LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.575
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
jigsaw5063 kaže...
askip kaže...

Pozdrav, razbio mi se ekran (i digitalizer i staklo) tako da ne funkcinora touch a vidim sliku i kad palim/resetiram. Pa sad nemogu ni otkljucat mobitel a htio bi si izvuci slike i kontakte preko laptopa.Sad me zanima dali postoji mogucnost da maknem zakljucavanje putem kompa ili da ga otkljucam .Zakljucan je uzorkom ili ti ono povezivanje točki :P 

usput zna tko koliko je servis ?

Ako ćeš mijenjati displey nemaš potrebe prebacivati podatke neće nigdje nestati a cijena će biti preko 100eura minimalno ako radiš u servisima, ako radiš sam onda će biti dosta jeftinije.
Ekran si mu lijepo sredio :D

Ma znam da ce ostat podatci,al trebali su mi kontakti pa sam izvukao kako je kolega rekao.Trenutno sam u Minhenu pa ćemo vidit kakve su cijene ovdje a kakve u Agramu pa ak ništa sam cu mjenjati..

Znam,ja kad neš sređujem sredim to kak treba :P

Nemam potpis
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi, dva dana me muči jedan problem i zaključio sam sljedeće.

Inače mi je pod način rada mobilne mreže bilo odabrano gsm/wcdma/lte i kad sam u kući imam poruku da nema mobilne mreže i ne mogu nikog zvat. Kad prebacim na gsm/wcdma sve je ok.

Sad mi nije jasno što se poremetilo jer je bilo sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 20:12 (danire01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
askip kaže...
jigsaw5063 kaže...
askip kaže...

Pozdrav, razbio mi se ekran (i digitalizer i staklo) tako da ne funkcinora touch a vidim sliku i kad palim/resetiram. Pa sad nemogu ni otkljucat mobitel a htio bi si izvuci slike i kontakte preko laptopa.Sad me zanima dali postoji mogucnost da maknem zakljucavanje putem kompa ili da ga otkljucam .Zakljucan je uzorkom ili ti ono povezivanje točki :P 

Ako ćeš mijenjati displey nemaš potrebe prebacivati podatke neće nigdje nestati a cijena će biti preko 100eura minimalno ako radiš u servisima, ako radiš sam onda će biti dosta jeftinije.

Ma znam da ce ostat podatci,al trebali su mi kontakti pa sam izvukao kako je kolega rekao.Trenutno sam u Minhenu pa ćemo vidit kakve su cijene ovdje a kakve u Agramu pa ak ništa sam cu mjenjati..

Evo ako ce nekome trebati odgovor od Agrama..

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem upitu.

Kod navedenog uređaja mijenja se u kompletu touchscreen+LCD ( dijelovi dolaze u kompletu od proizvođača )i cijena iznosi oko 1.000,00 kn (uključen pdv)

Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski.

Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno Vas molimo da uređaj  dostavite u naš servisni centar kako bi ga tehničar pregledao i utvrdio u čemu je problem.

S poštovanjem

Nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 23:58 (askip).
14 godina
LG G2 tema
Puno love za popravak ekrana. Za par sto kn više se prodaju rabljeni G2.
A da nabaviš ekran preko ebay-a i nađeš nekog koji bi to zamjenio za sitnu lovu? Vjerujem da bi barem upola manje potrošio
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zuper kaže...
A da nabaviš ekran preko ebay-a i nađeš nekog koji bi to zamjenio za sitnu lovu? Vjerujem da bi barem upola manje potrošio

Gledam sad te ekrane na ebuy i stvarno su jeftini ako je original, samo sa prednje strane nedostaje onaj logo LG  nisam siguran da li tako treba biti

16 godina
jigsaw5063 kaže...
zuper kaže...

Gledam sad te ekrane na ebuy i stvarno su jeftini ako je original, samo sa prednje strane nedostaje onaj logo LG  nisam siguran da li tako treba biti

tesko da te lcd na ebay da su orginal....99% su zamjenski i nisu toliko kvalitetni ka orginal. je da je precjenen to ne samo kod lg vec i kod ostalih (htc,samsung, ...itd). ali nekada ti nista druge nepreostaje nego ga odnit na servis...ima to i pozitivne strane....znas da je orginal i imas na njihov rad garanciju...minus naravno previsoka cijena.

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 11:23 (MOgY).
14 godina
neaktivan

Evo ovdje , sračunao sam izađe ga 450 kn sa dostavom i alatom za otvaranje, imaju podršku i također youtube kanal gdje pokazuje kako zamijeniti.

Ne treba mu garancija sigurno mu neće se pokvariti a ako ga opet razbije ima ostatak do 1000kn da uzme ponovo i još mu ostane koja kuna više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 22:54 (jigsaw5063).
10 godina
neaktivan
MOgY kaže...
jigsaw5063 kaže...
zuper kaže...

tesko da te lcd na ebay da su orginal....99% su zamjenski i nisu toliko kvalitetni ka orginal. je da je precjenen to ne samo kod lg vec i kod ostalih (htc,samsung, ...itd). ali nekada ti nista druge nepreostaje nego ga odnit na servis...ima to i pozitivne strane....znas da je orginal i imas na njihov rad garanciju...minus naravno previsoka cijena.

Nemojte se zacudit kad vam taj isti Ebay ekran ubace u vas smartphone u servisu.

16 godina

Nemojte se zacudit kad vam taj isti Ebay ekran ubace u vas smartphone u servisu.

i to sta kazes....nije ni to na omaku....ali onda najbolje bi bilo uzeti novi mob

FC Barcelona
10 godina
neaktivan
MOgY kaže...

i to sta kazes....nije ni to na omaku....ali onda najbolje bi bilo uzeti novi mob

Pa sve 3 opcije su negdje na istome mi kad sam u toj situaciji pa ovisno o volji i financijama odlucim, jer ipak nije rijec o nekom high-end telefonu od 5,6 tisuca kuna.

11 godina
protjeran
E decki preso sam na cloudy 3.3 i zelim si stavit sliku na lock screen ali sat smeta. Smjecam se da se na stock kit kat mogo maknut ali sad ne. Jel netko zna neki program ili kernel kako ga mogu maknuti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
askip kaže...
askip kaže...
jigsaw5063 kaže...
askip kaže...

Evo ako ce nekome trebati odgovor od Agrama..

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem upitu.

Kod navedenog uređaja mijenja se u kompletu touchscreen+LCD ( dijelovi dolaze u kompletu od proizvođača )i cijena iznosi oko 1.000,00 kn (uključen pdv)

Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski.

Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno Vas molimo da uređaj  dostavite u naš servisni centar kako bi ga tehničar pregledao i utvrdio u čemu je problem.

S poštovanjem

Ja sam 650kuna platio touchscreen+LCD u jednom servisu u Imotskom. Tako da sigurno postoji i jeftiniji shop...

EUNE: RayzCRO
16 godina
Na ebayu 37 dolara,tj oko 260 kn,postarina ukljucena,pratim ovih dana jer sestri gledam za uzet i zamijenit jer joj je pukao.I vidio sam negdje gore da je netko pisao da nema loga na ekranima sa ebaya,mislim da ima al na slikama ne smiju stavljat,jedan kolega mi je to rekao iz iskustva,a ako narucim obavjestim vas.
11 godina
neaktivan
Imam onu zutu mrlju i to ogromnu i neki dijelovi ekrana ne reagiraju na prvu. Ako danas ostavim mob na garanciju za kolkko ce mi biti gotov? Jel moze neko odgovorit ko je imao isti problem i predao mob na garanciju?

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam predao mobitel zbog zute mrlje u ponedjeljak u Smartsonu u Gundulićevoj, bio je gotov u subotu.

To je bilo ljetos al tko zna kako je sada.

16 godina
Ja sam ga nosio pod garanciju u vip centar u Dubrovnik,slali su ga u Agram u Zagreb,sve skupa je potrajalo 20ak dana,iako su rekli da ce bit gotov najdalje u roku 15 dana.
11 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Ja sam predao mobitel zbog zute mrlje u ponedjeljak u Smartsonu u Gundulićevoj, bio je gotov u subotu.

To je bilo ljetos al tko zna kako je sada.

garanciju primaju i u smartsonu ? 

15 godina

Smartson je MMM agramov dućan.

Ja sam mob kupio u svijet medija. Kad sam ga njima donio rekli su da ako zelim da mi brzo bude gotov neka odmah odnesem u Smartson. Jer ga oni tako i tako šalju njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 21:00 (agent_00klc).
15 godina

Neki klimac mi se događa sa mojim G2. Ne mogu ga spojiti sa kompom preko usba da si neke slike prebacim. Znači samo ga puni i to je to. Jučer je sve normalno radilo a danas 0 bodova.

Ima ko ideju šta može biti?

Izbrisao ga iz device managera i krenuo ponovo instalirati drivere i ovo mi izbaci na slici.

Sat vremena se već zezam da instaliram taj MTP driver i nema šanse.

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 12:54 (Switch).
15 godina

Kako funkcionira garancija kod vipa? Garancija, račun, sve što sam dobio s mobom...pretpostavljam da je to to što moram donjeti?

Izgleda da je ipak hardverski kvar pa ću ga nositi na garanciju.

Jel zna tko jel se dobije kakav zamjenski telefon dok je moj na servisu? Svoj koristim i kao službeni telefon tako da bi mi to bilo od presudne važnosti. I koliko bih cca morao čekati da ga dobijem nazad?

BF Nick: Xtreme_Switch
13 godina
Vjerojatno dobiješ neki stari kojem baterija drži 3-4 dana, na tipke, bez wifija itd.
ja
17 godina
Hmm neka mi nadogradnja pala jutros,iko zna ista o tome?
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ja instalirao.

Izgleda da je to ona sigurnosna zakrpa (Stagefright).

V30d-219-01

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 9:40 (agent_00klc).
17 godina

Evo i meni je došao update, TELE2 mreža.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
9 godina
neaktivan
Ima li kakvih novosti u vezi nadogradnje? Samo zakrpa ili?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima li kakvih novosti u vezi nadogradnje? Samo zakrpa ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

hm...taj v30d imam jos kao offišl stavljen 01.04. preko flash toola. tj prva nadogradnja LP za vip (ako se to moze tako reci)

prije skoro 2mj. mi je ponudio preko OTA  v30f cca 25MB, ali mi je trosio nesto vise baterije nego 30d, bila to samo zakrpa ili ne stekao sam takav dojam

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 23:53 (16OR).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

G2 Verizon je potpuno funkcionalan na našem području kao i D802 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Kaj ste vi dobili neki ota update?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Duže vrijeme koristim CloudyG2 2.2

ima li potrebe prijeći na neki noviji custom Rom? ako da, koji?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice