ovom forumu.
Od kad to ima više G3 nego npr. iPhone 6 ili nekog Samsunga? A i HTC ima bolje prodajne rezultate nego LG, za Sonyja neznam. Oni su malo zeznuti.
Gdje ti vidis da sam ja spomenuo iphone6 ili samsung,prosvijetli me?
Htc nema bolje prodajne rezultate od g3,tek 2014 posluju sa minimalnom dobiti iz kvartala u kvartal
Budimo realni 120 stranica u kojima se piše koja je najbolja vezija SW da ne trza,ne pregrijava, ne gasi sam od sebe, itd...
Na Z3 , iPhone 6, M8 nema toliko pisanja jer ljudi nemaju toliko problema kao većina sa G3 uređajem. (imao sam ga punih 7 dana)
Nego da krenem redom i bez uzrujavanja .
To što ova tema ima 120 strana nije radi lošeg software-a nego radi komuniciranja ljudi i njihovih iskustava sa navedenim uređajem. Tema ima 120 strana za razliku od M8 i Z3 zato što ima puno više korisnika G3 za razliku od M8 i Z3 poradi njihove besramno visoke cijene koju svaki normalniji čovijek neće platiti (osim ako nema neku super priliku i želi probati i imati uređaj), možda ako ima para na bacanje ili preferencu na određenu marku mobitela (koja će ga skupo koštati).
Tvoje pisanje da većina ljudi ima problema sa G3, da ne spominjem tvoje iskustvo sa uređajem od 7 dana (bolje da si šutio o tome), ne da nije objektivno nego je uopće nerealno da bilo šta govoriš o G3 na temelju navedenog iskustva od 7 dana.
Što LG izbacuje software svako malo je jako pohvalno i to malo koja firma radi za svoje korisnike, do kojih mu je očito stalo što pokazuje stalnim unapređivanje software-a. Tako da to nije nedostatak nego prednost, na koju bi se trebale ugledati i druge firme, a pogotovo Samsung.
Eto toliko, a već vidim da će se sada nastaviti flame war.
Nažalost, ova tema je prerasla u prepucavanje "tko ima boljeg"
O bože ne vjeruje. Slikao sam da pokazem kako je panel od z2 superiorniji u prikazu bijele bijele, crne i kutevima vidljivosti...
Tu si procitajte o g2 vs g3 ekranu. SVE osim rezolucije je losije nego na g2, zaboravio sam i na sunlight legibility.However, nema smisla preubjeđivati ljude koji su toliko okorjeli u pogrešnom mišljenju.
Koji si ti nedokazani lik pa to svijet nije vidio,pa ti govorim da sam prvo imo g3 pola godine,pa uzo z3 jer je trebo bit bolji ali nije pa opet uzo g3,znaci koristio sam i jedan i drugi i znam sta pricama a to sta ti hoces druge uvjerit kako su z2 i z3 bolji od g3 to nije istina,pogotovo po pitanju ekrana,i zasto tema o g3 ima vec 120 stranica a z2 i z3 zajedno nemaju ni pola od tih 120 stranica.Vjerojatno suti ljudi sto su kupili g3 glupi ili ljudi nisu uspjeli nasjest na price poput tvoje
Pa normalno da nema kad ima jako puno ljudi g3 a ove ne,na 10 g3 se nade jedan m8 ili z3 i logicno je da ima vise problema kad ih je i daleko vise zastupljeno,cak i vise od ta dva,pa budimo onda sad realni
nisam baš siguran da je G3 prodavaniji od Z3,M8 i iP6 zajedno.. ta tri mobitela zajedno nemaju 100 stranica na ovom forumu.
Iphone 6 nisam spomeno a od m8 i z3 je sigurno duplo prodan
iP6 i iP6+ 70 milijuna komada do sada.
G3 se prodaje 3 mjeseca duže, i negdje je oko 20-25 miljiuna prodanih uređaja.
S5 je na istoj brojci, ali valja naglasiti da je iPhone 5S bio uspješniji od oba u svim kvartalima prošle godine.
Q2 2014 - M8 4.5 miljiuna, S5 12 milijuna, iPhone 5S 14 milijuna, G3 14.5 milijuna (isporučenih, nema brojke za prodanih)
iP6 i iP6+ 70 milijuna komada do sada.
G3 se prodaje 3 mjeseca duže, i negdje je oko 20-25 miljiuna prodanih uređaja.
S5 je na istoj brojci, ali valja naglasiti da je iPhone 5S bio uspješniji od oba u svim kvartalima prošle godine.
Q2 2014 - M8 4.5 miljiuna, S5 12 milijuna, iPhone 5S 14 milijuna, G3 14.5 milijuna (isporučenih, nema brojke za prodanih)
Ovo je sve istina ali ja nisam spomenuo 6 jer je ona prica za sebe
Nego da krenem redom i bez uzrujavanja .
To što ova tema ima 120 strana nije radi lošeg software-a nego radi komuniciranja ljudi i njihovih iskustava sa navedenim uređajem. Tema ima 120 strana za razliku od M8 i Z3 zato što ima puno više korisnika G3 za razliku od M8 i Z3 poradi njihove besramno visoke cijene koju svaki normalniji čovijek neće platiti (osim ako nema neku super priliku i želi probati i imati uređaj), možda ako ima para na bacanje ili preferencu na određenu marku mobitela (koja će ga skupo koštati).
Tvoje pisanje da većina ljudi ima problema sa G3, da ne spominjem tvoje iskustvo sa uređajem od 7 dana (bolje da si šutio o tome), ne da nije objektivno nego je uopće nerealno da bilo šta govoriš o G3 na temelju navedenog iskustva od 7 dana.
Što LG izbacuje software svako malo je jako pohvalno i to malo koja firma radi za svoje korisnike, do kojih mu je očito stalo što pokazuje stalnim unapređivanje software-a. Tako da to nije nedostatak nego prednost, na koju bi se trebale ugledati i druge firme, a pogotovo Samsung.
Eto toliko, a već vidim da će se sada nastaviti flame war.
Nažalost, ova tema je prerasla u prepucavanje "tko ima boljeg"
vidiš zato ja nisam rekao ništa loše vezano za G3 jer sam ga imao samo 7 dana i nisam mjerodavan za išta govoriti.
ja sam rekao ono što sam pročitao i išao sam braniti Sony,Htc i Apple jer imaju tako malo stanica na ovom forumu.
lijepo je to od LG-a što redovito baca update ali ipak vjerujem da to rade jer su u početku zabrljali dok recimo HTC,Sony i Apple nisu zabrljali.
nažalost i sam priznaš da je ova tema u većem dijelu prepucavanje i eto od kuda 120 stranica. (sad je već 121.)
Nego da se ne prepucavamo, jer je to postala osnovna zanimacija na nekim temama na Bug forumu, mogu samo reći - Laku noć.
Ugodan san svima kojima trza i kojima ne trza G3 (a njih je evidentno manje ) i svima ostalima koji imaju druge marke moba kojima ne trza ništa (pošto je to važno na mobu).
E da i za kraj predlažem da se otvori nova tema sa naslovom: Da li Vaš skupocijeni smartphone trza
LN svima
Nego da se ne prepucavamo, jer je to postala osnovna zanimacija na nekim temama na Bug forumu, mogu samo reći - Laku noć.
Ugodan san svima kojima trza i kojima ne trza G3 (a njih je evidentno manje ) i svima ostalima koji imaju druge marke moba kojima ne trza ništa (pošto je to važno na mobu).
E da i za kraj predlažem da se otvori nova tema sa naslovom: Da li Vaš skupocijeni smartphone trza
LN svima
🙈🙉🙊

Imam oba mobitela jedan pokraj drugog, vidljivost na suncu ajmo reci jednaka...
G2 ima plavkastu bijelu boju vise nego g3.
Evo dole na stranici pogledaj mjerenja temperature i ostalog,
a i ostali reviewvi govore isto sto se boja tice i slicno.
http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z3-Compact-Review_id3794
Slažem se. Nemam doduše G3, imam G2, al mi ga imaju 2 prijatelja, jedan s kojim sam svaki dan. Boje su na G2 masu življe, nisu overflow neki, al su življe, kontrast je jači, definicija crne i bijele je preciznija.
Po mom subjektivnom dojmu, osim same rezolucije, ekran od G2 je osjetno bolji. Ne želim sad ulazit u preciznost boja i ostale finese, ali pri samome radu s uređajem pruža puno življi i bolji dojam. Pritom ostajem pri tvrdnji da je ekran kod G3 isto vrhunski, al razlika se u primjeti.
Slažem se. Nemam doduše G3, imam G2, al mi ga imaju 2 prijatelja, jedan s kojim sam svaki dan. Boje su na G2 masu življe, nisu overflow neki, al su življe, kontrast je jači, definicija crne i bijele je preciznija.
Po mom subjektivnom dojmu, osim same rezolucije, ekran od G2 je osjetno bolji. Ne želim sad ulazit u preciznost boja i ostale finese, ali pri samome radu s uređajem pruža puno življi i bolji dojam. Pritom ostajem pri tvrdnji da je ekran kod G3 isto vrhunski, al razlika se u primjeti.
I znas sta onda probaj napravit,pusti film gdje prevladavaju tamne boje i pauziraj film tipa da je pauza na licu covjeka pa onda reci sta si vidio,definicija i konture lica ce bit malo jace izrazenije i detaljnije i od g2 i z3,pogotovo naspram z3 gdje ce ona dobar dio sto se vidi na g3 ona ce to potamnit.Probaj slikat sliku sa jednim od ta 3 moba pa ju stavi na sva tri i polaku ju onda zumiraj pa da vidimo na kojem ostaju naj vjerniji i naj cisci detalji,g3 tak da nije sve u bojama i crnoj podlozi,svaki ima nesto bolje ali pricati kako ekran od g3 nije bas nesto sa obzirom na rezu su gluposti

https://www.facebook.com/groups/333743016836176/
Facebook grupa LG G3 Hrvatska
Ima li ovdje uopće moderatora? Pratim ovu temu preko mjesec dana i konstantno se ide u off. Super je staviti uređaj u kontekst s konkurencijom, ali to skoro nikada ne ide u produktivnom smjeru. Možda da se otvori tema "sraz flagshipova"
Pozdrav svima!
Ako moze netko da odgovori...
Prilikom surfanja da li se softverske tipke kod Lg G3 micu sa ekrana?!
Da li postoji opcija za to?!
Ne znam, meni je bitno da ekran bude max. iskoristen...
Hvala ekipa unaprijed!
Zivili!
Pozdrav svima!
Ako moze netko da odgovori...
Prilikom surfanja da li se softverske tipke kod Lg G3 micu sa ekrana?!
Da li postoji opcija za to?!
Ne znam, meni je bitno da ekran bude max. iskoristen...
Hvala ekipa unaprijed!
Zivili!
Postavke-zaslon- gumbovi osjetljivi na pocetnom zaslonu i tamo si odaberes gdje zelis da ti se maknu

Hvalaaa!
https://www.facebook.com/groups/333743016836176/
Facebook grupa LG G3 Hrvatska
Jos mi samo to treba.Dovolja mi je ovaj forum...
Vecer, jel' netko zna dal' se mogu zakljucati sve aplikacije pomocu knock coda. Bilo koja opcija dolazi u obzir, bio to root ili ne. Hvala
I znas sta onda probaj napravit,pusti film gdje prevladavaju tamne boje i pauziraj film tipa da je pauza na licu covjeka pa onda reci sta si vidio,definicija i konture lica ce bit malo jace izrazenije i detaljnije i od g2 i z3,pogotovo naspram z3 gdje ce ona dobar dio sto se vidi na g3 ona ce to potamnit.Probaj slikat sliku sa jednim od ta 3 moba pa ju stavi na sva tri i polaku ju onda zumiraj pa da vidimo na kojem ostaju naj vjerniji i naj cisci detalji,g3 tak da nije sve u bojama i crnoj podlozi,svaki ima nesto bolje ali pricati kako ekran od g3 nije bas nesto sa obzirom na rezu su gluposti
To sam i proba, s 2 filma, YT clipovima, raznim rezolucijama itd. Na G3 sam slabije vidio detalje u mračnijim scenama nego na G2. I da napomenem, G2 je u tom momentu imao na sebi mat SP dok G3 nije imao ništa. Moj dojam je da su boje bolje izražene na G2, kontrast, crna-bijela.
Nemora da sam u pravu, to je moj subjektivan dojam, kao uostalom i prijatelja koji posjeduje G3, sam je istu stvar zamijetio. Ali ne vidimo svi sve isto :)
G3 ima stvarno odličan ekran, riječ je naravno o nijansama. Sve su to bombe od telefona :)
To i ja napomenem, ali cim kazes da je u usporedbi jedno s drugim losije odmah ko fanbojski strvinari dolete... Objektivno g2 ima bolji ekran, a vi kako ocete.
@sheimus
Dobro zar moraš takav biti? Svi znamo da je ljepota u oku promatrača, kao izbor LCD vs AMOLED. Ako se tebi više sviđa prikaz na G3, jel to znači da je bolji ekran? Meni nijedan ni drugi nisu neš, meni M8 ima najbolji ekran da se mene pita. Pa čak i Nexus 5
Kako se unfolowa ovaj topic da mi vise ne izbacuje notifikacije,dok se ova gamad kaj dizu u nebesa M8,Z3 itd ne pokupi iz ovog topika koji je jasno namjenjen korisnicima G3 halooooo MODERATORI?
Molim da moderatori počiste ove sve likove što pljuju po G3....pa baš gledam na temama od Z3 i M8 nema nikakvih usporedbi ni pljuvanja..što ste se svi zamjerili na G3...pustite nas na miru da raspravljamo uredno i bez ikakvih prepucavanja
btw.napravio sam factory reset na 20h i ovo još ispeglanije i bolje ide
Moderira se moderira, pobrisani su brojni komentari Umjesto da se nakačite na trollanje, prijavite
Danas mi je došao quick circle i oduševljen sam! Ne znam koliko štiti mobitel, posebno jer je moja verzija ona u kojoj se skida stražnji poklopac, ali vizualno je fenomenalan i odlično pristaje mobitelu, zaljubljen sam
Ekipa! Jel netko probao Xposed za Lollipop, koje module koristite?
Lp gospodo, imam jedno pitanje!
Što mislite hoče li se update-ima poboljšati fluidnost g3?