LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.088.144
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postoji li netko od vas da mu LG PC suite neće prepoznati telefon? U računalu mi se uredno prikaže kao "prijenosni uređaj za reproduciranje" i putem explorera normalno ulazim u mape i prebacujem datoteke, ali u PC suite spaja samo preko Wi-Fi povezivanja, a tako ne mogu učiniti nadogradnju.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
tig kaže...

znači kod svih ista stvar s tim ledicama. Nažalost, mislim da sad za sad pomoći nema, ako ugasiš u postavkama zadnju opciju onda neće bit led obavijesti za skinute aplikacije, ako ne ugasiš onda će se s vremena na vrijeme događati to. Ja mislim da je whatsapp krivac za to

Ja ne koristim WhatsApp

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
AlenOprosti kaže...

Lollipop v30b, BHTelecom.
Jucer uradio zvanicni update telefona preko PCSuite-a. Bio na 100% baterije, nakon instalacije ostao na 100%. Nisam radio factory reset poslije. Bukvalno sam istestirao se moguce opcije i aplikacije na mobitelu. Interface (LG3 UI) je puno bolji licno, led notifikacije i naprijed i nazad ok (pozivi, sms, viber, whatsapp, fb messenger..), nema razlike u  performansama (nikakvih problema ni na KK nije bilo), kamera je identicna i spori fokus slikanja u uslovima slabog osvjetljenja je tu jos uvijek, ali slike odlicne kao sto su i bile. Licno jedini nedostatak je sto su izbacili wireless storage koji sam bas dnevno koristio. Na KK sam imao stalni problem sa facebook aplikacijom jer je redovno ledio citav telefon na 10 sekundi. Toga vise nema na LP-u i generalno nema nikakvog laga prilikom otvaranja i zatvaranja bilo kojih aplikacija, za nijansu je fluidniji od KK. Baterija je sad za sad bolja od KK jer sam nakon dugog peglanja jos uvijek na 58% baterije i mislim da uz normalnu dnevnu upotrebu moze proci dva dana bez problema. Ukoliko koga jos nesto interesuje, pucajte! ;)

Cheers! :)

Ja nisam mogao čekati lizalo pa sam sebi ranije odradio V30b.
Koristio sam također na kk bežični prijenos, na lolipopu nema te opcije ali možeš koristiti ovu aplikaciju koja je naprednija metoda i brži ti je prijenos nego na KK namjeravam da je prevedem na naš jezik.
Što se tiče baterije kod mene se brže istroši nego na KK i to drastično, na KK traje mi od 3-4 dana dok na LL 2 dana.
LED mi samo radi na onim što je dio sistema kao propušteni pozivi, poruke itd, dok na messangeru i  ostalim aplikacijama ne radi LED

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 15:00 (jigsaw5063).
14 godina
neaktivan
lovelos kaže...

Postoji li netko od vas da mu LG PC suite neće prepoznati telefon? U računalu mi se uredno prikaže kao "prijenosni uređaj za reproduciranje" i putem explorera normalno ulazim u mape i prebacujem datoteke, ali u PC suite spaja samo preko Wi-Fi povezivanja, a tako ne mogu učiniti nadogradnju.

Prilikom spajanja dali si namjestio u opcijama da se povezuješ preko pc suite, ako nisi onda pokušaj

10 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
AlenOprosti kaže...

Lollipop v30b, BHTelecom.
Jucer uradio zvanicni update telefona preko PCSuite-a. Bio na 100% baterije, nakon instalacije ostao na 100%. Nisam radio factory reset poslije. Bukvalno sam istestirao se moguce opcije i aplikacije na mobitelu. Interface (LG3 UI) je puno bolji licno, led notifikacije i naprijed i nazad ok (pozivi, sms, viber, whatsapp, fb messenger..), nema razlike u  performansama (nikakvih problema ni na KK nije bilo), kamera je identicna i spori fokus slikanja u uslovima slabog osvjetljenja je tu jos uvijek, ali slike odlicne kao sto su i bile. Licno jedini nedostatak je sto su izbacili wireless storage koji sam bas dnevno koristio. Na KK sam imao stalni problem sa facebook aplikacijom jer je redovno ledio citav telefon na 10 sekundi. Toga vise nema na LP-u i generalno nema nikakvog laga prilikom otvaranja i zatvaranja bilo kojih aplikacija, za nijansu je fluidniji od KK. Baterija je sad za sad bolja od KK jer sam nakon dugog peglanja jos uvijek na 58% baterije i mislim da uz normalnu dnevnu upotrebu moze proci dva dana bez problema. Ukoliko koga jos nesto interesuje, pucajte! ;)

Cheers! :)

Ja nisam mogao čekati lizalo pa sam sebi ranije odradio V30b.
Koristio sam također na kk bežični prijenos, na lolipopu nema te opcije ali možeš koristiti ovu aplikaciju koja je naprednija metoda i brži ti je prijenos nego na KK namjeravam da je prevedem na naš jezik.
Što se tiče baterije kod mene se brže istroši nego na KK i to drastično, na KK traje mi od 3-4 dana dok na LL 2 dana.
LED mi samo radi na onim što je dio sistema kao propušteni pozivi, poruke itd, dok na messangeru i  ostalim aplikacijama ne radi LED

Hvala, isprobat cu app pa ti javim utiske. Ukoliko ti treba pomoc za prevodjenje javi se, na raspolaganju sam ;) Nemam ja LED problema nikakvih. Bateriju sam svjesno ubio danas, pa ne mogu tacno reci, ali izgleda mi bolje. Ispeglat cu ga ovih dana bas pa bacim detaljniji report ovdje.

11 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
lovelos kaže...

Prilikom spajanja dali si namjestio u opcijama da se povezuješ preko pc suite, ako nisi onda pokušaj

Osjećam se glupo :(  Mijenjao sam ja to pri povezivanju, ali nisam dvaput kliknuo nego jednom pa mi je ostajalo u drugom načinu.

15 godina

ja sam isto bh telecom i nisam cekao njihov lolli ....fleshao sam ovaj v30b nebrendiran,samo me ledica zeza malo al nije mi to toliko ni bitno. Trenutno imam 58% baterije i 2h screen time on a ubio sam ga doslovno,citavo vrijeme je na 3g il wifi.

Da li se kod vas npr kad gledate video na yt samo smanji zvuk,na music mi je normalno i kad mi zvoni ista situacija.

volim sto vole mladi
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jučer sam htio flasaht CM12, ali desio se problem.
Ugl. flash nikako nije htio proci zbog nekog buga, valjda verzija recovery moda nije bila odgovarajuca, pokusao sam par verzija, ali onda se desio drugi problem.
"Demigod crash handler, critical error"
Ne mogu uči u download mod, mislim na mob pokazuje da je u download modu ali ga komp ne prepoznaje, adb, fastboot takoder.
ima li itko neko rjesenje, pokusao sam dosta stvari na koje sam naisao na xda, ali ni jedna do sada nije upalila, dali je još tko imao slican problem
ili mi ne preostaje nista drugo nego, neki fix sa prespajanjem nekih kondenzatora na maticnoj koji sam nasao na xda.

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ako si bio na lollipopu trebao si flashati bootstack koji ta verzija zahtijeva.

Takodjer -> sta se desi kad probaj u factory reset pa spojiti na pc?

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi imam problem. Instalirao sam cloudy 2.2 preko twrpa i sad nikako nemogu dić android nego mi samo vraća na twrp. Što napravit, kako vratit android ??

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Nedovoljan opis problema ali: jel mozes u download mode ?

-skini si takodjer bootloader changer(ili bootstack changer) pa flashaj u twrpu, ima aroma pa odaberes jb bootstack

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

mogu, ali kako da ga stavim u memoriju mobitela da bi ga flashao ?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Koji twrp tocno ? Koji si android imao ?

1. usb otg + usb stick

2. spojis na komp i upalis mtp ako nije vec

3. "adb push ime_roma.zip /sdcard/ime_roma.zip"

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

kaj je mtp ?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Da mozes preko kompa prebacivati. Osnovni mod kad spojis na komp.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

nemogu nikako prebacit na mob, komp mi ga neočitava da bi mogo prebacit, usb stick preko otga isto neprepoznaje

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

jučer sam updejtao  mob na lolipop (tele2) i imam 1 pitanje: da li se može lockscreen scrolati i na njemu dodavati widgeti kao i na KK?

0 0 hvala 0
13 godina
korg11 kaže...

nemogu nikako prebacit na mob, komp mi ga neočitava da bi mogo prebacit, usb stick preko otga isto neprepoznaje

Na moje pitanje odgovaras protupitanjem :)

-koji twrp imas ?

-koji si android imao prije "dogadjaja" ?

*formatiraj usb u fat32 i probaj ponovno

ja
11 godina
protjeran
LG G2 tema

''
before trying anything else just type in these commands

What worked for me was from the TWRP terminal command was to type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

then hit enter

type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

then hit enter and reboot.

got help from the IRC xda-devs for the second step to complete the fix.''

Meni je to radilo i onda sam napravis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

ovo.Napravis prvi postupak i sve ce ti radit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sto se sve sada moze zalediti sa Titaniumom na Lollipopu ?

Mob mi je nekako poceo "lagirati" . Flashao sam hungary open 16gb v30b i sve nanovo napravio tj da mi obrise sve sa moba pa stavi rom

0 0 hvala 0
15 godina
INKOGNITO3 kaže...

Mob mi je nekako poceo "lagirati" . Flashao sam hungary open 16gb v30b i sve nanovo napravio tj da mi obrise sve sa moba pa stavi rom

uradis backup i pobrises sve te aplikacije sto dođu uz njega.Tako sam ja i ne lagirami mi mob.Isto imam taj hungary open

volim sto vole mladi
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mala pomoc root mi je stao na 90% i ne mice se sada

Radio sam po ovome: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Edit: ostavio sam ga 5-10 min na usbu, izvadio usb iz moba na programu je pisalo Done i kada sam restarto mob imam root. Na mobu je ostalo i dalje 0% update firmware ali na programu sa 90% kada sam maknuo usb je pisalo 100%

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 14:19 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
13 godina
jozagloza123 kaže...

''
before trying anything else just type in these commands

What worked for me was from the TWRP terminal command was to type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

then hit enter

type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

then hit enter and reboot.

got help from the IRC xda-devs for the second step to complete the fix.''

Meni je to radilo i onda sam napravis  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

ovo.Napravis prvi postupak i sve ce ti radit :)

Ovo je kad imas ootan uredjaj, twrp i dodje ti OTA i ti kazes sam sebi: "eeeejjj supper, OTA..idem instalirati"

I onda rebootas i ne radi nista. To je iskljucivo za to.

ja
17 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
korg11 kaže...

Na moje pitanje odgovaras protupitanjem :)

-koji twrp imas ?

-koji si android imao prije "dogadjaja" ?

*formatiraj usb u fat32 i probaj ponovno

ma riješio sam stvar sa D80230d_00, preko LG Flash toola, mob radi super i dalje nediram ništa, najgore mi bilo što je mob od frenda. Ali i dalje mi nije jasno zašto nije htio dić Cloudya, twrp je bio onaj prvi sa popisa jer mi zadnji nije radio, a android je bio Europe Open D80210A_00, radio sam downgrade sa lollia da ga mogu rootat i stavit twrp.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kod mene prednji LED ne radi,  sad sam slučajno primjetio  kada mi dođe poruka na messanger-u da mi radi zadnji led onaj na power tipki :D može li kako to da se prebaci kada su notifikacije da mi svijetli prednji led a ne zadnji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Sam sebe cu citirati:

Dakle sto se tice lagiranja itd kriv je bio najnoviji Nova Launcher. Stavio sam original od moba i sve se otvara kako spada i ne steka

EDIT: Koji je mod najbolji za kameru i snimanje, plus slow motion kao na iphone-u ?

+postoji li nesta da se dvije bluetooth slusalice spoje na nas g2? Npr u gymu sam pa da frend i ja zajedni slusamo sa jednog moba

++koje su dobre bluetooth slusalice do 150-200 kn. Moze aliexpress, ebay itd. Ali provjereno najbolje ako moze

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:10 (INKOGNITO3).
16 godina
jigsaw5063 kaže...

Kod mene prednji LED ne radi,  sad sam slučajno primjetio  kada mi dođe poruka na messanger-u da mi radi zadnji led onaj na power tipki :D može li kako to da se prebaci kada su notifikacije da mi svijetli prednji led a ne zadnji ?

Jednostavno. U postavkama za notifikacije, stavi kvacicu na preuzete aplikacije, odnosno "Neka prednja lampica svjetli za Preuzete aplikacije" >SLIKA<

INKOGNITO3 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Sam sebe cu citirati:

Dakle sto se tice lagiranja itd kriv je bio najnoviji Nova Launcher. Stavio sam original od moba i sve se otvara kako spada i ne steka

EDIT: Koji je mod najbolji za kameru i snimanje, plus slow motion kao na iphone-u ?

+postoji li nesta da se dvije bluetooth slusalice spoje na nas g2? Npr u gymu sam pa da frend i ja zajedni slusamo sa jednog moba

++koje su dobre bluetooth slusalice do 150-200 kn. Moze aliexpress, ebay itd. Ali provjereno najbolje ako moze

Za kameru i slowmotion imas xCam: [APP][DRIVER] XCam LG v6.2.4 [G2] Za bolji slowmotion trebas flesati drivere i koristit xcam advanced.

+ Sumnjam da mogu sljaka dva para bt slusalica istovremeno preko jednog uredaj, nisam siguran.

++ Rasprava o izboru sluski nije mjesto na ovoj temi, imas ovdje temu pa upitaj : Slušalice za glazbu - tema za izbor 

14 godina
neaktivan

Za kameru i slowmotion imas xCam: [APP][DRIVER] XCam LG v6.2.4 [G2] Za bolji slowmotion trebas flesati drivere i koristit xcam advanced.

+ Sumnjam da mogu sljaka dva para bt slusalica istovremeno preko jednog uredaj, nisam siguran.

++ Rasprava o izboru sluski nije mjesto na ovoj temi, imas ovdje temu pa upitaj : Slušalice za glazbu - tema za izbor 

Sto se tice slusalica htio sam znati iz prve ruke ako netko koristi ovdje da mi da savjet posto se tice g2 moba , a tema koju si mi poslao je dosta inaktivna

14 godina
LG G2 tema

Pozdrav,

stavih ja G2 xposed s trg. playa na mob i ode mi navbar. Radi on i dalje, ali nikako ne mogu vratiti "recent" key jer kad odem u Settings->Display->Home touch buttons->Button combination dobijem "Unfortunately settings has stopped.".

Jel se to može kako vratiti ili mora ići kdz?

tnx unaprijed

bunch
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cemu xposed pored G2 tweaks boxa?

Makni G2 xposed, Skini G2TweaksBox i pokusaj u opcijama ucinit isto sto i predhodno.

Ako ne uspije, najlakse ti je reflesat rom bez wipa :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice