LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.105
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
4mal kaže...

evo sve to ima LG g3 neces fulat 

Hah hvala, mislio sam da ću dobiti malo opširniji odgovor, ali ok. Jedino me odbija to što je LG, oču reći, nikad nisam imao LG mobitel pa me strah da nije baš "podržan" kao ostali brandovi.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Obožavam svoj G3, ali dugotrajna baterija i manjak zagrijavanja jednostavno nisu njegove prednosti 

Lifes good!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

ah to je bilo prije proslo je to doba , bez brige on je flagship vec dve godine za redom kod vecinu prestiznih IT magazina 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 23:05 (4mal).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozz, zanima me dali se moze kupit jaca baterija i stavit u lg g3, dali bi to sta pomoglo? I ako da koja bi to bila baterija,hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imas kupit hyperion 6000mah sa poklopcem i cak imas i gumiranu masku za taj poklopac isto hyperion

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 23:28 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroRex kaže...

Pozdrav, trebam pomoć. Zanima me, isplati li se prodati Sony Xperiu Z i kupiti LG G3 i zašto?  

Trebam brži mobitel, duži rok baterije i ostalo potrebno za video reprodukciju i pokoju igru. Mrzim zagrijavanje mobitela i kratku bateriju. Najbitnije mi je da mogu dosta toga stavit, tj. glazbe i slika, a da se brzina ne gubi, tj. da ne trza mobitel.

Hvala unaprijed. 

Ti bi ovce i novce a to nećeš dobit ni s jednim.

LG ti ima sve odlično osim baterije.,a najbolju bateriju ima Sony Xperia Z3.,tako da biraj.

16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dali netko koristi Crash rom v2.1, LG g3/32gb, ako koristi kakvi su dojmovi

vtc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja koristim androidnow al vise nije na xda. Na drugom forumu je

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako nekog zanima cruzerlite bugdroid maska nek mi se javi u PP. Jedna maska kosta 10£+7£ postarina, a ako se naruci 3 onda je oko 280/290kn. Puno mi je dat za jednu 170kn. Ovako bi svaka ispala 100kn al u tih 100kn bi bila postarina od mene do vas (ako niste iz splita). Bez komentara tako da neidemo puno u off topic nego u PP. Review: http://androidheadlines.com/2014/07/featured-review-cruzerlite-bugdroid-case-lg-g3.html

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 10:48 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jucer mi je stigao case za G3 i moja je preporuka svim onima koji zele ultimativni full Body protection za mob.

http://www.downloadmoreram.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Koliko placeno kuna sve ukupno? Na ebayu je 29$ (cca 200kn). A i mora bi skidat orzly tempered glass placen 7€.

Meni neodgovara zbog bezicnog punjenja. Spigen mi zuji na momente dok puni. Zato mi treba maximalna zastita a da je slim case. I suzio sam izbor na cruzerlite bugdroid, tudia melody i caseology. Al kako sam za ovu dao cca 150kn puno mi je opet davat previse.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 12:03 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Evo jednog neočekivano ugodnog iznenađenja od strane MESC servisa uređaja. Naime imam G3 kojem je igrom slučaja potrgan kontakt na SIM modulu te je bila potrebna zamjena SIM modula. Znam da se modul nalazi na matičnoj no mislio sam da će mi samo zamjeniti modul (lemljenjem), no nisu već su promjenili cijelu matičnu. Nakon 3 tjedna dolazi uređaj sa servisa, uređaj je bio Tcom brandiran te 16gb i 2g. Sada zamislite moje iznenađenje kad sam ga upalio i prvo pogledao software, nije vise 219-01 odn. Tcom, već je gore EUR-xx (bez bloata).

No to nije glavna stvar, već kad sam otvorio pregled memorije, naime ugradili su mi matičnu 32gb i 3g. I sve to FOR FREE posto je uređaj pod garancijom.

E pa svaka im čast. 

Evo samo sam htio podjeliti svoje ugodno  iskustvo sa servisom.

11 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Vise sreca nego ugodno iskustvo :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Koliko placeno kuna sve ukupno? Na ebayu je 29$ (cca 200kn). A i mora bi skidat orzly tempered glass placen 7€.

Meni neodgovara zbog bezicnog punjenja. Spigen mi zuji na momente dok puni. Zato mi treba maximalna zastita a da je slim case. I suzio sam izbor na cruzerlite bugdroid, tudia melody i caseology. Al kako sam za ovu dao cca 150kn puno mi je opet davat previse.

Kupio mi frend sa Uk amazona i poslao air mailom u hr sve skupa cca 17 funti

http://www.downloadmoreram.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 12:17 (SPLICO212).
15 godina
SimeKZ kaže...

Sreća za mene svakako, no ne znam da li nisu imali dostupnu istu matičnu ili se zeznuli? Ili im je to praksa?!

13 godina
ssax kaže...
SimeKZ kaže...

Sreća za mene svakako, no ne znam da li nisu imali dostupnu istu matičnu ili se zeznuli? Ili im je to praksa?!

Sumnjam da im je praksa da stavljaju maticne od boljeg modela u slabiji. Jednostavno su se zeznuli.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
LG G3 - rasprava

Ne, nego jednostavno nemaju vise u proizvodnji maticne od 16gb, i nisu bili govna da stave refurbished matičnu

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Kako je ovo moguce da je an tu tu prije mjesec dana davao bolje rezultate sad ovako slabe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
brkan83 kaže...

Kako je ovo moguce da je an tu tu prije mjesec dana davao bolje rezultate sad ovako slabe

Kao što vidiš novija verzija Antutu-a daje lošije rezultate od starije i to je to. Update Antutu-a nije dobro legao LG G3-u.

Ja i dalje dobivam 43125, ali ja sam na verziji firmware-a 20f, pa možda i to ima veze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 13:48 (MasterOfDisaster).
13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Kao što vidiš novija verzija Antutu-a daje lošije rezultate od starije i to je to. Update Antutu-a nije dobro legao LG G3-u.

Ja i dalje dobivam 43125, ali ja sam na verziji firmware-a 20f, pa možda i to ima veze.

I ja sam na verziji 20f, 3 gb rama

16 godina
brkan83 kaže...

I ja sam na verziji 20f, 3 gb rama

E onda ne znam. I ja imam verziju moba od 3Gb rama i upravo sam testirao Antutu sa ovom novom verzijom i dobio sam onih 43.125. A ako pokušaš ponovo vjerovatno ćeš dobiti drugi rezultat.

Shit happens

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dali tko koristi ovu Hyperion 6000mAh bateriju mozda? Koliko mu izdrzi vise od ove originalne? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ssax kaže...

Evo jednog neočekivano ugodnog iznenađenja od strane MESC servisa uređaja. Naime imam G3 kojem je igrom slučaja potrgan kontakt na SIM modulu te je bila potrebna zamjena SIM modula. Znam da se modul nalazi na matičnoj no mislio sam da će mi samo zamjeniti modul (lemljenjem), no nisu već su promjenili cijelu matičnu. Nakon 3 tjedna dolazi uređaj sa servisa, uređaj je bio Tcom brandiran te 16gb i 2g. Sada zamislite moje iznenađenje kad sam ga upalio i prvo pogledao software, nije vise 219-01 odn. Tcom, već je gore EUR-xx (bez bloata).

No to nije glavna stvar, već kad sam otvorio pregled memorije, naime ugradili su mi matičnu 32gb i 3g. I sve to FOR FREE posto je uređaj pod garancijom.

E pa svaka im čast. 

Evo samo sam htio podjeliti svoje ugodno  iskustvo sa servisom.

Kako si uopce uspio potrgati to?

14 godina
Ante73 kaže...

Dali tko koristi ovu Hyperion 6000mAh bateriju mozda? Koliko mu izdrzi vise od ove originalne? 

pa ako je duplo veća, onda duplo više. 8-10h SoT sigurno

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo nakon mog kratkog iskustva sa g3, 3gb verzija.
Stavio lolipop H verziju, baterija me sokirala, pozitivno.
Vecinu vremena bio je na wifi, nekoliko sati na 3g mrezi.
Igrao pinball, nesto youtuba, surfanja i poziva.
Sinkronizacija ukljucena i koristenje facebooka, whatsappa,
vibera i skypa.. Nesto slikanja i par minuta snimanja.
Osvjetljenje na auto. 
5 sati i 53 minuta sota.
Pretpostavljam da kad dodu suncani i svjetliji dani, te mob
povisi svjetlinu ekrana, da ce i baterija pa bar za oko sat vremena
krace trajati, ali i to ce biti ok.. 
Inace jako fluidan uredaj na H verziji.

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Osvjetljenje na auto. 
5 sati i 53 minuta sota.

Si radio faktroy clean reset sve ili?

11 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
danny_2 kaže...

Osvjetljenje na auto. 
5 sati i 53 minuta sota.

Si radio faktroy clean reset sve ili?

Da. Stavio h kroz ota i napravio factory reset, sve zbriso. 
 Stvarno me iznenadilo, jer i na g2 nisam uspjevo uvijek ovoliko izvuc,
 al kazem treba uzet u obzir i da je vecinu vremena na wifi bio, a kad je
 i bio na 3g, signal je uvijek jak bio, te da ce vjerojatno to dosta pasti u

suncanim danima, ali svejedno odlicno...

15 godina

Kontakt je potrgala oštećena SIM kartica.

16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stigao je još jedan G3/32Gb/Titan u vaše redove

Danas poslijepodne uzeo telefonće, šta reći - prvo me ekran oduševio, a zatim i brzina i stabilnost. Uzmite u obzir da mi je prijašnji Smartphone bio Huawei G300 (single core 1Ghz, 512mb ram, 4"), tako da je razlika ogromna. Evo sada nakon nekoliko sati sa G3 već mi je malo neobično koristit stari G300, što zbog brzine, veličine, prikaza... Hajwan je svoje dvije godine junački odradio, uz nekoliko ozbiljnijih ispadanja, ali uspješnog preživljavanja istih (i neposredno nakon toga psovanja samog sebe), sada on ide u zasluženu penziju, a G3 će nastaviti tamo gdje sam stao sa G300.

Telefon sam dobio sa verzijom V10a-EUR-XX. Ako ima neke veze, kupljen je u Saturnu (DE).

Ono što me ajmo reći malo smeta u odnosu na bivši telefon je prednja LEDica, nekako je slaba ili bolje rećeno - kut viđenja je prilično mali (kao da je LEDica previše upuštena u kućište), a i ona sama je dosta slabija nego na bivšem G300. Ujedno i način obavještavanja LEDice nije baš najpametnije riješen. Umjesto da nakon npr propuštenog poziva LEDica blinka svakih cca 4-5 sekundi, njezin interval blinkanja je puno duži, i onda čovjek mora ili otključat telefon da vidi da li šta ima, ili mora malo blejati u telefon ne bi li primijetio neku obavijest. Znam da postoje aplikacije sa kojima se ovo može regulirati, ali mislim da je LG to mogao bolje riješiti (ili je riješeno novijim verzijama, nisam upućen u taj dio).

Sve u svemu - BEŠTIJA

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Stavi si LightFlow aplikaciju. Ne treba root, ima na raspolaganju sve boje i frenkvencije blinkanja. Pa si podesiš po volji.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice