LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.080.880
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Srkee kaže...

pa neznam, nije ga bilo na kit katu, a sad je tu na noćnim fotkama samo, svjetla auta i ulična rasvjeta baš onako bacaju snopove u daljinu, prije je bilo bistrije

ali su objekti čišći u point & click režimu koji ja koristim, znači sam izvuci mob i okini nikakvo namještanje

Ako je samo po noći onda vjerovatno nije do hardvera, mislim da bi se smanjivanjem sharpness-a i contrast-a trebalo to eliminisati u nekoj mjeri

16 godina
LG G2 tema

nista sry

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 20:00 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Izašao koji custom rom na bazi stock lollipopa?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Jeli vama kamera nekako presvijetla? kad uporedim sa starom S3ico nekako mi na njoj bolja slika.
Ono uslikam lika sa strane previse svjetla bljesti..

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
U usporedbi sa S3com, dosta više bijela boja bliješti..probaj smanjiti iso vrijednost
Luc
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

izašao update lolipopa na 5.1 za nexus, 45MB

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 21:53 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Nadam se da će ga i nama dati kad tad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nadam se da će ga i nama dati kad tad.

Samo sto nije za tele2 haha

16 godina
neaktivan

Odavno sam prodao G2 i uzeo Samsung S4 (nimalo ne žalim), samo me interesira jedna stvar - čisto kurioziteta radi: je li vam stigao Android 5 i je li vam poboljšao performanse? Mislim, G2 je ionako bio brz, je li sada brži i da li mu baterija traje još dulje?

Kod S4 je donio nekoliko novosti i malo poboljšanja (sve je brže, fluidinije i baterija traje za oko 10% dulje)... kako je na G2?

Mada mi ova bijela boja jako smeta očima, nadam se da će dati opciju za izabrati crnu pozadinu, jer je to upravo i najjača stvar kod amoleda a i jedan od razloga zašto sam se riješio G2.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sto se tice mog g2, nakon update-a na lollipop sve je krenulo lose, ima nekih blesavih bugova, ali najvise me smeta sto mi baterija traje krace... Brzina je ista kao i na KK

To su moja iskustva, sigurno nije na svim uredajima tako, ali internet je prepun tema, odnosno prituzbi koliko je lollipop unistio bateriju

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Jedino bitno što sam primijetio kod Lolipopa je hrpa tih novih animacija. Jednostavno sve izgleda nekako bolje. Kako kome naravno. Performanse su podjednake, ali bile su i dosad vrhunske, a kod baterije nisam primijetio neke ogromne razlike.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

koja hrpa animacija?

il rijec animacija ima novo znacenje?

sto se tice baterije sve je isto, kako sam koristio na KK tako koristim i sad, SOT 6-7h uvijek

0 0 hvala 0
14 godina
16OR kaže...

koja hrpa animacija?

il rijec animacija ima novo znacenje?

sto se tice baterije sve je isto, kako sam koristio na KK tako koristim i sad, SOT 6-7h uvijek

Samo sučelje ima novih animacija u odnosu na 4.4. Većina nije uočljiva na prvu, ali su tu.

14 godina
LG G2 tema
Kod mene jedino smeta adresna traka u browseru koja se zna zblesirati
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ekipa, ima li novosti za lollipop za nas koji smo na tele2? Postoji li informacija kad bi mogla stici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na Cromu ili ugradenom browseru? Meni Crome radi super, pravi preporod od wp8 i njegovog usr**g IE.
Nego primjetio sam da mi je kamera na lolipopu bolja, nema onog cudnog blura ponekad,svaka slika uspije. Sto se baterije tice trosi bar 20% vise nego kk.
13 godina
LG G2 tema

Haha, ja neznam kakva vi cuda radite ali vise od 4 sata SOTa nisam imao ni kad sam ga izvadio iz kutije :) 

Evi zadnje punjenje 43h i 3h38 SOT, za razliku od svih mobova do sad meni je to super. izguram dan i pol uvijek bez brige.

0 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...
Na Cromu ili ugradenom browseru? Meni Crome radi super, pravi preporod od wp8 i njegovog usr**g IE.
Nego primjetio sam da mi je kamera na lolipopu bolja, nema onog cudnog blura ponekad,svaka slika uspije. Sto se baterije tice trosi bar 20% vise nego kk.

ugrađeni koristim. evo kako izgleda. iznad reklame, ovo bijelo. tu bi trebala biti prikazana adresna traka

14 godina
neaktivan

@Srkee

Isto tako je kod mene, iako SOT nije mjerodavan

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 3:56 (dr.jazz).
15 godina

Ja zvao, slao mailove i pitao na FB dragi nam Tele2 i svaki puta dobio odgovor ... Do kraja mjeseca ... Što god to značilo, jer evo tu je kraj mjeseca

16 godina
Ako ste toliko nestrpljivi skinete FlashTool i rucno flesajte.. :)
16 godina
neaktivan
dr.jazz kaže...

Sto se tice mog g2, nakon update-a na lollipop sve je krenulo lose, ima nekih blesavih bugova, ali najvise me smeta sto mi baterija traje krace... Brzina je ista kao i na KK

To su moja iskustva, sigurno nije na svim uredajima tako, ali internet je prepun tema, odnosno prituzbi koliko je lollipop unistio bateriju

Da, to slično govore svi i za Samsungov update na 5. Međutim, sada radi sve fluidnije i baterija traje oko 3,5 sati.

Na G2 mi je inače trajala max. 4,5h (sot).

Jedini ozbiljniji problem je da se zna ugasiti sam od sebe (to se dogodilo dvaput u mjesec dana, otkako sam instalirao LL) i da mu GPS radi malo lošije nego na KK.

Ali još sam na 5.0.1, valjda će u idućim verzijama to ispraviti jer vidim da se puno ljudi žali na iste stvari.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nije još došao 5.0.2 za T-Mobile?

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Opet se javljam,imam problem sa kamerom..uvijek mi svijetle slike ispadaju...npr ono sto ciljam da uslikam je ok,ali sa strane previse svijetlo.Prilazem dole sliku,upoređivao sam sa s3 na kojem je dosta bolja slika,igrao sam se sa ISo i sa osvjetljenjem ali dzabe.Par puta je ispadao mob da to mozda nije posljedica ? kakve su kod vas slike ?

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kamera je odlicna pogotovo nakon lolipopa. Bolja od s4 , a za s3 ne znam. Probaj HDR koji izbalansira kontrast.. 

13 godina
tpg kaže...

Opet se javljam,imam problem sa kamerom..uvijek mi svijetle slike ispadaju...npr ono sto ciljam da uslikam je ok,ali sa strane previse svijetlo.Prilazem dole sliku,upoređivao sam sa s3 na kojem je dosta bolja slika,igrao sam se sa ISo i sa osvjetljenjem ali dzabe.Par puta je ispadao mob da to mozda nije posljedica ? kakve su kod vas slike ?

ja imam taj problem al po noći :) preko dana je ok

15 godina
bik kaže...

Kamera je odlicna pogotovo nakon lolipopa. Bolja od s4 , a za s3 ne znam. Probaj HDR koji izbalansira kontrast.. 

Probao sam i nema pomoci.Na ovoj g2 sigurno nije bolja od s3 i s4 (testirao) izgleda da nesto nije uredu sa mojom cam od G2 previse bljesti svjetlina u pozadini.

volim sto vole mladi
13 godina
protjeran
LG G2 tema

Probaj factory reset, moguće da je neka softverska greška.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pokušajte takođe da sačuvate koliko toliko zadnji dio kamere tj ono staklo jer na njemu je prisutan polaarizirani premaz koji štiti od odsjaja sunca, svjetla itd. kada se izgrebe taj premaz onda imamo lens flare i slično, naravno ta greška može biti i do softvera

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 19:44 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ako idem flashat preko Flash Toola dal mogu nekaj zeznut žešće s mobitelom? 

I koji da skinem, dal ima za svaku verziju (16, 32 gb itd) posebni, il nema veze koji god da stavim stock?

Hvala. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice