LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.236.081
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: LG G3 - rasprava

Nije te trazio password?

14 godina
neaktivan

Lgbbs mislim da je šifra

sent via LG G3
17 godina
LG G3 - rasprava

malim slovima sve

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Je, ta je...instalira se lizalica pa javim kasnije dojmove.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Instaliran taj 5.0 Lollipop...šta ja znam, tresla se brda rodio se miš.

Nikakvih vizualnih promjena nema osim obavjesnog centra...očito se LG pripremio na 4.4.2 za ta Materjial dizajn pa ga je sad samo laganini podigao na 5.0 s istim korisničkim iskustvom.(zato su i prvi u update)

Poboljšana je ta fluidnost, bateriju testiram pa javim. Pošto sam se prebacivao s 4.4.2 na 5.0 nije mi prihvatio backup internet bankarstva pa sad moram ponovno to aktivirat. Vama koji ma se ne ide u banku nemoj te ga dizat preko Lg tool-sa, nego pričekajte službeni update.

Preporučujem napravit factory restore (sve pobrisat prilikom dizanja 5.0)

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - više je taj 5.0 izbačen radi te komunikacije s satovima,automobilima i sl...nego radi samog Androida iskustva.

U svakom slučaju pohvalno što je G3 dobi prvi 5.0. Čekam prve custom romove za G3 na 5.0.

I zahvala kolegi s mobi.cafe na detaljnom objašnjenju update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 8:10 (R36).

2 4 hvala 1
15 godina
R36 kaže...

Nikakvih vizualnih promjena nema osim obavjesnog centra...očito se LG pripremio na 4.4.2 za ta Materjial dizajn pa ga je sad samo laganini podigao na 5.0 s istim korisničkim iskustvom.(zato su i prvi u update)

Poboljšana je ta fluidnost, bateriju testiram pa javim. Pošto sam se prebacivao s 4.4.2 na 5.0 nije mi prihvatio backup internet bankarstva pa sad moram ponovno to aktivirat. Vama koji ma se ne ide u banku nemoj te ga dizat preko Lg tool-sa, nego pričekajte službeni update.

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - više je taj 5.0 izbačen radi te komunikacije s satovima,automobilima i sl...nego radi samog Androida iskustva.

U svakom slučaju pohvalno što je G3 dobi prvi 5.0. Čekam prve custom romove za G3 na 5.0.

Slažem se sa navedenim, no meni radi bolje, bez trzanja i baterija je bolja. Npr. neki dan na N softwareu do 85% je dosla za 55min. a sada za 1h i 30 min.

16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ako ništa, trebao bi biti bitno brži i manje naporan za bateriju. Netko testirao već?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ma je on brži tu nema govora...sve je to jako fluidno...stvarno za 5.

Baš me zanima baterija i nadam se da će biti bolja nego što je inače...

0 0 hvala 0
15 godina

Na lolipopu 20A je problem s dolphin browserom, nije fluidan nego šteka, to mi je za sada jedina zamjerka, na 10N je letio browser.

Ne šteka prilikom loadanja, nego kada se zumira stranica pa scrola, onda kao da ima low fps, tako se ponaša, nije fluidno.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Prije bi rekao da je to do pretrazivaca nego do mobitela

sent via LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

To je još uvijek leak ili službeni final 5.0 za 855?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

To je još uvijek leak ili službeni final 5.0 za 855?

Službeni...Poljak 20A

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Leak je bio v19, finalna je v20

sent via LG G3

0 0 hvala 1
11 godina
R36 kaže...

Promjene nisu goleme, ali ima ih dosta tako da nije samo notification bar drugaciji, redizajniran je i task manager, animacije su drugacije i sve skupa se promjene itekako vide.

Ja isto imam Hypo internet bankarstvo i radio sam update preko LG Tool-a na isti nacin kao i ti i sve postavke accounta su mi ostale tako da neznam sto se kod tebe dogodilo.

15 godina
LG G3 - rasprava

Do sada sam stalno imao Tcom smeće, ovo je prvi flash bez ičega, ali baš ništa.

Od sada uključivanje LTEa ide automatski, nema više šištanja tijekom uspostave poziva.

Sve se odnosi na 5.0  20A.

1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Instaliral Android L. Nisam radil CSE flash nego klasika normal. Mob mi radi odlično. Dugo se bootal nakon što je ubačen lolipop, nekih dobrih 5+ minuta, optimizacija aplikacija dodatno nekih 5 minuta. Sučelje je odlično optimizirano i sve doslovno klizi, fluidnost je odlična. Zasad zadovoljan, bumo vidjeli kak se bude baterija ponašala. Jel netko skužil kak maknut ovu poruku koja se prikaže nakon što prođe proces paljenja moba. 

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sta je to na SS?

To nije Lollipop haha

edit - taj poljski Android 5.0 nije vizualno ni blizu onom kojeg dobivaju US carriersi....LG jos radi novo sucelje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:32 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...

Sta je to na SS?

To nije Lollipop haha

edit - taj poljski Android 5.0 nije vizualno ni blizu onom kojeg dobivaju US carriersi....LG jos radi novo sucelje

Android 5.0 je na slikama. Evo ti još par slika..

16 godina
odjavljen

Koji masakr nad slikama napravi Bug...

14 godina
neaktivan
BOGDO kaže...

Kako si stavija svoju sliku na korisnika?

Ja tu poruku nisam nikad ni dobio tako da ti nemogu pomoc. Imas na xda pa potraži. Vec sam vidio tu poruku kod nekog.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 13:11 (Moby-Split).
17 godina
LG G3 - rasprava

Imam instaliranu aplikaciju Timely za buđenje i eto problema: kad su zvukovi isključeni na telefonu budilica se aktivira, ali nema zvuka. Jedino daje zvuk kada je mob na vibraciji. Tako je i sa tvorničkim satom. Ima li kakvo rješenje osim da je mob na vibraciji. Ne želim kojekakva cimanja po noći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@Moby-Split Sama mi se pojavila jer mi je avatar na jubitou i google+.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 13:25 (BOGDO).
15 godina
Moby-Split kaže...
BOGDO kaže...

Kako si stavija svoju sliku na korisnika?

Ja tu poruku nisam nikad ni dobio tako da ti nemogu pomoc. Imas na xda pa potraži. Vec sam vidio tu poruku kod nekog.

Upravo pretražio xda i sve sam našao sam ne rješenje. Iako sam radio normal flash to je totalno nebitno jer se i sa cse flashom ista stvar događa. Još prije sam saznao da je to do providera, al ponavljam neko konkretno rješenje nisam našel. @Moby-Split na kojem si provideru. Ja sam na T-HT. Hvala LP 

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Tele2

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
R36 kaže...

Promjene nisu goleme, ali ima ih dosta tako da nije samo notification bar drugaciji, redizajniran je i task manager, animacije su drugacije i sve skupa se promjene itekako vide.

Ja isto imam Hypo internet bankarstvo i radio sam update preko LG Tool-a na isti nacin kao i ti i sve postavke accounta su mi ostale tako da neznam sto se kod tebe dogodilo.

Te promjene su minimalne...po meni zanemarive...

Baterija ista kao i na 4.4.2!! Testirano!!!

14 godina
R36 kaže...

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - 

Razlika je ogromna. To što je LG izbacio nažalost vizualno ne sliči nešto previše L-u, nego je sve više manje ostalo isto kao što je i bilo.

Stock L je druga priča.

13 godina
neaktivan
Cordas kaže...
R36 kaže...

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - 

Razlika je ogromna. To što je LG izbacio nažalost vizualno ne sliči nešto previše L-u, nego je sve više manje ostalo isto kao što je i bilo.

Stock L je druga priča.

Slažem se.,ima frendica Nexsus 4 pa ću vidjet kod nje uskoro taj Stock L.

14 godina
neaktivan
BOGDO kaže...

@Moby-Split Sama mi se pojavila jer mi je avatar na jubitou i google+.

Meni je na google+, al na youtubu nije (neznam ni kako dodat), a bi na mobu (slika korisnika)

sent via LG G3
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ljudi mogu reći da sam ljubomoran na vas! Cijelo vrijeme Nexus na glasu kao prvi android 'updater', ali evo vas prvi ste dobili Lizalicu, svaka čast LG-u, a Google - Fail!

Blago li vam se :D

1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
R36 kaže...

Pošto sam se prebacivao s 4.4.2 na 5.0 nije mi prihvatio backup internet bankarstva pa sad moram ponovno to aktivirat. Vama koji ma se ne ide u banku nemoj te ga dizat preko Lg tool-sa, nego pričekajte službeni update.

Koja banka? Zar se ne može to preko neta aktivirati - tokenom? Bar sam tako prošli puta napravio (ZABA).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice