LG nikako da nekom nadogradnjom developerima omoguci "kljuceve" za postavke kamere jer od kada je izasao Lolipop to je moguce pa bi se mogle koristiti aplikacije kao sto je Manual Camera koja ima sve manualne postavke kamere...kod zene na Nexusu 5 sam stavio taj app i definitivno se iz kamere moze izvuci daleko vise...neznam sta ceka LG sa svojim G3.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jucer mi je stigao case za G3 i moja je preporuka svim onima koji zele ultimativni full Body protection za mob.
Ovakav case bi si kupio da sam bagerista...hebote mob ti sada izgleda kao Catepillar.
G3 ima jednu dozu elegancije i ovakav case to jednostavno unisti tako da je meni daleko bolji izbor Spigen Ultra Hybrid...i dalje imas potpunu zastitu, a sa tim case-om nemas dojam da uopce imas futrolu...osim toga jeftinija je od ove Catepillar, a pokazala se izuzetno izdrzljivom...ja svoju imam od 8.mj. prosle godine i gotovo da nema tragova upotrebe.
Slazem se, stvarno bezpotrebne su te traktor maske... Najjeftinija tanka maskica od 1 dolara stiti od ogrebotinica i manjih padova.
spigen ultra hybrid i kod mene, tek par dana, ali case je lijep, elegantan i odlicno ide uz g3. eventalno je malo pre glossy odostraga za moj ukus, al ajd.
Case je uzet iz razloga sto je moj rad specifican i terenski i zna se desit da mi mob Ljosne s 2 metra i skoro sam u 80% slucajeva u prasini i kojekakvim uvjetima, a kad nisam na poslu onda se Case skine i to je to ;)
Evo meni stigao 20h OTA pred sat vremena, mob nije kupljen kod operatera, 32gb verzija. Javim dojmove za koji dan, iako mi se na prvu čini nešto brzi. Mada se razmišljam da napravim Factory reset.
Da odradim građansku dužnost . Nakon update-a mi se činio brži i fluidniji od f verzije ali ne toliko puno kao što su svi pričali. Onda sam napravio factory reset i sada mobitel leti, iako je još uvijek malo usporena aplikacija za telefon i npr hangouts. Ova središnja tipka za ulaz u aplikacije više ni mrvicu ne lagga kao ni settings, ulazi trenutno u njih. Eh sada da li je to zbog 20h ili factory reseta vrijeme će pokazati, no za sada sam zadovoljan. Btw animacije su čak na 1,5x. A što se baterije tiče opet nisam primijetio neki veliki napredak, i dalje je to 3 i pol do 4 sata SOT-a, stvarno mi nije jasno kako možete 5+ sati nagurati
. Sve u svemu ja zadovoljan, iako kao bivši Nexus 5 vlasnik uočavam taj mini lag puno više nego drugi, jer stvarno Nexus je imao nultu toleranciju na lag
. Ali dobro, navikne se čovijek na sve, osim te brzine Nexus mu nije ni blizu...
glupo pitanje, imam G i tri ekrana za slajdat... kako dodat još ekrana?
Case je uzet iz razloga sto je moj rad specifican i terenski i zna se desit da mi mob Ljosne s 2 metra i skoro sam u 80% slucajeva u prasini i kojekakvim uvjetima, a kad nisam na poslu onda se Case skine i to je to ;)
To ima smisla onda.
glupo pitanje, imam G i tri ekrana za slajdat... kako dodat još ekrana?
Na bilo kojem ekranu s dva prsta povuces onako kao da ides odzoomirati i pojave ti se svi ekrani umanjeni, i onda imas za dodati novi ekran sa +
Konačno je dosao ota i na tmobile verziju najprije 500mb 20e pa jos 89mb 20h..radi mi bolje od kitkata na prvu vidjet cemo dalje..
Meni jos nije stigao UPDATE softvera :/
Momci zamjenio svoj z2 za g3. Imao vec triput g3 ali ne na najnovijem softveru. Trenutno imam 20f je li to zadnji?
Momci zamjenio svoj z2 za g3. Imao vec triput g3 ali ne na najnovijem softveru. Trenutno imam 20f je li to zadnji?
Ne zadnji software je 20h.
Meni je došao update danas i to preko LG PC Suite-a, OTA mi je rekao da već koristim najnoviji software, a imao sam 20f.
Inače govorim za slobodni uređaj (nije vezan ni za jednu mrežu) i verzija od 3Gb rama.
Meni je trenutno na 20f dosta losije nego kitkat na z2. Nije toliko nimble niti fluidan. Nadam se da ce s updateom biti bolji jer trenutno je skoro pa isti g3 kao na lolipopu sto nije pohvalno
ja sam sad na loly ako napravim facotry reset oce me vratit na 10a verziju kit kat sa kojom mi je doso mob kad sam ga tek prvi put kupio il ce ostal samo clean loly bez appova?
Ostat ce cisti lollipop...
Jedna molba.
Posto meni je verzija 4.4.2 KitKat ako se ne varam da je to, nema mi jos ovaj update na telefon sto svi pricaju, a ja sam za te stvari glup ko NOC.
Pa bih Vam zamolio da mi neko objasni da li je bolje da stavim taj neki drugi 5.2 lolipop kako vec pricate, po cemu je bolji, da li vredi da ga stavim?
I na kraju kako uopste da uradim to.
Hvala svim ljudima sto imaju strpljenja samnom :D
Jedna molba.
Posto meni je verzija 4.4.2 KitKat ako se ne varam da je to, nema mi jos ovaj update na telefon sto svi pricaju, a ja sam za te stvari glup ko NOC.
Pa bih Vam zamolio da mi neko objasni da li je bolje da stavim taj neki drugi 5.2 lolipop kako vec pricate, po cemu je bolji, da li vredi da ga stavim?
I na kraju kako uopste da uradim to.
Hvala svim ljudima sto imaju strpljenja samnom :D
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-Tutoriali-ru%C4%8Dna-nadogradnja-custom-romovi....
Tu ti je sve.
Ps. 5.2 nema - valjda mislis na custom rom.
Pošto nemaš iskustva stavi si službeni 20h i miran si.
Ali ako rutujem telefon gubim garanciju, a imam je 2 god. Inace telefon sam kupio pre manje od mesec dana.
Inace mislio sam na 5.0 lolipop
Moze neko ovo potvrditi da se ne zeznem, jel mi se sad sve dosta crasha od appova valjda jel nisam radio factroy reset od 10a?
Moze neko ovo potvrditi da se ne zeznem, jel mi se sad sve dosta crasha od appova valjda jel nisam radio factroy reset od 10a?
Da imati ces clean 20h rom
Hvala onda idem na YouTube nac kako drzim gumbe za factroy reset, ili mogu i preko lg suit to napraviti? E da jos jedno pitanje mogu nekak exportat nova launcher settings i da znam kaj sam imo od appova prije?
Ali ako rutujem telefon gubim garanciju, a imam je 2 god. Inace telefon sam kupio pre manje od mesec dana.
Inace mislio sam na 5.0 lolipop
Pa zašto bi ga root-ao!!!?? Nemoj ga rootat.
Napravi se update na 20h preko LG flash tools-a. Imaš link koji sam ti dao. Čitaj po uputama i tako sve napravi i riješen problem. S ovim načinom ne gubiš garanciju.
Hvala onda idem na YouTube nac kako drzim gumbe za factroy reset, ili mogu i preko lg suit to napraviti? E da jos jedno pitanje mogu nekak exportat nova launcher settings i da znam kaj sam imo od appova prije?
Settings->General-> Backup & reset-> Factora data reset
TOOOOOO JA SAM IDIOT USPSIO SAM OBRISAT SVE KONTAKE IZ IMENIKA OD KAD FAKING G3 SPREMA KONTAKTE NA MOB NE NA SIM KARTICU PROKLETU! -.-