LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.012
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo, instalira se! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Instalirano, bas sam na plazi, na suncu pa cemo vidjeti jer mi se bas u tim uvjetima gasio. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
ocean77 kaže...

Instalirano, bas sam na plazi, na suncu pa cemo vidjeti jer mi se bas u tim uvjetima gasio. 

Meni se u tim uvjetima znao dobro zagrijati. Gasenja do sada nije bilo. Vidit cemo koliko ce se grijati nakon update-a.

15 godina
LG G3 - rasprava

Mislim da je isto, a da su optimizaciju baterije napravili tako da su smanjili osvjetljenje.

Čini mi se na isto %-tku slabije svjetli.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo mene na plazi i ne osjetim nikakvo pregrijavanje.Ocito da je onaj zadnji update rijesio navedeni problem.

Mob imam tjedan dana i prezadovoljan sam.

Najbolji mob trenutno na trzistu.

Ps. Problem gasenje je bilo na modelima na odredenoj mobilnoj mrezi i sim kartici.Sim kartica je bila problem pa je dosta ljudi mjenjalo sim karticu.

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Na xda sam procita da su underclockali mob nakon zadnjeg update, i da se zato manje grije

sent via LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moby-Split kaže...

Na xda sam procita da su underclockali mob nakon zadnjeg update, i da se zato manje grije

Gdje si to pročitao? Moj pokazuje iste taktove kao i prije.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neznam tocno jer sam samo usputno procitao, nesto drugo sam trazija. Al kako mi je jedan moj reka da cu pravi rad taktova moc provjerit ako je mob rootan

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Moby-Split kaže...

Gdje si to pročitao? Moj pokazuje iste taktove kao i prije.

Ma to sam i ja pročitao. Ali to su samo pretpostavke i nagađanja forumaša...

16 godina
LG G3 - rasprava

Undervoltan je na Nexus 5 napone, zanimljivo kako ce raditi...pretpostavljam jos nestabilnije

Edit-cisti kernel update, thermal throttling je sreden

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 16:02 (Mitch).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav dečki!! Evo da ne budete samo muški, da se vama priključi i jedna teta {#} Čitam vas već duže vrijeme, pa sam se danas odlučila i registrirati da mogu sudjelovati u raspravama. Naime i ja sam vlasnik LG G3 od 18.07. Do sada sam imala Samsunge, ali zahvaljujući vama i recenzijama koje sam čitala, odlučila sam se ipak uzeti ovaj mob. Imam verziju 3/32 i jako sam zadovoljna s njim, osim baterije sa kojom i nisam baš. Imala sam prije ovog moba Samsung Galaxy Grand Neo, kojem je baterija uz dosta korištenja trajala dobra dva dana. Na LG mi jedva izdrži do spavanja, s tim da se suzdržavam čačkati po njemu, kad mi padne na nekih 30%. E, sad, i ja sam ažurirala neki dan software kao i vi, stavljam sliku da vidite verziju koju imam, i jel to ok? S obzirom da ja nisam takav znalac kao i vi {#} bilo bi mi drago ako bi mogli savjetovat kaj sve treba isključiti da mi baterija ipak malo duže potraje.

Evo i screenshot moje verzije softwarea, jel to ok?

screen screen
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 16:40 (suzy11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
R36 kaže...

Evo mene na plazi i ne osjetim nikakvo pregrijavanje.Ocito da je onaj zadnji update rijesio navedeni problem.

Mob imam tjedan dana i prezadovoljan sam.

Najbolji mob trenutno na trzistu.

Ps. Problem gasenje je bilo na modelima na odredenoj mobilnoj mrezi i sim kartici.Sim kartica je bila problem pa je dosta ljudi mjenjalo sim karticu.

Najvise trosi podstkovni promet 4g ako je uključen cijelo vrijeme, a isto tako usluga lokacije. A normalno i ekran na 100%.

13 godina
neaktivan
suzy11 kaže...

Pozdrav dečki!! Evo da ne budete samo muški, da se vama priključi i jedna teta {#} Čitam vas već duže vrijeme, pa sam se danas odlučila i registrirati da mogu sudjelovati u raspravama. Naime i ja sam vlasnik LG G3 od 18.07. Do sada sam imala Samsunge, ali zahvaljujući vama i recenzijama koje sam čitala, odlučila sam se ipak uzeti ovaj mob. Imam verziju 3/32 i jako sam zadovoljna s njim, osim baterije sa kojom i nisam baš. Imala sam prije ovog moba Samsung Galaxy Grand Neo, kojem je baterija uz dosta korištenja trajala dobra dva dana. Na LG mi jedva izdrži do spavanja, s tim da se suzdržavam čačkati po njemu, kad mi padne na nekih 30%. E, sad, i ja sam ažurirala neki dan software kao i vi, stavljam sliku da vidite verziju koju imam, i jel to ok? S obzirom da ja nisam takav znalac kao i vi {#} bilo bi mi drago ako bi mogli savjetovat kaj sve treba isključiti da mi baterija ipak malo duže potraje.

Evo i screenshot moje verzije softwarea, jel to ok?

Koliko vidim gore u lijevom kutu imas onaj clean master - to obavezno pobrisi jer to nicemu ne sluzi. Takve aplikacije koje gase aplikacije i kao stede bateriju su bedastoce.Koliko vidim jos ti je nesto upaljeno (crvena ikonica) tako da sve to brisi.

Najvise ti trosi LTE mreze tj 4G,azuriranje svega i svacega...itd

Nakon 2-3mj se baterija optimizirat tako da vjerujem da ce onda duze trajat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 17:18 (R36).
11 godina
neaktivan

Da, imam Clean Master program koji kao ubrzava mobitel, čisti memoriju, i briše nepotrebne datoteke, i imam Battery doctor koji kao štedi bateriju, dakle, nisam znala da su to programi koji ne valjaju, znači da ih mičem? Sa čime onda brišem to smeće kaj se skuplja u mobu? A ona crvena ikona je Zynga poker {#} Brišem sa Smart cleaning koji je već u mobu?  I kak da stavim osvjetljenje zaslona, na automatski, znači da se prilagođava osvjetljenje prostora ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 18:13 (suzy11).
13 godina
neaktivan
suzy11 kaže...

Da, imam Clean Master program koji kao ubrzava mobitel, čisti memoriju, i briše nepotrebne datoteke, i imam Battery doctor koji kao štedi bateriju, dakle, nisam znala da su to programi koji ne valjaju, znači da ih mičem? Sa čime onda brišem to smeće kaj se skuplja u mobu? A ona crvena ikona je Zynga poker {#} Brišem sa Smart cleaning koji je već u mobu?

Lg ima svoj clean master tako da ti ne trebaju dva. Android je tako slozen da on sam brise smece ako mu zatreba ram-a.

11 godina
neaktivan

Aha to je onda taj Smart cleaning, LG-ev u mobu, koji je bio već instaliran. I kak da stavim osvjetljenje zaslona, na automatski ili kako i na koliko % ? Fala ti na odgovoru.

13 godina
neaktivan
suzy11 kaže...

Aha to je onda taj Smart cleaning, LG-ev u mobu, koji je bio već instaliran. I kak da stavim osvjetljenje zaslona, na automatski ili kako i na koliko % ? Fala ti na odgovoru.

Ja ga stavim na AUTO - 50% ili AUTO - 100%...sve zavisi kako ti pase...

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Undervoltan je na Nexus 5 napone, zanimljivo kako ce raditi...pretpostavljam jos nestabilnije

Edit-cisti kernel update, thermal throttling je sreden

Opet? - Bilo bi okej da se ne šire "informacije" koje samo zamišljate, već da o uređaju, ako imate kakvu informaciju dajete izvor koji to može potvrditi. Ovako, čini se, hrpa ljudi koja nema uređaj, stalno nešto pretpostavlja, nagađa i filozofira s informacijama koje zatim čitateljima izgledaju kao legitimne.

Službenih informacija o voltažama nema. Ni provjerenih.

Uređaj radi jednako brzo, stabilan je 100% kao i do sada (nikad se ne ruši). Taktovi su isti. Načina za smanjiti grijanje (koje jest osjetno smanjeno) ima u drugačijem pristupu rušenja takta i brightnessa, ovisno o situacijama te trajanju takvih poteza. Dosad se čini da velikih gušenja nema, ali je na par mjesta osjetno smanjen framerate.

11 godina
LG G3 - rasprava
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 20:10 (thebatman).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
odjavljen
thebatman kaže...

Pas je zakon. :) Baš su dobre slije. Kako si zadovoljan trajanjem baterije?

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Slike su stvarno mrak 👌

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Si ih obrađivao u čemu il su nako s g3 odma :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
11 godina
Tonči kaže...
thebatman kaže...

Pas je zakon. :) Baš su dobre slije. Kako si zadovoljan trajanjem baterije?

Poprilicno, izvucem +4h ekrana sa svim uštekanim i više mi ne treba. U ostalom mob se u 1h napuni 50%, tako da...

EchoOne kaže...
thebatman kaže...

Si ih obrađivao u čemu il su nako s g3 odma :)

90% odma, ovih 10% eventualno filter ili dva (crno bijele i sl.)

Evo dodao sam sad jednu nocnu sliku, direktno iz vana, ma predobra je kamera.

17 godina
LG G3 - rasprava

Jel ima tko od vas da je prešao na G3 sa Note-a 2? Ističe mi pretplata uskoro i ni sam ne znam što bih uzeo. Mislio sam ostati vjeran Note seriji, ali dosta je velika razlika u cijeni... A i ako ima netko da je probao i G3 i Note3 pa da mi kaže dojmove... bio bih mu zahvalan jako!

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

G3 je klasa vise....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Jel ima tko od vas da je prešao na G3 sa Note-a 2? Ističe mi pretplata uskoro i ni sam ne znam što bih uzeo. Mislio sam ostati vjeran Note seriji, ali dosta je velika razlika u cijeni... A i ako ima netko da je probao i G3 i Note3 pa da mi kaže dojmove... bio bih mu zahvalan jako!

http://mob.hr/lg-g3-vs-samsung-galaxy-note-3-usporedba-modela/

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
LG G3 - rasprava

Sinoć sam napunio g3 2/16 tcomov, jučer je updatean, napunio se negdje oko 22.00 naveče, iako ga nisam rabio danas, osim googlanja od jedne minute, baterija mi je još uvjek na 100%, nisam baš siguran da je to u redu.

Inače ekran imam na 50% jer inače volim da je sve zatamljeno, tako i na kompovima držim, ali ipak mi se čini da je 100% nerealno.

Inače telefon mi je odličan, imam ga 5ti dan, nema rušenja, grijanja i slično, fluidan je i nije mi niti jednom zaštekao.

Ekran mi je fenomenalan, slike također, nisam neki zahtjevni koristnik ali prezadovoljan sam s telefonom, ukoliko nekoga zanima topla preporuka.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

U energy save modu zaista ne troši puno. Testirao sam to spuštanje baterije i prošao je noć na 100% sve do nekih 11 sati ujutro. Zatim je korišten do 02:00 idućeg dana i ukupni SoT je bio 04:57, a ostalo je i još 14% baterije.

15 godina

Sve 5, slažem se s tobom, ali kod mene očito nešto nije u redu od ovog updatea, obavio sam 2 kratka poziva(ispod minute), ostalo je mob u idle, i da sam potrošio samo 3%, sad mi je na 97%, nevjerujem baš da baterija može tako držati, no budem vidio s vremenom

16 godina
odjavljen

Skini GSam i njime prati. Testirano: telefon uredno izdrži nekih 4:30 - 5:30 SoT, ili cca. jedan ipo dan malo intenzivnije upotrebe. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice