LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.046
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

Ovako imam G3, ponekad mi se zna dogoditi sljedeći problem. Naime u nekom trenutku mi mob samo crkne, ne reagira na ništa, ne može se niti upaliti. Do sad sam to riješavao vađenjem baterije, i onda je sve ok. Ali sam skužio neki dan kad mi se to dogodilo da ga mogu spojiti samo na punjač i na usb i onda se pokaže punjenje i normalno ga upalim... WTF ?? 

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
odjavljen
goranbm kaže...

Ovako imam G3, ponekad mi se zna dogoditi sljedeći problem. Naime u nekom trenutku mi mob samo crkne, ne reagira na ništa, ne može se niti upaliti. Do sad sam to riješavao vađenjem baterije, i onda je sve ok. Ali sam skužio neki dan kad mi se to dogodilo da ga mogu spojiti samo na punjač i na usb i onda se pokaže punjenje i normalno ga upalim... WTF ?? 

Imaš li custom ROM/kernel?

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Neka se ne uvrijede pojedinci koji se možda ovdje prepoznaju, ali činjenice su ovdje.

LP

Savršeno se slažem. Kako zbog prirode posla u rukama imam praktički svaki smartphone, od jeftilena do flagshipa svakog proizvođača
(kojeg nudi u tarifi telekom operater), kad kažem da je meni g3 najbolji omjer uloženog i dobivenog
(iako ne hvalim "svojeg konja" jer privatno imam Sams.alphu i iphone5), 
navale na mene da sam neznalica. Što je najgore, nemogu naći nekih fatalnih mana i osobito popljuvati ni S5, M8, Z3, iPhone6 ili čak
njoku930 (osim preferencija u dizajnu) onda sam tek seljo koji nema pojma. Jer pravi znalac mora moći popljuvati svaki mob.
Napamet znati sve "con" mane prepisane sa foruma i uporednih testova. Da skratim, ovo je po meni najisplativniji flagship, tj
najmudrije uložen novac ako se odluči keširati na flagship. Malo tko treba waterproof, baterija je dovoljno dobra, kao i fotić, dozajn je
subjektivan pojam, ali ekran je najbolja strana. Najviše ekrana unutar dimenzija i najveća rezolucija uz dobru matricu. 
Koliko ćete smeća natrpati i koliko popaljenih appsa imati na njemu da vam krene laggati, to je na vama.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ma LG stvarno nudi najviše za tu lovu, mobitel je fantastičan, ali svako izabere što mu paše, meni je XZ3 najviše sjela i nju sam uzeo, ne znači da je bolja od G3 ili suprotno, kao što je već rečeno miljun puta, o ukusima se ne raspravlja, LP

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sve su to nijanse. 

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 22:33 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

samo da srede stock vanilla Lollipop i ovaj mobitel ce letjet...

da je bar GPE verzija dostupna :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nakon neka 2 tjedna na lP moram priznat da nisam odusevljen.

Prilimom paljenja mi javlja ovu gresku "Warning! Current version is not avaiable for user..", dosta cesto mi se javlja "Nazalost natrag je prestao raditi" i moram priznat da mi je baterija nesto losija nego na KK.

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa, koliko je realna cijena za LG G3 16Gb verziju, koristio sam ga 1 dan u foliji i po doma, samo da malo isprobam. Dakle prakticki nov mobitel, s jamstvom.

Također, u tih 1h sm primjetio da je znatno sporiji (na 4.4.2.) od moje Xperie Z1 compact, po pitanju performansi (ipak je to skoro isti hardware a na Z1C 4x manje piksela za prikazati).

LG ima dosta bolju kameru (iako je na Z1C 20mpx nista ne valja) i naravno ekran. Iako je za mene mrvicu prevelik, kad rukujem jednom rukom ne mogu doci palcem do svih dijelova ekrana.

Baterija je ok na LG-u, ali na Z1C je ipak puno efikasnija, 2 poslovna dana bez problema.

Svakako je riječ o top mobitelu, ali nemam razloga prelaziti sa Z1C, pa ga prodajem (može i zamjena za PS4, ima oglas na bug-u) i treba mi procjena da li sam bubnuo realnu cijenu ili ne, jer mi se ni na njuškalu niti ovdje nitko nije javio.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 13:46 (FlyBoy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Novi je i to stoji... ali previse je to love za slabiji model. Zamjena za PS4 bi sljakala... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Novi je i to stoji... ali previse je to love za slabiji model. Zamjena za PS4 bi sljakala... 

2400-2500? ili još niže?

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
SimeKZ kaže...

2400-2500? ili još niže?

Bubni na njušku za 2500, vjerujem da ćeš primit poziv u idućih 10 dana kad ljudima sjedne plaća, ako ne i ranije. Ako te nitko ne zovne do 10-og spusti 100 kn cijenu..

17 godina
LG G3 - rasprava

nakon skorom 20ak sati H-a mogu rec da su napokon speglali LL kak spada  i ovaj malo izmjenjen izgled mi pashe 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 14:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Evo i mene na H, zasad sve 5. Doduše, nisam ni dosad imao problema kao pojedinci s ovog topica, posljednje što sam imao kao grešku je "back has stoped working" ali još na v20c ako se ne varam.

0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

nakon skorom 20ak sati H-a mogu rec da su napokon speglali LL kak spada  i ovaj malo izmjenjen izgled mi pashe 

Bas sam htio ovo napisati... 20H djeluje dosta brze i fluidnije od prethodnih buildova... i baterija mi se cini ok.  

Jos nema root tool za lollipop, right? Jer jedino mi to sad fali 

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
17 godina
LG G3 - rasprava

ne moras na KK pa onda na aosp,aopk 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Može li mi netko napisati u čemu je razlika između 20f i 20h? u čemu se vide i osjete promjene? Lp

0 1 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

AnTuTu 43k ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ne moras na KK pa onda na aosp,aopk 

Zašto na aosp, aopk? 

Može i stock firmware rootani.

17 godina
LG G3 - rasprava

da zboravih to napisat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li ako flasham ovu sluzbenu verziju mob ostaje otkljucan?
Da se ne bi recimo kojim slucajem zakljucao... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

ROM nema veze sa zaključavanjem telefona.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

0 0 hvala 0
15 godina

LOLLIPOP 20H najbolji rom dosad

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sad cu onda stavit i ja 20h kad tu nadogradnju svih hvalite...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel dosao Lollipop na LG g3 iz t-mobile-a?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 16:16 (Crofarmer).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo i ja od maloprije na 20H, s tim da i ne vidim neki napredak... 

Sto se tice najbitnije stvari (baterija) to cemo vidjeti kroz koji dan...

Ikone na dnu, hm... Traze malo privikavanja...

Lag-a nema kao sto ga nije bilo ni na prijasnjoj verziji... (nezz da li mi pojedinci spadamo u neku sretnu grupu koja nije imala spomenutog lag-anja...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

3h 50 min SOT-a ostalo još 21% baterije, uključen wifi,isključen podatkovni, youtube, internet, muzika... na 20f se puno brže trošila baterija, ovakvim korištenjem nisam mogel dobit više od 3h 30 min SOT-a. Telefon doslovno leti, definitivno je vidljivo da se smanjio lag i to dosta, tu i tam štucne al puno puno bolje sve to dela na 20h.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 20:31 (BOGDO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

Smijesno sto jos stuca i tu svaka prica staje za mene.

2 8 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...

Smijesno sto jos stuca i tu svaka prica staje za mene.

Kak je to bilo u početku ovo je sad milina, možda bi bilo pametno napraviti CSE flash pa možda nestane, nisam ga komplet flash-o od 20a verzije. 

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

dal neko može stavit link, gdje se upiše imei i izbaci zadnju verziju stock firmware

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice