LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.231.383
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, pre od prilike 2 sata sam kupio LG G2 sa 16GB/2GB rama.

Telefon nosi, znaci mnogo dobro radi. Ali iskreno...ocekivao sam nesto mnogo bolje.. :/ Tolike sam pare dao, a iskreno nadao sam se nesto vecem.

Postoji li mogucnost da mi LG ono uopste tema kao tema izgleda kao S4 one ikonice i sve to, jer mi je tako mnogo lepse ovako nekako mnogo mi ono PFF...

0 2 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
Markoni Time kaže...

Telefon nosi, znaci mnogo dobro radi. Ali iskreno...ocekivao sam nesto mnogo bolje.. :/ Tolike sam pare dao, a iskreno nadao sam se nesto vecem.

Postoji li mogucnost da mi LG ono uopste tema kao tema izgleda kao S4 one ikonice i sve to, jer mi je tako mnogo lepse ovako nekako mnogo mi ono PFF...

A sta si to bolje ocekivo ? 
Kolike pare si dao ? 

Idi na play store i nadi si launcher, ikonice i ostalo kakve god zelis.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni isto jako šteka g3 na lolipopu i baterija ne valja. Mislim da je najveći uzrok rezolucija ekrana i nedorađen softver, drugo nema što biti. Zanimljivo je da kad sam drmao po izložbenom g3, nije ni jednom trznuo u 10 minuta, a baš sam ga maltretirao. To je i bio razlog zašto sam ga uzeo jer mi se učinio fluidan i besprijekoran....jbga fulao sam...

0 0 hvala 0
15 godina
riverside kaže...

Meni isto jako šteka g3 na lolipopu i baterija ne valja. Mislim da je najveći uzrok rezolucija ekrana i nedorađen softver, drugo nema što biti. Zanimljivo je da kad sam drmao po izložbenom g3, nije ni jednom trznuo u 10 minuta, a baš sam ga maltretirao. To je i bio razlog zašto sam ga uzeo jer mi se učinio fluidan i besprijekoran....jbga fulao sam...

Koji vam je svima...sta toliko pljujete po telefonu...nemogu prosto vjerovat...

11 godina
neaktivan

Da se razumemo, moj ni da tzne znaci PERFETAN!
PS: Platio sam ga 470eura.. A reci mi ima li neki trikovi, saveti za G3 koje vi vec znate pa cisto da mi pokazete, odnosno kazete :D 

13 godina
Markoni Time kaže...

Da se razumemo, moj ni da tzne znaci PERFETAN!
PS: Platio sam ga 470eura.. A reci mi ima li neki trikovi, saveti za G3 koje vi vec znate pa cisto da mi pokazete, odnosno kazete :D 

470€ ?? WTF ? :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen
Markoni Time kaže...

Barem 500 kuna si ga preplatio.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
LG G3 - rasprava

Ha ha ha ha ha ha ha. Krenuo je shitstorm.

Pa ako vam ne valja mobitel onda ga prodajte ili vratite u trgovinu ili možda u humanitarne svrhe

Pa ljudi kupili ste andriod telefon i očekujete da neće ni malo zatrzati, pa takav android ne postoji, a tko kaže da postoji naprosto i bezlično laže, jer nakon nekog vremena svaki android mobitel, pa i onaj od 700€ počne trokirat.

Jednostavno prihvatite to ili ne kupuje mobove bazirane na androidu. Ne možete i ovce i novce - to mogu samo ovi Tele 2

Ljudi su htjeli mobilni operativni sustav otvoren svima, najveći store sa najviše aplikacija od svih platforma - većina ih je besplatna, coustom ROM-ovi i hrpa ostaloga i da sve funkcionira besprekorno - pa naravno da ne može, uvjek će te nešto zezati.

Neka idiotska aplikacija sa store-a koje ne prolaze rigorozne kontrole kao na drugim OS-ovima baš zbog ljudi da imaju više (što ne znači da je i bolje), može toliko zblokati uređaj da je to čudo, zato pazite šta instalirate.

I za kraj ako hoćete uređaj koji apsolutno ne trza, ne kupujte android uređaj i spasite sebi i nama živce, k tome i novce

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ne postoji smartphone koji ne trza, najbliže tome je WP, ali niti taj OS nije savršen. Tu govoriš kao da sano Android smartphoni lagaju, ali bome i iOS smartphoni lagaju. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 2 hvala 0
13 godina
Markoni Time kaže...

Nova Launcher ili ako ćeš veći izbor tema, Themer:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer

Isto, brzo ćeš imati Lollipop na G2-ojci pa računaj da će i tu biti promjena na bolje što se samog izgleda sučelja tiče gdje se po tom pitanju približava G3-ojci...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:05 (Chriss).
15 godina
Deawood kaže...

Ne postoji smartphone koji ne trza, najbliže tome je WP, ali niti taj OS nije savršen. Tu govoriš kao da sano Android smartphoni lagaju, ali bome i iOS smartphoni lagaju. 

Da se razumjemo nisam pljuvao po androidu nego sam samo rekao da od svih platformi je ona najviše podložna trzanju kod mobilnih uređaja upravo radi njene software-ske otvorenosti gdje dolazi do raznih nekompatibilnosti sa hardware-om jer je nemoguće napravit jedan te isti program za 1000 raznih uređaja i da on radi na svima dobro. Nema te unificiranosti kao kod naprimjer windowsa ili iOS-a.

Po meni slažem se sa tobom da su najbrži mobiteli sa Windows OS-om, ali su puno slabiji po software-u u njihovom store-u, da ne govorimo da se dosta toga naplaćuje.

Pa neka ljudi sami odaberu šta im je bitnije i šta će na mobu koristiti i prema tome neka kupuju mob.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:01 (MasterOfDisaster).
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nismo se razumeli momci.

Teleofn je SAVRSEN, ja priznajem da nisam nikada imao takav telefon i sve nosi pred sobom. Meni NE TRZA, ne znam drugima kako je, meni radi kao niikad do sad.

To sto mi se dizajn ne svidja mislim ne spoljasni nego meni i tako te gluposti, to je moja stvar :D A ovako je extra! 

I da, u kameri nema ono kao na ostale telefone neki efekti i tako te stvari, ali Boze moj. Druzicu se ovde sa Vama mnogo cesce, pricati o telefonima jer sam nov u ovome i trebace mi svakako Vasa podrska i pomoc oko svega!

Hvala Vam!

2 1 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Jesi ti uzeo G2 ili G3?

S obzirom da spominješ manjak efekata na kameri pretpostavljam da se radi o G3-ojci, al gore si napisao G2 pa si me zbunio :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:30 (Chriss).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Jesi ti uzeo G2 ili G3?

S obzirom da spominješ manjak efekata na kameri pretpostavljam da se radi o G3-ojci, al gore si napisao G2 pa si me zbunio :)

A joj izvinjavam se, G3 je pitanju :D 

13 godina
neaktivan
Markoni Time kaže...

Ne znam što si ti očekivao. Valjda kad ideš kupit mobitel.,odeš ga malo negdje isprobat tj na prodajna mjesta pa vidiš jel ti odgovara ili ne.,osim ako nije neki iz Kine...

Ako čemo o Launcheru., meni LG ima najbolji stock launcher... - subjektivno mišljenje. Sad ako ti se ne sviša, hvala bogu imaš na google play launchera pa se igraj i složi si kako ti odgovara.

Ajde se ti prvo malo poigraj s mobitelom tj 3-4 dana pa se javi s dojmovima., ovako na prvu je teško dobit neki dojam.

riverside kaže...

Evo ja se prebacio s 20f na 20e i preporodio se. 20f mi je štekao, nije bilo to to.,ali 20e mi je odličan.

MasterOfDisaster kaže...

Ha ha ha ha ha ha ha. Krenuo je shitstorm.

Pa ako vam ne valja mobitel onda ga prodajte ili vratite u trgovinu ili možda u humanitarne svrhe

Pa ljudi kupili ste andriod telefon i očekujete da neće ni malo zatrzati, pa takav android ne postoji, a tko kaže da postoji naprosto i bezlično laže, jer nakon nekog vremena svaki android mobitel, pa i onaj od 700€ počne trokirat.

Jednostavno prihvatite to ili ne kupuje mobove bazirane na androidu. Ne možete i ovce i novce - to mogu samo ovi Tele 2

Ljudi su htjeli mobilni operativni sustav otvoren svima, najveći store sa najviše aplikacija od svih platforma - većina ih je besplatna, coustom ROM-ovi i hrpa ostaloga i da sve funkcionira besprekorno - pa naravno da ne može, uvjek će te nešto zezati.

Neka idiotska aplikacija sa store-a koje ne prolaze rigorozne kontrole kao na drugim OS-ovima baš zbog ljudi da imaju više (što ne znači da je i bolje), može toliko zblokati uređaj da je to čudo, zato pazite šta instalirate.

I za kraj ako hoćete uređaj koji apsolutno ne trza, ne kupujte android uređaj i spasite sebi i nama živce, k tome i novce

Ma da oni sami sebi slože mobitel.,da naprave sami software, opet im mobitel ne bi valjao. To je ekipa koja traž dlaku u jajetu.,i očekuju neko savršenstvo, a to u android svijetu ne postoji.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Samo da napomenem.,da je na ovom zadnjem CES-u LG pokupio 41 nagradu.,a tako i nagrade za LG G3...

http://www.preporucamo.com/ces-2015-lg-electronics-osvojio-41-nagradu/2015/01/13/

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ljudi ja neznam zašto ste vi mene napali, ja sam samo dao svoj dojam.. i kolega R36 slažem se, radio je bolje na 20e nadogradnji. Meni je telefon odličan, od dizajna, kamere, displaya, lijepog UI-a, zvučnika koji je iznenađujuće dobar itd

Ja se ispričavam ako sam nekog uvrijedio ili sl, ako sam nekome dosadio svojim postovima..hebiga, picajzla sam bio i ostao.. neću zasada prodati G3, nadam se kojem update-u da se to još malo ispegla. Lp

7 0 hvala 3
13 godina
LG G3 - rasprava

Jel ima itko ovdje s ikakvim problemom tokom razgovora?

Naime, kad pričam s nekim čuje se neko zujanje, kao smetnje kad mobitel zvoni kraj nekog zvučnika(vjerojatno su svi imali takvo iskustvo) e pa tako al ne toliko grubo nego lagano al iritantno zujanje, čuje se samo kad je uređaj baš približen uhu, odnosno kad nema pozadinske buke...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imam jedno pitanje, ja imam sledece:

Verzija OS Android: 4.4.2
Verzija Softvera : V10h-EUR-xx 

Jel to okej ili ? Posto se stvarno ne razumem...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Markoni Time kaže...

Imam jedno pitanje, ja imam sledece:

Verzija OS Android: 4.4.2
Verzija Softvera : V10h-EUR-xx 

Jel to okej ili ? Posto se stvarno ne razumem...

To je Kitkat, a koliko znam čak i nije zadnja nadogradnja Kitkata. Jeli ti OTA update nudi ikakav update na noviju verziju? Ako ne nudi, spoji se preko kompa na LG PC Suite, updateaj na noviju verziju i napravi factory reset da izbjegneš moguće bugove

14 godina
odjavljen
Chriss kaže...

Naime, kad pričam s nekim čuje se neko zujanje, kao smetnje kad mobitel zvoni kraj nekog zvučnika(vjerojatno su svi imali takvo iskustvo) e pa tako al ne toliko grubo nego lagano al iritantno zujanje, čuje se samo kad je uređaj baš približen uhu, odnosno kad nema pozadinske buke...

Jedine smetnje koje sam imao je da sam nekad svoj glas čuo (nešto kao jeka), ovo što ti imaš mi je totalno nepoznato

13 godina
LG G3 - rasprava

Ma morat ću na servis al nemam neke volje trenutno, moram u Split radi toga...

Btw. Kad budem slao na servis, na koji mi je način najbolje raditi backup a da sačuvam sve, znači ne samo kontakte, slike,... nego i šta ja znam, sve s viber-a, whatsapp-a, igrica, određenih postavki,...

Dal trebam Root za tako nešto ili?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Chriss kaže...

Ma morat ću na servis al nemam neke volje trenutno, moram u Split radi toga...

Btw. Kad budem slao na servis, na koji mi je način najbolje raditi backup a da sačuvam sve, znači ne samo kontakte, slike,... nego i šta ja znam, sve s viber-a, whatsapp-a, igrica, određenih postavki,...

Dal trebam Root za tako nešto ili?

Najbolji način ti je da preko Titanium Backup-a sve to odradiš, za njega je potreban root, Whatsapp ima svoju mapu na internoj memoriji u kojoj svako jutro u 4h radi backup svih poruka i slika, tako da za Whatsapp možeš tu mapu sačuvati, za Viber neznam jer ga ne koristim.. da izbjegneš komplikacije mislim da je najbolje da preko Titanium Backupa odradiš sve.. na kojem si softveru? (Kitkat ili Lollipop)

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze li neko da napise neke forice, taktike kako da smanjim potrosnju baterije? 

0 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

Najbolji način ti je da preko Titanium Backup-a sve to odradiš, za njega je potreban root, Whatsapp ima svoju mapu na internoj memoriji u kojoj svako jutro u 4h radi backup svih poruka i slika, tako da za Whatsapp možeš tu mapu sačuvati, za Viber neznam jer ga ne koristim.. da izbjegneš komplikacije mislim da je najbolje da preko Titanium Backupa odradiš sve.. na kojem si softveru? (Kitkat ili Lollipop)

KitKat jer mi ne radi komp za nadogradnju na Lollipop...

Al nebi radio Root ako baš nije potrebno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 1:07 (Chriss).
14 godina
odjavljen
Markoni Time kaže...

Moze li neko da napise neke forice, taktike kako da smanjim potrosnju baterije? 

Pusti ju da se sama formira, tek si ju uzeo baterija je čisto okej, ako baš želiš uštediti, isključi 4G, Lokaciju, smanji svjetlinu ekrana jer je ekran najveći potrošač.. Gasi Wifi i Data kad ti ne treba itd. Ako si rootao, probaj Greenify, odlična aplikacija

Chriss kaže...

KitKat jer mi ne radi komp za nadogradnju na Lollipop...

Al nebi radio Root ako baš nije potrebno.

E neznam, stvarno ti nemogu pomoći jer nikad nisam radio backup bez roota pa ti neznam reći. Ako budeš imo volje baci root jer se odradi u par min ako si na Kitkatu, preko Titanium Backupa je doslovno prejednostavno backup svega napraviti

13 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Znam o čemu pričaš.,to se i meni zna nekad pojavit. Ja sam se naviknuo na to pa to više ni ne doživljavam. Mislim da sam o tome čita negdje na xda forumu...ali ne mogu to sad pronač. Čini mi se da je do prijama signala., da šumi na H+ a ne na 3G...u tome je neka kvaka. U svakom slučaju meni se radi toga ne šalje mob na servis. 

17 godina
LG G3 - rasprava

Mislim da sam vidio fix za to xda, ali mora bit rootan...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Di se moze otkljucat HT-ova verzija g3 na ono stranici nemre, puse da se T-mobile Croatia verzija nemoze.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice